Mania&Dolly&MuSan Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jeden ptaszek chyba nielot :evil_lol: Burza :mad:, ulewny deszcz ..... wszystko to było w nocy. A ja wieczorkiem ogród podlałam ;). Dziś przekładaniec pogodowy słonko a potem deszczyk majowy :lol:. Pozdrawiam :p Quote
M&S Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:jeden ptaszek chyba nielot :evil_lol: Burza :mad:, ulewny deszcz ..... wszystko to było w nocy. A ja wieczorkiem ogród podlałam ;). Dziś przekładaniec pogodowy słonko a potem deszczyk majowy :lol:. Pozdrawiam :p ..u nas rano było pięknie i ciepło, a cos koło południa ochłodzenie, pochmurno i deszcz padał, ale teraz widzę już słoneczko wychodzi:p A. Quote
Iwa-R Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:jeden ptaszek chyba nielot :evil_lol: Burza :mad:, ulewny deszcz ..... wszystko to było w nocy. A ja wieczorkiem ogród podlałam ;). Dziś przekładaniec pogodowy słonko a potem deszczyk majowy :lol:. Pozdrawiam :p Hahaha... od razu widać, że się pogody nie ogląda :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 No to dałam się namówić :evil_lol: [FONT=Arial]"Mały MuSanek jeszcze jako Pan Podłoga w hodowli u Kasi i Maćka. BG[/FONT]" c.d.n. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 :lol: Dzień dobry:lol: Kawka chyba wczorajsza ale dobra z rana ;) Quote
M&S Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Dzień dobry:lol: Kawka chyba wczorajsza ale dobra z rana ;) ....No to jakieś zaniedbanie było wczoraj....:cool3: Miłego dnia:p A. Quote
Iwa-R Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Witam.... z mojej strony także było małe zaniedbanie. Miała być kolejna porcja fotek, ale niestety nie z własnej winy nie dałam rady. Kiedy usiadłam przy kompie, żeby się za to zabrać, już obrabiałam pierwsze zdjęcie, i...... wyłączyli nam prąd :mad::mad::mad: Włączyli dopiero nad ranem. Dziś postaram się nadrobić zaległości :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Do nas wczoraj dojechała długo oczekiwana dachówka:multi:. Samochód był nią tak napakowany, że pokruszył asfalt na wjeździe :mad::mad::mad: i nie miałam już humoru :angryy: Quote
Iwa-R Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Basiu... fotki obrobione, powinnaś mieć już wszystko na maila. Czekam na kolejną porcję :) Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Fotki MuSanka ;) miał 5 miesięcy:lol: czyli ,, najadłem się a teraz będę spał" :roll: stare dobre czasy jeszcze wtedy wszyscy mieliśmy sypialnię ;) wszyscy tzn my i 3 psy :razz: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Dolly - czyli Pimpuszek. Ona tak śpi, choć nie zawsze ale ponton musi być zawsze :lol: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] troszkę zabawy na trawie i plażowy chłopak Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Iwa pięknie dziękuję :buzi::buzi::buzi: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [FONT=Arial]URL=http://img132.imageshack.us/my.php?image=img0082w.jpg] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 :lol: Witam, a co u Was słychać? Jak minęła niedzielka? Quote
M&S Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Witam, a co u Was słychać? Jak minęła niedzielka? Dziekuję, całkiem przyjemnie....rano słońce i ciepło - spacerowo, a później deszcz ulewny i burza.....było śpiąco i leniwie;) A. Quote
Iwa-R Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 A ja czekam na kolejną porcję fotek ;) Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Iwa :oops:[FONT=Arial] Nie miałam czasu. W tygodniu coś podeślę ;) Miło że ktoś miał sympatyczny weekend :lol: [/FONT] Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Czy u WAS też tak siąpi :diabloti: Quote
Recommended Posts