Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo gorąco. Orkiestra dęta wystraszyła Musna, w ostatniej chwili udało mi się go złapać. W przeciwnym wypadku chyba jeszcze dziś szukałabym psa:placz:
To była jego pierwsza orkiestra dęta w życiu. Zestresował mi się chłopak niepotrzebnie, moje spodnie poszły do śmietnika :roll:.
W Łodzi coraz większe problemy organizacyjne :angryy:. Karta ocen praktycznie do uzupełnienia:mad: na dodatek z błędami ortograficznymi. Sedzia mówił jedno Panie pisały co im przyszło do głowy :diabloti: Wstyd taka kartę pokazać.
Zresztą od połowy drogi mieliśmy pecha- układ chłodzenia w autku odmówił posłuszeństwa i podróż przedłużyła się o 4 godziny:placz: MuSan dojechał bardzo zmęczony. Na ringu załapał muchę w ucho i trzepał głową. Nie oraliśmy jednak :lol:.
Przed wystawą narozrabialiśmy odrobinę - bo przyjęli szczeniaka (rudego) ale w nieregulaminowym wieku :roll:, Wika przyłożyła się do dyskwalifikacji bo regulamin to regulamin.
MuSan dostał ocenę obiecujący. Mania doskonała i kolejne CWC :lol:.
Spotkaliśmy się ze znajomymi :lol:. Porównaliśmy naszego chłopczyka z siostrzyczką - debiutowała- i braciszkiem - debiutował :lol: Było przesympatycznie:multi::multi::multi: Nie mam siły walczyć z image. Wklejam link do albumu. Fotki robił kolega - hodowla AROKIS :lol: i mój mąż :lol:
Picasa Web Albums - Barbara - CACIB Łódź 09
Picasa Web Albums - Barbara - Międzynarodów...

przyjemnego oglądania.

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']
MuSan dostał ocenę obiecujący. Mania doskonała i kolejne CWC :lol:.
Spotkaliśmy się ze znajomymi :lol:. Porównaliśmy naszego chłopczyka z siostrzyczką - debiutowała- i braciszkiem - debiutował :lol: Było przesympatycznie:multi::multi::multi:

Gratuluję wyników!!!!!!

...ale mieliście przeżycia i atrakcje okołowystawowe:roll:

fajne foty, a MuSan to duży chłopak jest:lol:, śliczny czrnuszek
Mani kolor mi się podoba, ciekawa jestem, czy w tym kolorze są też chowki krótkowłose..?

A.

Posted

Chowki są w kolorach: czarny, błękitny, rudy, cynamon i krem. Oczywiście to kolory podstawowe. Smufy- krótkowłose chowki tak jak Rafy-długowłose są we wszystkich tych kolorach.
Jak do tej pory oprócz Mani i jej mamy nie spotkałam podobnego w kolorze kremika :lol:. Większość jest raczej bledsza ;)

Teraz w planach wystawowych mamy Szczecin. Później zobaczymy ;) ale raczej robimy przerwę i wrócimy na ringi wczesną jesienią.
Bezpiecznie schowani w cieniu, przed upalnym słońcem, będziemy trzymać za WAS kciuki i oglądać fotki z wystaw :lol:

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
Teraz w planach wystawowych mamy Szczecin. Później zobaczymy ;) ale raczej robimy przerwę i wrócimy na ringi wczesną jesienią.
Bezpiecznie schowani w cieniu, przed upalnym słońcem, będziemy trzymać za WAS kciuki i oglądać fotki z wystaw :lol:

Nigdy nie mów nigdy. Ja też zawsze mówię... czas odpocząć od wystaw... i co? Nie wiem czy kiedyś wytrzymałam dwa miesiące bez wystawy :evil_lol:
A fotki to nie tylko z wystaw można wklejać, chętnie popatrzymy :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: poznaliśmy się / trochę nie osobiście/ w ubiegłym roku na Walentynkowej w Toruniu ;). Pamiętasz wielką kałuże wysikaną przez szczeniaka chow chow ?? :evil_lol: To była Dolcia. Potem widzieliśmy się we Wrocławiu. Jakoś takoś poznajemy się w tłumie i pozdrawiamy ale nie rozmawialiśmy. W Inowrocławiu nie widziałam Ciebie, dopiero w domu na fotach :-o Czy w Pomeranianach też była taka rzeź niewiniątek?? Czy będziesz w Łodzi? A może nocujecie w Grotnikach na BORUTA?
Często zaglądam na Waszą stronę - od Wlentynkowej ;) Gratuluje sukcesu w Inowrocławiu:multi::multi::multi:

Pamiętam tą olbrzymią kałużę hehe... mieliśmy z niej ubaw niesamowity.We Wrocławiu nas nie było.W pomeranianach było miło i spokojnie bo był tylko jeden,dziękuję bardzo serdecznie za gratulację i częste odwiedzanie naszej strony zapraszam ponownie.

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']

oj leniuszki:cool3: na wystawy nie chce się jeździć.....

A.

Posted

To kogo ja oklaskiwałam jesienią we Wrocławiu??
Może to i troszkę lenistwa ale też i brak czasu. Mieszkamy nad morzem i musimy pilnować ,, 7 Żab'':lol:
Upały też nie służą chow chow :shake::shake::shake:

Nie nas:shake:, wiadomo każdy ma różne sprawy dnia codziennego, ja lubię jeździć a teraz niestety jestem uziemiona i cóż można poradzić:cool1:

Wilczym upały też nie specjalnie, a szczególnie starszemu....
a może na początku czerwca na krajową V gr. wpadniecie, połowa z nas się wybiera :cool3:

A.

• 2 weeks later...
Posted

wiem :oops: to nie był Wrocław. Wszystko teraz jest jasne.
:placz:Jak tak dalej pójdzie to w Szczecinie pokażemy się chyba tylko jako widzowie. Mam nadzieję, że choć Mania pozostanie w futrze :evil_lol:
Pozdrawiamy WAS i wszystkie Zośki bez względu na to czy zimne czy nie :evil_lol:

Posted

Jak się zgodzicie to mogę Wam wkleić fotki BUDOWY:razz:. Nasz pensjonat POD PSEM rośnie :lol:. Już nawet to coś - nasz dom w przebudowie- zaczyna nabierać kształtów :roll:.
Nowością jest to, że do naszej psiej budy ( mieszkamy z 3psami ) wprowadzili się dzicy lokatorzy, uwili sobie gniazdko a teraz wychowują 4 ptaszęta. Czyli od pewnego czasu nasza psia buda w przebudowie stała się DOMKIEM LĘGOWYM :lol:

Posted

Jak się zgodzicie to mogę Wam wkleić fotki BUDOWY:razz:. Nasz pensjonat POD PSEM rośnie :lol:. Już nawet to coś - nasz dom w przebudowie- zaczyna nabierać kształtów :roll:.
Nowością jest to, że do naszej psiej budy ( mieszkamy z 3psami ) wprowadzili się dzicy lokatorzy, uwili sobie gniazdko a teraz wychowują 4 ptaszęta. Czyli od pewnego czasu nasza psia buda w przebudowie stała się DOMKIEM LĘGOWYM :lol:

Ja jestem za, dużo fotek poproszę:p

A.