Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na mleczko!! Dolcia pięknisia

Aniu musisz chyba mocniej pokrzyczeć na imagi :mdrmed:, wtedy może uda mi się wkleić więcej fotek :lol:
Przed nami debiut wystawowy MuSanka i chciałabym wkleić kilka fotek z tak ważnego wydarzenia :roll:

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']Na debiucik wybraliśmy małą wystawę w Inowrocławiu :lol:. Tak żeby go :shake: wystraszyć :roll:. I okazało się, że nasz kawaler jest jedynym Facetem chow chow na wystawie, ON jeden a ONE osiem :cool3:.

To fajnie, będzie na luziku;)

A.

Posted

Cześć!

pewnie przygotowania do wystawy idą pełna parą:cool3:, będziemy trzymać, co trzeba za udany debiut!!!!

liczymy na duuużo fotek:p

A.

Posted

Ślicznie dziękujemy za kciuki :lol:
Debiucik UDANY:multi: Nie siedzieliśmy na ringu ani razu. Ładnie dał się obmacać, a macanie było długie :lol: Rozfochał się troszkę bo Pani Sędzia Boryczko nie sprawdziła jajeczek:cool3:.
Dostał ocenę Wybitnie Obiecujący :lol:. Mania dostała ocenę doskonałą, CWC i BOB. Ukończyła wczoraj Championat Polski. Na grupę i Bis szczeniąt nie zostaliśmy :evil_lol:
Wiktoria i MuSan. Mania wkrótce:roll:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Również Gratuluję :multi:.
No to na Światówce może w klasie Championów iść :cool3:.

...jak zdążą wyrobić dyplom:razz:.....życzę żeby zdązyli

A.

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']Mamy nadzieję zdążyć :lol: Wczoraj wszystko już wysłałam do Związku:cunao: Poczekamy dwa tygodnie i będziemy grzecznie prosić o przyspieszenie :roll:. Dziękujemy za gratulacje i wszystkie miłe słowa :modla::Rose:

miałam na myśli nasz cudowny Zarząd Główny:razz:

A.

Posted

:lol: poznaliśmy się / trochę nie osobiście/ w ubiegłym roku na Walentynkowej w Toruniu ;). Pamiętasz wielką kałuże wysikaną przez szczeniaka chow chow ?? :evil_lol: To była Dolcia. Potem widzieliśmy się we Wrocławiu. Jakoś takoś poznajemy się w tłumie i pozdrawiamy ale nie rozmawialiśmy. W Inowrocławiu nie widziałam Ciebie, dopiero w domu na fotach :-o Czy w Pomeranianach też była taka rzeź niewiniątek?? Czy będziesz w Łodzi? A może nocujecie w Grotnikach na BORUTA?
Często zaglądam na Waszą stronę - od Wlentynkowej ;) Gratuluje sukcesu w Inowrocławiu:multi::multi::multi:

Posted

Tak zazwyczaj ludzie się poznają na wystawach :lol:.
Ja poznałam 2 lata temu na finałach takiego pana z akitą amerykańską. Za każdym razem gdy się spotykamy to witamy :lol:. Dzisiaj przy okazji wystawy również było przywitanie i krótka rozmowa na temat organizacji na majową Bratysławę :evil_lol:.

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']Kogo spotkamy na wystawie w Łodzi?? My wystawiamy 2 maja :lol:. A może kogoś w Grotnikach na Boruta spotkamy??

niestety nas nie będzie:shake:

A.

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
Kogo spotkamy na wystawie w Łodzi?? My wystawiamy 2 maja :lol:. A może kogoś w Grotnikach na Boruta spotkamy??

Powodzenia na wystawie :)

Pozdrawiam
Iwa