Mania&Dolly&MuSan Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Witam :lol: Hmmmmmmmm chciałam zacytować kilka postów i napisać tak ładnie odpowiedzi jak Wy to robicie ale..........:oops: nie potrafię :oops: Żaba znów mnie lubi a chciałam wkleić fotkę Miłego wieczoru ;) Quote
M&S Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mnie żaba też nie rozpieszcza ostatnio :diabloti::mad: Dobry wieczór :lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Dziś żaba łaskawa, szybko wstawiam zanim zmieni zdanie Węgrzy też maja swojego Anonima :p Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 kilka fotek - jak żaba pozwoli- Budy Quote
Błyskotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']zabytków ciąg dalszy Prawie jak chow chow ;). Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 a potem niestety się rozpadało na koniec dziewczynki przed psim telewizorem- koty w roli głównej Quote
M&S Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ale fajny deszcz :) Imageshack - img0012c super :lol: Imageshack - img0036b A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):ale fajny deszcz :) Imageshack - img0012c super :lol: Imageshack - img0036b A. Fajnie, że się podoba :lol: Najważniejsze, że nie komentujecie majteczek ;) Błyskotka napisał(a):Dolka robiła chyba za kanapę :lol:. Aniu :lol: jakby to powiedzieć :roll: Dolcia nie wie dlaczego się warczy i szczeka na kotecki :p Ona nie miała złej przygody z koteckiem. Mania dzielnie broni wszystkich przed koteckami. Ona wie, że potrafią dotkliwie podrapać :angryy: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Wczoraj byliśmy w Poznaniu :lol: Dolcia nasza - Dolly Mały Kacper - lok. I, CWC, NSwR, CACIB, ZWYCIĘZCA POLSKI Quote
M&S Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Pięknie dziękujemy za gratulacje :buzi::buzi::buzi: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 ;) U nas Święta zapowiadają się chowkowo :p TFU, TFU przez lewe ramię :angryy: (jakby ktoś chciał uroczyć:mad::diabloti:) W połowie grudnia spodziewamy się maluszków :p TFU, TFU przez lewe ramię :angryy: (jakby......:diabloti:) :lol: Pierwsza fotka maluszków: TFU TFU przez lewe ramię :angryy:..........:diabloti: TFU,TFU............ :angryy:...........:diabloti: Prezentacją rodziców zajmę się jutro ;) A niby ;) nie jestem przesądna :evil_lol: Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan'];) U nas Święta zapowiadają się chowkowo :p TFU, TFU przez lewe ramię :angryy: (jakby ktoś chciał uroczyć:mad::diabloti:) W połowie grudnia spodziewamy się maluszków :p TFU, TFU przez lewe ramię :angryy: (jakby......:diabloti:) :lol: Pierwsza fotka maluszków: TFU TFU przez lewe ramię :angryy:..........:diabloti: TFU,TFU............ :angryy:...........:diabloti: Prezentacją rodziców zajmę się jutro ;) A niby ;) nie jestem przesądna :evil_lol: SUPER news :multi: juz gratulujemy i czekamy na prezentację A. Quote
Błyskotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No teraz tylko czekać na szczęśliwe rozwiązanie :). Ja to przez święta będę świętować 1 urodziny miotu "A" :p. Quote
Iwa-R Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 No i gdzie ta prezentacja rodziców? Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Fajnie *_* żadnej emotki nie znalazłam. Za opóźnienia przepraszam. Ciężarna pochłania strasznie wiele czasu. Jak tylko się odnajdę w tej nowej rzeczywistości wstawię Fotki. Quote
Ismena Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Więc czekamy na fotki ;) Urocze misiaczki :) Dolly śle pozdrowienia dla imienniczki ;) Quote
Recommended Posts