Iwa-R Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Co do wczorajszej pogody na Litwie ( w Poznaniu podobno bez deszczu) nie będę się wypowiadać, ale dzisiaj słonecznie i całkiem przyjemnie. Wkrótce zabieram się za zdjecia, które dostałam, jakby co można słać już następne :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Czy u WAS też tak siąpi :diabloti: Cześć, u nas dziś lunęło, ale krótko a potem słońce i fajnie:lol::lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Zazdroszczę pogody. U nas ostatnio ulewa za ulewą. Burze biorą nas w krzyżowy ogień :angryy:. Iwa zaraz wysyłam. Przepraszam za zwłokę. Walczymy z przeciekającym, tylko częściowo pokrytym dachówka dachem:evil_lol::evil_lol: Quote
Iwa-R Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Nie ma czego zazdrościć, właśnie przeszła burza. Czekam na fotki :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Kilka fotek MuSanka. Wtedy jeszcze świeciło słoneczko, które rozdawałam :evil_lol: [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 A po treningu można było iść na plażę [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jaki śliczny:lol: Imageshack - img0042z.jpg jaka pozycja.... Imageshack - img0048l.jpg wygląda jakby śmietanki się najadł;) Imageshack - img0049d.jpg A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sprawdzał czy piasek jest smaczny :roll::roll::roll: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kilka fotek Mani. Dolcia niestety walczy z alergią :angryy::angryy::angryy: i futro nie pozwala na publiczne pokazy :shake::shake::shake: [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Mania ciąg dalszy... [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Iwa-R Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Trzeba przyznać, że Mańka robi wrażenie. Pięknie stoi :) Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [FONT=Arial]Wszystkie fotki robione by sprawdzić czy Manię się da wpisać w kwadrat. Iwa dzięki piękne za pomoc :calus::calus::calus: [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
M&S Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 śliczna dziewczynka:loveu: Imageshack - img0130v.jpg bardzo podoba mi się kolor jej futra A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Dziękuję pięknie za miłe słowa pod adresem Mani. Futro ma faktycznie wyjątkowe, po mamusi. Niestety nie spotkałam więcej takiego kremika. U na s znowu leeeeeeeeeeeeeeje deszcz:placz::placz::placz: Quote
M&S Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Dziękuję pięknie za miłe słowa pod adresem Mani. Futro ma faktycznie wyjątkowe, po mamusi. Niestety nie spotkałam więcej takiego kremika. U na s znowu leeeeeeeeeeeeeeje deszcz:placz::placz::placz: ja widziałam kiedyś, ale nie pamiętam, na której wystawie futrzaka w takim kolorku....:p U nas było pięknie, a pod wieczór padało i troszkę zagrzmiało.... A. Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Witam się cieplutko w ten zimny, mokry i pochmurny dzień:p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 u nas sztorm, niestety :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale :shake::shake::shake: ma się czego dziwić :razz: Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):u nas sztorm, niestety :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale :shake::shake::shake: ma się czego dziwić :razz: Sztorm, uwielbiam:loveu: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 jeszcze wieje, morze huczy, możesz jeszcze zdążyć :lol: Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):jeszcze wieje, morze huczy, możesz jeszcze zdążyć :lol: ....tym razem nie, może kiedy indziej;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 następny sztorm zapowiadam na jesień :roll: Quote
Recommended Posts