M&S Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hello w samo poludnie :) A. I z rana :p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 :lol: Doberek, doberek :lol: Dziś był pracowity dzień. Wika - moja córka - świętowała 22 urodziny. Wszystkiego najlepszego ............. dla urodzonych 24 sierpnia :p Quote
M&S Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Doberek, doberek :lol: Dziś był pracowity dzień. Wika - moja córka - świętowała 22 urodziny. Wszystkiego najlepszego ............. dla urodzonych 24 sierpnia :p STO LAT :multi::multi::multi::multi: A. Quote
Iwa-R Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Doberek, doberek :lol: Dziś był pracowity dzień. Wika - moja córka - świętowała 22 urodziny. Wszystkiego najlepszego ............. dla urodzonych 24 sierpnia :p A dla tych co się urodzili kilka dni wcześniej też wszystkiego najlepszego? :cool3: Byliśmy w Podbierowie, siedzieliśmy na plaży, Esio baaardzo zwracał na siebie uwagę :evil_lol: .... szkoda tylko, że nie mogliśmy się spotkać z Wami, ale rozumiem i mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja do wspólnego spotkania. Pozdrawiam Iwa Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 :lol: Doberek :lol: Iwa uwierz mi było podwójnie przykro :-( Co do sensacji na plaży to wiem o czym mówisz :evil_lol: Wika pięknie dziękuje za wszystkie życzenia. Dziś już ją- po świętowaniu- głowa nie boli :evil_lol:, ale wtorek był ciężki :razz: Mam OKNA :p no nie wszystkie :evil_lol: ale większość :p Niedługo będą nowe fotki:razz: Witam CarmelChoco, miło że nas odwiedziłaś :p;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 :lol: Doberek :lol: Pogoda plażowa :p Quote
M&S Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 U nas też zrobiło się ładnie, bo rano.....:shake: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):U nas też zrobiło się ładnie, bo rano.....:shake: A. Oj przykro,że ranek miałaś :shake: Dostałam fotkę od kolegi :lol: Darek z Delem na tle fali :lol: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Odrobina romantyzmu :lol: i kilka minut później ;) Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jakie piękne zdjęcia :lol:, totalny romantyzm A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 :lol: Dobry wieczór :lol: Ręce mi odpadły :evil_lol: a wyczesałam jednego Musanka:loveu: Jutro postaram się Wam mewkę zafundować:diabloti: Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Dobry wieczór :lol: Ręce mi odpadły :evil_lol: a wyczesałam jednego Musanka:loveu: Jutro postaram się Wam mewkę zafundować:diabloti: Rąk nie męcz, bo w niedzielę musisz trzymać za Sparka.....:cool3::evil_lol: A. Quote
J.G Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Rąk nie męcz, bo w niedzielę musisz trzymać za Sparka.....:cool3::evil_lol: A. i naszego DIDKA:loveu: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 :calus::calus::calus:No to zaczynam trzymać KCIUKI Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 obiecana mewka i mały gratis dla zmotoryzowanych :crazyeye: Quote
Recommended Posts