bonia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Dziękuję. Jak dobrze pójdzie dziś zrobię fotki domu z oknami :roll::lol: Miłego dnia. a ja czekam na te okienkowe fotki :razz: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja czekam na okna:razz::razz::razz:. Jak tylko będę je miała zaraz pstryknę foteczki :lol: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek ;) Ale UPAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ:angryy::angryy::angryy: idziemy popływać w morzu :lol:, może miski dla ochłody też popływają :roll::roll::roll:.Miłego dnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PS. Sukces Pana kafelkarza - ściny zrobione :multi::multi::multi:. Jeszcze tylko podłoga :diabloti: Cuuudna pogoda :loveu: Gratulacje dla pona glazurnika :evil_lol:;) Błyskotka napisał(a):Zazdroszczę tego morza w taki upał :placz:. nasze zbyt zimne jak dla mnie....:cool3: Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja czekam na okna:razz::razz::razz:. Jak tylko będę je miała zaraz pstryknę foteczki :lol: Jak to, jeszcze nie ma okien :-o Dobrego piątku :lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Witam, troszkę zaniedbałam się za co z góry przepraszam. Łazienka skończona :diabloti:. Dziś były pierwsze kąpiele. Wanna maria jest super ;););) Mam całkiem niemały kłopot z WDS 2009. Zgłoszenia i opłaty zrobione w pierwszym terminie a potwierdzenia nadal nie mam. Na dodatek nie mogę się zalogować:mad::mad::mad: i sprawdzić czy jesteśmy z 3psami na liście :roll::roll::roll: Czy jakiś dobry duszek może udzielić mi pomocy??? PS. nadal czekam na część okien:angryy::angryy::angryy: Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Witam, troszkę zaniedbałam się za co z góry przepraszam. Łazienka skończona :diabloti:. Dziś były pierwsze kąpiele. Wanna maria jest super ;););) Mam całkiem niemały kłopot z WDS 2009. Zgłoszenia i opłaty zrobione w pierwszym terminie a potwierdzenia nadal nie mam. Na dodatek nie mogę się zalogować:mad::mad::mad: i sprawdzić czy jesteśmy z 3psami na liście :roll::roll::roll: Czy jakiś dobry duszek może udzielić mi pomocy??? PS. nadal czekam na część okien:angryy::angryy::angryy: Hello, jak miło, że już masz łazienkę ;):evil_lol: Wyślij do nich maila, możesz po Polsku, albo po Angielsku....odpiszą ....nie ma okien jeszcze :crazyeye:, kocham remonty :diabloti: A. Quote
Błyskotka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ale się lenią z tymi oknami :mad::mad::mad:. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a z oknami to już wyszłam z siebie i stanęłam obok :angryy::angryy: nawet kilka razy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A okien jak nie było tak nie ma :diabloti:. W sprawie wystawy WDS 2009 - pisałam, pisałam i nadal piszę :oops: jednak nikt mi nie odpisuje :oops::oops::oops: Chyba jestem na tyle zdesperowana żeby jednak zadzwonić :razz::razz::razz: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Dzień dobry niedzielnie popołudniowo. Leniwie i słonecznie :lol::lol::lol: Na emaila :shake: odpisują niestety. Dodzwonić :evil_lol: też się nie dodzwoniłam :angryy: Zaczynam panikować:oops::oops::oops: Quote
M&S Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Witanko niedzielne :lol: Powinni odpisać, tak myślę A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 :oops::oops::oops: Ogromnie przepraszamy. Niedzielnie i poniedziałkowo witamy ;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 :oops::oops::oops: A ja w każdą wolną chwilę sprzątam :oops::oops::oops: Zaraz będę demolkę w ogrodzie robiła bo zbliżamy się do elewacji :roll: Okien nadal nie ma. Mają tym razem przyjechać w piątek :roll::roll::roll: Ten piątek :razz: W sobotę Sopot. Nie wiem czy pojadę :roll:. Taki skwar zapowiadają :angryy: Mania ma szatę jak jamnik szorstkowłosy :oops:. Pozdrawiam wszystkich i życzę kolorowych snów :cool3: Quote
M&S Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Doberek :) Same atrakcje widzę u Was:cool3: Jedź do Sopotu, rozerwiesz się troszkę ;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Maks i Spark']Doberek :) Same atrakcje widzę u Was:cool3: Jedź do Sopotu, rozerwiesz się troszkę ;) A. I wzięłam sobie do serca te słowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pojechałyśmy:lol:. Tego nam trzeba było :p:p:p. Wróciłyśmy :lol: Odespałyśmy:lol: Jesteśmy jak nowo narodzone;) Mania doskonała, CWC, NDSwR, CACIB Teraz musimy pomyśleć o jakiejś rozsądnej zagranicznej wystawie i upolować;) 4 Cacib podkradłam :evil_lol::evil_lol: link do fotek z wystawy Picasa Web Albums - Lee - International... Quote
M&S Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Mania&Dolly&MuSan']I wzięłam sobie do serca te słowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pojechałyśmy:lol:. Tego nam trzeba było :p:p:p. Wróciłyśmy :lol: Odespałyśmy:lol: Jesteśmy jak nowo narodzone;) Mania doskonała, CWC, NDSwR, CACIB Teraz musimy pomyśleć o jakiejś rozsądnej zagranicznej wystawie i upolować;) 4 Cacib podkradłam :evil_lol::evil_lol: link do fotek z wystawy Picasa Web Albums - Lee - International... Super GRATULACJE !!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: proponuję zacząć od Słowacji ;), ale Wam bliżej do Niemiec.... Widziałam foty, fajne :) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 :oops::oops::oops: Mania łysa jak nigdy przedtem :oops::oops::oops: Wstyd mi było ją taka pokazywać:roll::oops:. Niemiecki CACIB mamy, od Berlina 2008 się wszystko zaczęło:roll: Teraz zastanawiam się co bym chciała zobaczyć, mogę zapiąć przyczepę campingową i gdzieś pognać :roll: Tylko musimy poczekać na futro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak znam życie to nie będzie to w tym sezonie możliwe :-( Ale przed nami w październiku ważniejsza wystawa :cool1:. Quote
M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::oops::oops::oops: Mania łysa jak nigdy przedtem :oops::oops::oops: Wstyd mi było ją taka pokazywać:roll::oops:. Niemiecki CACIB mamy, od Berlina 2008 się wszystko zaczęło:roll: Teraz zastanawiam się co bym chciała zobaczyć, mogę zapiąć przyczepę campingową i gdzieś pognać :roll: Tylko musimy poczekać na futro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak znam życie to nie będzie to w tym sezonie możliwe :-( Ale przed nami w październiku ważniejsza wystawa :cool1:. Spoko odrośnie, a w Bratysławie też będzie dobrze :lol: A. Quote
M&S Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cześć :) Co słychać na linii budowlanej? okna są :cool3: A. Quote
Recommended Posts