Mania&Dolly&MuSan Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 :shake::shake::shake: piątek minął :angryy::angryy::angryy:, okien brak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W ten piątek mają przyjechać, mam nadzieję, że przyjadą :roll:. Dzięki za pocieszenie :buzi:. Mania z MuSanem teraz będą obrastać, Dolcia ładnie zdrowieje. Mam nadzieję, że do Bratysławy jakoś się wyrobimy. W każdym bądź razie jedziemy a 3psy jadą z nami, bo nie ma kto z nimi zostać w domu :evil_lol: Czy wyjdą na ring to czas pokaże :roll:. Swoją droga szkoda, że na wystawę nie mają wstępu nie zgłoszone psy :roll: Quote
M&S Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::shake::shake::shake: piątek minął :angryy::angryy::angryy:, okien brak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W ten piątek mają przyjechać, mam nadzieję, że przyjadą :roll:. Dzięki za pocieszenie :buzi:. Mania z MuSanem teraz będą obrastać, Dolcia ładnie zdrowieje. Mam nadzieję, że do Bratysławy jakoś się wyrobimy. W każdym bądź razie jedziemy a 3psy jadą z nami, bo nie ma kto z nimi zostać w domu :evil_lol: Czy wyjdą na ring to czas pokaże :roll:. Swoją droga szkoda, że na wystawę nie mają wstępu nie zgłoszone psy :roll: Ci słowni fachowcy.....:mad::mad::angryy::angryy: Tranu daj swoim futrom, albo zwykłego, a najlepiej takiego dla psów z l-karnityną, bedą śmierdzieć rybą, ale to doba sprawa :) A. Quote
M&S Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):Miłej środy, głaski dla futer :) A. ...i dobranoc :p A. Quote
M&S Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dzień dobry :) żyjecie, czy budowa Was powaliła....:cool3: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 :lol: żyjemy. Budowa nie da nam rady :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki za info, dostają karmę rybną i kilka ,,takich tam '';). Upał jest naszym wrogiem :evil_lol:. Zaraz wszystko się unormuje. Mania zaczyna porastać :lol:. Dolci kuracja odczulająca służy :lol: Tylko MuSan nie chce wyleźć ze szczenięcego futerka :angryy: Jakaś sugestia?;) Pozdrawiamy :loveu: Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: żyjemy. Budowa nie da nam rady :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki za info, dostają karmę rybną i kilka ,,takich tam '';). Upał jest naszym wrogiem :evil_lol:. Zaraz wszystko się unormuje. Mania zaczyna porastać :lol:. Dolci kuracja odczulająca służy :lol: Tylko MuSan nie chce wyleźć ze szczenięcego futerka :angryy: Jakaś sugestia?;) Pozdrawiamy :loveu: Cześć :) to dobrze, że się nie dajecie ;). Może on tak ma....chce być dzieckiem :evil_lol: Spark też dłuo nie rozstawał się ze swoim dziecięcym futerkiem. Głaski dla pycholców :p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Doberek :lol: Miłego dnia ;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Uffffffffffffffffffffffff :multi::multi::multi: :lol::lol::lol: Dostałam potwierdzenie z Bratysławy :multi: Jesteśmy na liście opłaconych zgłoszonych psów :p Jeszcze musimy parking zabukować i opłacić;) Piątek minął, okna nie przyjechały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pogoda plażowa. W nocy obserwujemy spadające gwiazdy :p Jest świetnie ;) Na plaży nadal tłoczno więc fotek się nie da robić, byle do września;) Pozdrawiamy :loveu: Quote
M&S Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Uffffffffffffffffffffffff :multi::multi::multi: :lol::lol::lol: Dostałam potwierdzenie z Bratysławy :multi: Jesteśmy na liście opłaconych zgłoszonych psów :p Jeszcze musimy parking zabukować i opłacić;) Piątek minął, okna nie przyjechały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pogoda plażowa. W nocy obserwujemy spadające gwiazdy :p Jest świetnie ;) Na plaży nadal tłoczno więc fotek się nie da robić, byle do września;) Pozdrawiamy :loveu: To już będziesz spokojniejsza :) a tych od okien, to.....:mad::mad::mad: gwiazd, to Waz zazdraszczam....:p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Miłego dnia życzymy :loveu: W końcu udało mi się zapakować avatar :evil_lol: Quote
M&S Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):Doberek, fajnego popołudnia :lol: A. Dziś też witam się pięknie :p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 :oops::oops::oops::oops: i znów jestem winna. Witamy się :p Ale ostatnio odrobinę mamy pracy :evil_lol: Miłego dnia. Kto mi sprzeda uniwersalny sposób na ,,żabę" ??? Quote
J.G Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 J.G napisał(a):Fantastyczne fotki piękne krajobrazy,tylko pozazdrościć.:loveu: Witam:loveu: Od powyższego post-a mnie nie było w waszej galerii:-( ale zaległości nadrobione:loveu:. Gratuluję bardzo serdecznie sukcesów wystawowych w SOPOCIE:multi: fotki fantastyczne. Quote
M&S Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::oops::oops::oops::oops: i znów jestem winna. Witamy się :p Ale ostatnio odrobinę mamy pracy :evil_lol: Miłego dnia. Kto mi sprzeda uniwersalny sposób na ,,żabę" ??? ....a czemu? Fajnego dnia :lol: sposób na "żabę", to znaczy? A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Doberek :lol: Witam wszystkich serdecznie :multi:. J.G. - już się zastanawiałam gdzie WAS wywiało :p Od pewnego czasu mam problemy z netem. Kiedyś była burza i mój stary dobry telefon popsuła :angryy: Teraz mam nowy a z nim jakiś konflikt na łączach :roll:. Wcześniej nie miałam czasu za wiele i jakoś nie zauważyłam problemu :mad: Nie wiem jak sobie poradzić :-( Chyba muszę wziąć magika :evil_lol:. Mam kilka fotek, które chciałam wstawić ale żaba mnie wywala :placz: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Witam :lol: Miłego dnia :lol: Quote
Recommended Posts