Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
:lol::lol::lol: Jutro zaczyna się weekend:lol::lol::lol: Miłego.......

To prawda, Wam również miłego :p

A.

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
A jak na razie nie ma przygotowań :oops: Chyba zaczną się jutro :evil_lol: Ale sama nie wiem co mam robić :oops: oprócz wykapania piesów:roll:

Wykapać, uczesać, spakować się i w drogę :lol:

A.

Posted

Indyka zaczynam suszyć :evil_lol: Przygotowania zaczęte :evil_lol: Wczoraj wykąpany MuSan. Niestety jest bardziej łysy niż mogłam przewidzieć :angryy: W Bratysławie raczej na ring nie wyjdzie :roll:. Chyba, że konkurencja będzie też łysa :evil_lol:
Będzie musiał poczekać na Danię :evil_lol:
Dziś do kąpieli naszykowana jest Dolcia, jeszcze :shake: jest w pełni futra niestety :placz:. Mania kąpana będzie we wtorek po obiadku ;) nie wiem jaki humor będzie miała na wystawie- ma cieczkę :oops:
W środę z rana wyjazd. Powrót planujemy 14 - 15 października ;)

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']

Indyka zaczynam suszyć :evil_lol: Przygotowania zaczęte :evil_lol: Wczoraj wykąpany MuSan. Niestety jest bardziej łysy niż mogłam przewidzieć :angryy: W Bratysławie raczej na ring nie wyjdzie :roll:. Chyba, że konkurencja będzie też łysa :evil_lol:
Będzie musiał poczekać na Danię :evil_lol:
Dziś do kąpieli naszykowana jest Dolcia, jeszcze :shake: jest w pełni futra niestety :placz:. Mania kąpana będzie we wtorek po obiadku ;) nie wiem jaki humor będzie miała na wystawie- ma cieczkę :oops:
W środę z rana wyjazd. Powrót planujemy 14 - 15 października ;)

No pięknie, przygotowania pełną parą :)

A.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Zobaczymy się na wystawie :).

no myślę :lol:

Mam tabletki DeoTabs- chlorofilowe mają neutralizować zapach cieczki, do tego Vit B Compleks, dezodorant neutralizujący zapach cieczki, i nie wiem co mam jeszcze zabrać ze sobą :roll: żeby piesy nie wariowały :angryy:
Jutro z rana wyjazd :razz:

Posted

Doberek, deszcz leje, wiatr wieje :evil_lol:
Relacja z Wystawy :razz: Mogę napisać moje zdanie. Taka ciut większa międzynarodówka :evil_lol: Jestem odrobinę rozczarowana jakością psów, sposobem wystawiania.
A to jest to o czym mówię:

Posted

Witam, długo kazałam czekać na obiecane fotki z Bratysława WDS 2009 :oops:.
Troszkę o wystawie. Weszłyśmy z psami na teren wystawy jak do :roll:... sklepu? Boczną bramą, bo po 15 kilometrowym korku byłyśmy prawie spóźnione:evil_lol: Nikt od nas nie wołał żadnych zgłoszeń, książeczek zdrowia, wejściówek. Były trzy ,, zasapane baby'' i 3 psy a na bramce jeden młody - bardzo miły- Pan.
Ania :loveu:odebrała nam katalogi bo... my spóźnione musiałyśmy potwierdzić udział i odebrać numery ;)
Potem okazało się, że jednak mamy dużo czasu :roll: Pan Sędzia był bardziej spóźniony od nas :evil_lol:
Za to chłopaki z parkingowymi przeszli prawdziwą drogę przez mękę. Trudno było Parkingowym pojąć, że mają miejsca parkingowe a nie ma w samochodach psów :diabloti: Po półgodzinnym tłumaczeniu mąż zaczął wypakowywać z autka psie bambetle. I już wszystko było super ;)
Sukcesów wielkich nie odnieśliśmy ;). Choć Dolly stanęła na pudle :p. Zajęła II miejsce w klasie otwartej i otrzymała Res. Cac. Pan Vaclawik okazał się bezwzględnym dentystą i wyszukał Mani brak i3 :oops: Ocena została obniżona do bdb, nawet mamy to w opisie :eviltong: Z wystawy jesteśmy bardzo zadowoleni :lol:
Kilka fotek z wystawy. Mamy jeszcze filmy z dziewczynkami ale one później;) Miłego oglądania :lol:
http://picasaweb.google.pl/zpobierowachowchow/BratysAwaWDS2009#