Mania&Dolly&MuSan Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Pięknie dziękujemy za wszystkie miłe życzenia :p Dobranoc ;) Quote
Iwa-R Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Tak to już jest Basiu, że czas ucieka nie wiadomo gdzie i kiedy :) Wszystkiego naj naj i od nas! Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy się pięknie :) już środa....:razz: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 :razz: wiem, że środa już :oops:. Czekam do weekendu, jestem chora :placz: chyba Ania przeziębienie mi sprzedała;) Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:razz: wiem, że środa już :oops:. Czekam do weekendu, jestem chora :placz: chyba Ania przeziębienie mi sprzedała;) Oj, to kiepsko.....kuruj się (moja Maryśka też zasmarkana jest :cool1:) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 :crazyeye: Marysia ??? Zdrówka Mani życzymy :p Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::crazyeye: Marysia ??? Zdrówka Mani życzymy :p Dziękuję w imieniu Mani :) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 :lol: Witam wieczorową porą. Jestem jus prawie zdrowa, prawie bo jeszcze na lekach ale już na chodzie:p Ja weekend przeleżałam w łóżku :placz: a mój mąż na grzybkach:mad: Quote
Iwa-R Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dzień dobry i dużo zdrówka! Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Witam. Poszłam do pracy, już o 11 byłam u lekarza. Niestety temperaturka mi się znacznie podniosła :oops:. Tak to jest ''jak się leczy syfa pudrem". Powiedzonko mało ładne ale adekwatne do tego co robiłam. Mam zapalenie oskrzeli i antybiotyk:placz: Ślicznie dziękuję za życzenia zdrówka. Bardzo mi się przydadzą :p Bo w takim stanie nie mogę pojechać do Wrocławia :-(:-(:-( Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Witam. Poszłam do pracy, już o 11 byłam u lekarza. Niestety temperaturka mi się znacznie podniosła :oops:. Tak to jest ''jak się leczy syfa pudrem". Powiedzonko mało ładne ale adekwatne do tego co robiłam. Mam zapalenie oskrzeli i antybiotyk:placz: Ślicznie dziękuję za życzenia zdrówka. Bardzo mi się przydadzą :p Bo w takim stanie nie mogę pojechać do Wrocławia :-(:-(:-( Oj jakie świństwo sie do Ciebie przyczepiło :shake:, trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie i za wystawę :) A. Quote
CarmelChoco Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dzień dobry!!! Dużo duużo zdrówka :):):) Quote
Błyskotka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Trzymam mocno kciuki za poprawę zdrówka :). Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 :lol: witam, żyję ale nie mogę powiedzieć że czuję się świetnie :roll: Dolcia ma cieczkę :p i z wystawy nici :-(. Dziś piesy znalazły na ogrodzie nową zabaweczkę. Dawno nas jeż nie odwiedzał. Krzywdy mu nie zrobiły :p. Okrążyły go i szczekały :evil_lol:. Naprawdę szczekały :razz: Mąż wyprowadził ,,gościa'' do lasu :evil_lol: tzn. na druga stronę drogi. Słonecznego dnia życzę na jutro a na dziś kolorowych snów ;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 :p Witanko w niedzielny wieczór:p Nadal chora, choć ciut jakby mniej ;) Dolcia cieknie a MuSan jakby nic nie czuł :-( A ja się zastanawiam będzie z niego pies czy nie będzie :evil_lol: Quote
M&S Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:p Witanko w niedzielny wieczór:p Nadal chora, choć ciut jakby mniej ;) Dolcia cieknie a MuSan jakby nic nie czuł :-( A ja się zastanawiam będzie z niego pies czy nie będzie :evil_lol:[/quote] To zupełnie jak ja.....;) Będzie z niego pies.... A. Quote
Iwa-R Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:p Witanko w niedzielny wieczór:p Nadal chora, choć ciut jakby mniej ;) Dolcia cieknie a MuSan jakby nic nie czuł :-( A ja się zastanawiam będzie z niego pies czy nie będzie :evil_lol:[/quote] Basiu... nic się nie martw. Zupełnie inaczej kiedy pies ma sukę w domu, a zupełnie inaczej kiedy suka jest przyjezdna :lol: Esiek gnębił Vegę nawet jak nie miała cieczki, a jak miała to niezbyt się interesował :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Słoneczne dzień dobry :) mam nadzieję, że zdrowie lepiej.... A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 :p Słoneczne :p Witam, ze zdrowiem coraz lepiej, choć kondycja kiepściutka:oops: Miałyście rację ;) z MuSanka będzie pies. On tylko wstydliwy jest :evil_lol: Jak uważa, że go nie podglądamy to jednak wskakuje na Dolcie :lol:. Dziś puściły mi nerwy:mad: Dostałam drugi komplet potwierdzenia dla moich psów na Bratysławę. Pierwszy Komplet na kilka byków ( obie dziewczynki w kl. otwartej) za to na drugim Komplecie mam 5 psów :diabloti: 4 sunie i jednego psa. Mam wg WDS 2009: Mania Maly Kacper i Mania Mały Kacper dwie sunie; Dolly Maly Kacper i Dolly Mały Kacper dwie sunie.Jak tym geniuszom pozgadzały się rodowody, tego to ja już nie wiem :angryy: Wiem za to jak można łatwo trafić na listę dłużników :angryy: Słowackiego Związku :diabloti: Reasumując, zgłosiłam 3 psy w pierwszy terminie i zapłaciłam 170 euro, jednak mam jeszcze dopłacić 270 euro za dodatkowe psy:placz::placz::placz: Jestem księgową i w żaden sposób nie potrafię tego tak policzyć:oops: Wystawy już mi się ODECHCIAŁO :placz: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 :lol::lol::lol: Jutro zaczyna się weekend:lol::lol::lol: Miłego....... Quote
Recommended Posts