Mania&Dolly&MuSan Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dolcia 8 tygodni Więcej wkleję jak imagie pozwoli:evil_lol: Wszystkim ślicznie dziękujemy za życzenia. Pogoda była śliczna:lol:. Jedynie ja się rozchorowałam. Ale Święta były udane.:multi: Quote
Błyskotka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja nie wiem co masz z tym serwerem :shake:. Mnie działa :roll:. Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ...jak elegancko:lol: ImageShack - Image Hosting :: dolkawkoszulce.jpg ....a gdzie debiutujecie? A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Czekam na mleczko!! Dolcia pięknisia Aniu musisz chyba mocniej pokrzyczeć na imagi :mdrmed:, wtedy może uda mi się wkleić więcej fotek :lol: Przed nami debiut wystawowy MuSanka i chciałabym wkleić kilka fotek z tak ważnego wydarzenia :roll: Quote
Błyskotka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jak co to pomogę ze wstawieniem zdjęć ;). Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Na debiucik wybraliśmy małą wystawę w Inowrocławiu :lol:. Tak żeby go :shake: wystraszyć :roll:. I okazało się, że nasz kawaler jest jedynym Facetem chow chow na wystawie, ON jeden a ONE osiem :cool3:. To fajnie, będzie na luziku;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Na debiucik wybraliśmy małą wystawę w Inowrocławiu :lol:. Tak żeby go :shake: wystraszyć :roll:. I okazało się, że nasz kawaler jest jedynym Facetem chow chow na wystawie, ON jeden a ONE osiem :cool3:. Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Cześć! pewnie przygotowania do wystawy idą pełna parą:cool3:, będziemy trzymać, co trzeba za udany debiut!!!! liczymy na duuużo fotek:p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Ślicznie dziękujemy za kciuki :lol: Debiucik UDANY:multi: Nie siedzieliśmy na ringu ani razu. Ładnie dał się obmacać, a macanie było długie :lol: Rozfochał się troszkę bo Pani Sędzia Boryczko nie sprawdziła jajeczek:cool3:. Dostał ocenę Wybitnie Obiecujący :lol:. Mania dostała ocenę doskonałą, CWC i BOB. Ukończyła wczoraj Championat Polski. Na grupę i Bis szczeniąt nie zostaliśmy :evil_lol: Wiktoria i MuSan. Mania wkrótce:roll: Quote
M&S Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 SUPER GRATULACJE !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: od wilczych:lol: ImageShack - Image Hosting :: musan9ino.jpg wygląda jak lew:p piękny A. ps. fajne foty, szkoda, że nie zostaliście na finałach Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Mania na wystawie w Inowrocławiu: Mania Mały Kacper Ch. Pl.,Mł.Ch.Pl.:multi::multi::multi: Druga Sunia na ringu to Goldi.:lol: Quote
M&S Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 jaka śliczna:loveu: ImageShack - Image Hosting :: maniainowrocaw2009.jpg GRATULUJEMY CHAMPIONATU!!!!!!!!! A. Quote
Błyskotka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Również Gratuluję :multi:. No to na Światówce może w klasie Championów iść :cool3:. Quote
M&S Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Błyskotka napisał(a):Również Gratuluję :multi:. No to na Światówce może w klasie Championów iść :cool3:. ...jak zdążą wyrobić dyplom:razz:.....życzę żeby zdązyli A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Mamy nadzieję zdążyć :lol: Wczoraj wszystko już wysłałam do Związku:cunao: Poczekamy dwa tygodnie i będziemy grzecznie prosić o przyspieszenie :roll:. Dziękujemy za gratulacje i wszystkie miłe słowa :modla::Rose: Quote
M&S Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Mamy nadzieję zdążyć :lol: Wczoraj wszystko już wysłałam do Związku:cunao: Poczekamy dwa tygodnie i będziemy grzecznie prosić o przyspieszenie :roll:. Dziękujemy za gratulacje i wszystkie miłe słowa :modla::Rose: miałam na myśli nasz cudowny Zarząd Główny:razz: A. Quote
J.G Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Super gratuluję bardo serdecznie sukcesów w Inowrocławiu. Byliśmy tak blisko siebie,nawet załapałem się na waszych fotkach a nie poznaliśmy się osobiście,szkoda.Nasze sukcesy z Inowrocławia możesz zobaczyć tu: szpic miniaturowy, pomeranian, rasa pierwotna, hodowla gro-mor, szpic Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 :lol: poznaliśmy się / trochę nie osobiście/ w ubiegłym roku na Walentynkowej w Toruniu ;). Pamiętasz wielką kałuże wysikaną przez szczeniaka chow chow ?? :evil_lol: To była Dolcia. Potem widzieliśmy się we Wrocławiu. Jakoś takoś poznajemy się w tłumie i pozdrawiamy ale nie rozmawialiśmy. W Inowrocławiu nie widziałam Ciebie, dopiero w domu na fotach :-o Czy w Pomeranianach też była taka rzeź niewiniątek?? Czy będziesz w Łodzi? A może nocujecie w Grotnikach na BORUTA? Często zaglądam na Waszą stronę - od Wlentynkowej ;) Gratuluje sukcesu w Inowrocławiu:multi::multi::multi: Quote
Błyskotka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tak zazwyczaj ludzie się poznają na wystawach :lol:. Ja poznałam 2 lata temu na finałach takiego pana z akitą amerykańską. Za każdym razem gdy się spotykamy to witamy :lol:. Dzisiaj przy okazji wystawy również było przywitanie i krótka rozmowa na temat organizacji na majową Bratysławę :evil_lol:. Quote
M&S Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Takie "wystawowe" znajomości bardzo często przeradzają sie w wieloletnie serdeczne przyjaźnie... A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Kogo spotkamy na wystawie w Łodzi?? My wystawiamy 2 maja :lol:. A może kogoś w Grotnikach na Boruta spotkamy?? Quote
M&S Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Kogo spotkamy na wystawie w Łodzi?? My wystawiamy 2 maja :lol:. A może kogoś w Grotnikach na Boruta spotkamy?? niestety nas nie będzie:shake: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 :placz: Wielka szkoda, miałam nadzieję. Quote
M&S Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:placz: Wielka szkoda, miałam nadzieję. może w lipcu w Warszawie? A. Quote
Iwa-R Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Kogo spotkamy na wystawie w Łodzi?? My wystawiamy 2 maja :lol:. A może kogoś w Grotnikach na Boruta spotkamy?? Powodzenia na wystawie :) Pozdrawiam Iwa Quote
Recommended Posts