M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):następny sztorm zapowiadam na jesień :roll: Ok. postaram się pamiętać:) A. Quote
Iwa-R Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jaki tam sztorm.... Tyle ponoć fotek masz... Podsyłaj biegusiem następne, nie obijaj się :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Dobry wieczór, nareszcie troszkę pogody :lol:. Aż przyjemnie wyjść z psami na spacer :lol::lol::lol: Quote
Iwa-R Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Dobry wieczór, nareszcie troszkę pogody :lol:. Aż przyjemnie wyjść z psami na spacer :lol::lol::lol: Dzień Dobry? Może u Was jest jeszcze dzień, u nas bynajmniej już noc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z kompem co prawda dziś lepiej, ale za zdjęcia zabiorę się jutro. Możesz już słać następne zdjęcia, ale pamiętaj..... DOGS....... bo inaczej uduszę :diabloti: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Z kompem co prawda dziś lepiej, ale za zdjęcia zabiorę się jutro. Możesz już słać następne zdjęcia, ale pamiętaj..... DOGS....... bo inaczej uduszę :diabloti: Pozdrawiam Iwa[/quote] Dziękuje pięknie, jak będziesz miała czas i możliwości to zrobisz. Błagam nie duś, kto zadba o moje dzieci i 3 psy? :roll::roll::roll: Już zmieniłam Twój adres na DOGS :razz::razz::razz: ale fotki prześlę dopiero w sobotę;););) U nas dziś była piękna pogoda. Chyba wakacje już blisko :razz::razz::razz: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 :lol::lol::lol: Miłego :lol::lol::lol: U nas piękne słońce. Pozdrawiamy. Idziemy na spacer:multi::multi::multi: Quote
Iwa-R Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Witam! Nic jeszcze nie dostałam. Za to co mam zabiorę się może po troszeczku dzisiaj (o ile jeszcze komp mi pozwoli :evil_lol:) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol::lol::lol: Miłego :lol::lol::lol: U nas piękne słońce. Pozdrawiamy. Idziemy na spacer:multi::multi::multi: u nas było słońce, ale pod wieczór luuuunęło jak z cebra...:cool3: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Witamy sobotnio i bardzo słonecznie:multi::multi::multi: Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Witamy sobotnio i bardzo słonecznie:multi::multi::multi: Ja też witam, ale niezbyt słonecznie :p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 U nas dziś była pogoda PLAŻOWA. Co Wy na to?? Pozdrawiam spacerowo. :lol::lol::lol: Iwa jak tam kompek? Quote
Błyskotka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):U nas dziś była pogoda PLAŻOWA. Co Wy na to?? Pozdrawiam spacerowo. :lol::lol::lol: Zazdrościmy :diabloti: :placz:. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Here we go! - PhotoFunia Here we go! - PhotoFunia Here we go! - PhotoFunia Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Dobranoc ;) U nas nadal lato. Mam nadzieję, że rano jeszcze będzie :roll::roll::roll: Quote
M&S Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Here we go! - PhotoFunia Here we go! - PhotoFunia Here we go! - PhotoFunia ja też podobie bawiłam się ze swoimi futrami....:p [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Dobranoc ;) U nas nadal lato. Mam nadzieję, że rano jeszcze będzie :roll::roll::roll: Miłych snów :) A. Quote
Recommended Posts