Mania&Dolly&MuSan Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 J.G napisał(a):Fajne fotki,ale mało;) i ani słowa o wynikach :-o A ja tak trzymałam kciuki :angryy: Quote
J.G Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):i ani słowa o wynikach :-o A ja tak trzymałam kciuki :angryy: Dziękujemy bardzo serdecznie za trzymanie kciuków:loveu: My jak dotarliśmy do ringu okazało się że krasnale były oceniane 20 minut temu,i cóż niebawem jedziemy ponownie do CZ. M&S pochwalą się same wkrótce;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 J.G napisał(a):Dziękujemy bardzo serdecznie za trzymanie kciuków:loveu: My jak dotarliśmy do ringu okazało się że krasnale były oceniane 20 minut temu,i cóż niebawem jedziemy ponownie do CZ. M&S pochwalą się same wkrótce;) Ale numer, chyba bym ze złości pękła :angryy: Oj nie tylko do Czech ale i na Węgry ;) Gdyby się zdarzyło na tych Węgrzech, Chorwacjach spotkać psa: chow chow rudy - Zorba Fanta Fenye to bardzo :razz: bym prosiła o malusi filmik Zorby w ruchu w szczególności od tyłu ;). Mam małe plany związane z tym psem ;) Quote
J.G Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Ale numer, chyba bym ze złości pękła :angryy: Oj nie tylko do Czech ale i na Węgry ;) Gdyby się zdarzyło na tych Węgrzech, Chorwacjach spotkać psa: chow chow rudy - Zorba Fanta Fenye to bardzo :razz: bym prosiła o malusi filmik Zorby w ruchu w szczególności od tyłu ;). Mam małe plany związane z tym psem ;) OK,będziemy śledzić tego psa. Quote
Iwa-R Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No cóż.... polskie drogi są the best :diabloti: http://img55.imageshack.us/img55/475/jazdapolska.jpg Basiu, gdzie byłaś na wystawce... chwalić się proszę :) My do Czech już nie musimy, ale Węgry jeszcze odwiedzimy :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Miłego dnia na trzy nadchodzące dni :lol: Jutro w palach mamy wesele :p. Dziś wielkie szykowania :oops: Rano wyjazd do Jastrowia :roll: W niedzielkę porawinki ;) i powrót do domciu :p Mała fotka ,, czego to chow chow nie potrafi " w roli głównej ICh Gaspar Quote
Błyskotka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 No to miłej zabawy :). Fajna fota. Moje tak nie potrafią :placz:. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Dobry wieczór i miłego dla wszystkich:lol: Quote
M&S Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Mam nadzieję, że impreza była udana ;):p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 :p:p:p:pbardzo udana:p:p:p:p ale jeszcze pośpię troszkę:evil_lol: pozdrawiam Quote
M&S Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::p:p:p:pbardzo udana:p:p:p:p ale jeszcze pośpię troszkę:evil_lol: pozdrawiam To fajnie.....:p Słoneczne dzień dobry :lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 :lol: Dzieńdoberek. ogłaszam konkurs ;) Jaki to Plac ? :razz: Quote
M&S Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Doberek :) ....Plac Św. Marka w Wenecji :cool3: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 za łatwe chyba było :evil_lol: Quote
M&S Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):za łatwe chyba było :evil_lol: Trudne nie było.....;) Witanko :) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Jak ten czas szybko.............. ! 12 września Dolly skończyła 2 latka :tort::BIG: a dziś tj. 14 września MuSan skończył roczek:tort::BIG: Wszystkich chowkowych najnajków :lol: oraz wielu lat w zdrowiu moim Miśkom :loveu: Quote
CarmelChoco Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [SIZE="6"]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJdla Dolci i MuSanka.[SIZE="5"]Pomyślności na wystawach,samych chowkowych dni a przede wszystkim ogromu zdrowia! :BIG::BIG::laola::BIG::BIG: Quote
Błyskotka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Wszystkiego Najlepszego :tort::BIG::new-bday: Quote
M&S Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Jak ten czas szybko.............. ! 12 września Dolly skończyła 2 latka :tort::BIG: a dziś tj. 14 września MuSan skończył roczek:tort::BIG: Wszystkich chowkowych najnajków :lol: oraz wielu lat w zdrowiu moim Miśkom :loveu: STO LAT STO LAT:multi::multi::multi::multi::multi:[SIZE=2] od wilczych :lol::lol::lol: A. Quote
Recommended Posts