Mania&Dolly&MuSan Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Doberek w ten pochmurny dzień :roll::roll::roll: Miłego dnia. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 :multi::multi::multi: Padało, potem przylało ale teraz już słonko świeci :multi::multi::multi: Miłego :lol::lol::lol:. Ja teraz zmykam na spacerek ;););). Quote
M&S Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::multi::multi::multi: Padało, potem przylało ale teraz już słonko świeci :multi::multi::multi: Miłego :lol::lol::lol:. Ja teraz zmykam na spacerek ;););). U nas świeciło, a teraz czarna chmureńka i wisi coś w powietrzu.....:roll: A. Quote
J.G Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witam. Dawno mnie tu nie było:oops: ale zaległości nadrobione:multi: fotki piękne,ale obejrzał bym coś nowego;). Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Doberk Słonko ładniutkie, kapanie 3psów w planie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego....:lol: Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberk Słonko ładniutkie, kapanie 3psów w planie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego....:lol: Fajnie macie, słonko ....a u nas pochmurno znowu :-( A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Podzieliłabym się słonkiem, ale .... jest już sporo turystów i nie mogę decydować sama ;););) Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Podzieliłabym się słonkiem, ale .... jest już sporo turystów i nie mogę decydować sama ;););) Ach ci turyści...wszystko zagarną ;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 a niech się podsmażą bladosze ;):evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Cześć, miłej niedzieli :) u nas nawet trochę słońca i 22 stopnie :multi: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 :shake: było słońca, :shake: było ciepło. Dobranoc, jutro ma być lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:shake: było słońca, :shake: było ciepło. Dobranoc, jutro ma być lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] było słońce :lol:, było duszno.....:cool1: Miłych snów :p A. Quote
Iwa-R Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witam, kilka zdjęć przerobiłam, ale... wyślę je albo przez PW, albo przez gg, jak wolisz. Chwilowo poczta wychodząca nie działa (uwielbiam mój komputer). Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Troszkę fotek ;). Między innymi moje ulubione - trzecim okiem:evil_lol: Dzięki Iwa;) A teraz wszystkim dobranoc, jestem strasznie zmęczona. Byłam dziś na polowaniu:evil_lol:. Udało mi się upolować sukienkę, buty, torebkę, bolerko, sandałki i kilka jeszcze innych szmatek dla Wiki. W sobotę idzie na wesele i nie maiła się dziewczyna w co ubrać :evil_lol::angryy::evil_lol: Quote
M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ale dooopki :p Imageshack - img0609e poszukiwaczki bursztynów....;) Imageshack - img0611t ...choć idziemy dalej :) Imageshack - img0612bhv Fajne puchacze A. Quote
M&S Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Troszkę fotek ;). Między innymi moje ulubione - trzecim okiem:evil_lol: Dzięki Iwa;) A teraz wszystkim dobranoc, jestem strasznie zmęczona. Byłam dziś na polowaniu:evil_lol:. Udało mi się upolować sukienkę, buty, torebkę, bolerko, sandałki i kilka jeszcze innych szmatek dla Wiki. W sobotę idzie na wesele i nie maiła się dziewczyna w co ubrać :evil_lol::angryy::evil_lol: Można się zmęczyć takim polwaniem :razz: Dobranoc A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Doberek, Widzę, że nie tylko ja na nogach :lol:. Zmykam do pracy.. PS. faktycznie to było moje poszukiwanie bursztynów :razz: a dziewczynki sprawdzały co tam jest , może smaczne :evil_lol: Miłego....:lol: Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek, Widzę, że nie tylko ja na nogach :lol:. Zmykam do pracy.. PS. faktycznie to było moje poszukiwanie bursztynów :razz: a dziewczynki sprawdzały co tam jest , może smaczne :evil_lol: Miłego....:lol: ....bursztyny zdrowie poprawiają....wiedzą panienki co dobre ;) A. Quote
Iwa-R Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kolejna porcja fotek już na mailu. Mam jeszcze jakieś dwa morskie zdjęcia, to przerobię jutro i czekam na następne. Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts