Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
Dziękuję. Jak dobrze pójdzie dziś zrobię fotki domu z oknami :roll::lol:
Miłego dnia.

a ja czekam na te okienkowe fotki :razz:

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doberek ;) Ale UPAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ:angryy::angryy::angryy: idziemy popływać w morzu :lol:, może miski dla ochłody też popływają :roll::roll::roll:.Miłego dnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PS. Sukces Pana kafelkarza - ściny zrobione :multi::multi::multi:. Jeszcze tylko podłoga :diabloti:

Cuuudna pogoda :loveu:

Gratulacje dla pona glazurnika :evil_lol:;)

Błyskotka napisał(a):
Zazdroszczę tego morza w taki upał :placz:.

nasze zbyt zimne jak dla mnie....:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja czekam na okna:razz::razz::razz:. Jak tylko będę je miała zaraz pstryknę foteczki :lol:

Jak to, jeszcze nie ma okien :-o

Dobrego piątku :lol:

A.

Posted

Witam, troszkę zaniedbałam się za co z góry przepraszam.
Łazienka skończona :diabloti:.
Dziś były pierwsze kąpiele. Wanna maria jest super ;););)
Mam całkiem niemały kłopot z WDS 2009. Zgłoszenia i opłaty zrobione w pierwszym terminie a potwierdzenia nadal nie mam. Na dodatek nie mogę się zalogować:mad::mad::mad: i sprawdzić czy jesteśmy z 3psami na liście :roll::roll::roll:
Czy jakiś dobry duszek może udzielić mi pomocy???
PS. nadal czekam na część okien:angryy::angryy::angryy:

Posted

Witam, troszkę zaniedbałam się za co z góry przepraszam.
Łazienka skończona :diabloti:.
Dziś były pierwsze kąpiele. Wanna maria jest super ;););)
Mam całkiem niemały kłopot z WDS 2009. Zgłoszenia i opłaty zrobione w pierwszym terminie a potwierdzenia nadal nie mam. Na dodatek nie mogę się zalogować:mad::mad::mad: i sprawdzić czy jesteśmy z 3psami na liście :roll::roll::roll:
Czy jakiś dobry duszek może udzielić mi pomocy???
PS. nadal czekam na część okien:angryy::angryy::angryy:

Hello, jak miło, że już masz łazienkę ;):evil_lol:

Wyślij do nich maila, możesz po Polsku, albo po Angielsku....odpiszą

....nie ma okien jeszcze :crazyeye:, kocham remonty :diabloti:

A.

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a z oknami to już wyszłam z siebie i stanęłam obok :angryy::angryy: nawet kilka razy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A okien jak nie było tak nie ma :diabloti:.
W sprawie wystawy WDS 2009 - pisałam, pisałam i nadal piszę :oops: jednak nikt mi nie odpisuje :oops::oops::oops:
Chyba jestem na tyle zdesperowana żeby jednak zadzwonić :razz::razz::razz:

Posted

:oops::oops::oops: A ja w każdą wolną chwilę sprzątam :oops::oops::oops:
Zaraz będę demolkę w ogrodzie robiła bo zbliżamy się do elewacji :roll:
Okien nadal nie ma. Mają tym razem przyjechać w piątek :roll::roll::roll: Ten piątek :razz:
W sobotę Sopot. Nie wiem czy pojadę :roll:. Taki skwar zapowiadają :angryy:
Mania ma szatę jak jamnik szorstkowłosy :oops:.
Pozdrawiam wszystkich i życzę kolorowych snów :cool3:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Doberek :)

Same atrakcje widzę u Was:cool3:

Jedź do Sopotu, rozerwiesz się troszkę ;)

A.

I wzięłam sobie do serca te słowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pojechałyśmy:lol:. Tego nam trzeba było :p:p:p. Wróciłyśmy :lol: Odespałyśmy:lol: Jesteśmy jak nowo narodzone;)
Mania doskonała, CWC, NDSwR, CACIB
Teraz musimy pomyśleć o jakiejś rozsądnej zagranicznej wystawie i upolować;) 4 Cacib
podkradłam :evil_lol::evil_lol: link do fotek z wystawy Picasa Web Albums - Lee - International...

Posted

[quote name='Mania&Dolly&MuSan']I wzięłam sobie do serca te słowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pojechałyśmy:lol:. Tego nam trzeba było :p:p:p. Wróciłyśmy :lol: Odespałyśmy:lol: Jesteśmy jak nowo narodzone;)
Mania doskonała, CWC, NDSwR, CACIB
Teraz musimy pomyśleć o jakiejś rozsądnej zagranicznej wystawie i upolować;) 4 Cacib
podkradłam :evil_lol::evil_lol: link do fotek z wystawy Picasa Web Albums - Lee - International...

Super GRATULACJE !!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

proponuję zacząć od Słowacji ;), ale Wam bliżej do Niemiec....

Widziałam foty, fajne :)

A.

Posted

:oops::oops::oops: Mania łysa jak nigdy przedtem :oops::oops::oops: Wstyd mi było ją taka pokazywać:roll::oops:.
Niemiecki CACIB mamy, od Berlina 2008 się wszystko zaczęło:roll:
Teraz zastanawiam się co bym chciała zobaczyć, mogę zapiąć przyczepę campingową i gdzieś pognać :roll: Tylko musimy poczekać na futro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak znam życie to nie będzie to w tym sezonie możliwe :-( Ale przed nami w październiku ważniejsza wystawa :cool1:.

Posted

:oops::oops::oops: Mania łysa jak nigdy przedtem :oops::oops::oops: Wstyd mi było ją taka pokazywać:roll::oops:.
Niemiecki CACIB mamy, od Berlina 2008 się wszystko zaczęło:roll:
Teraz zastanawiam się co bym chciała zobaczyć, mogę zapiąć przyczepę campingową i gdzieś pognać :roll: Tylko musimy poczekać na futro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jak znam życie to nie będzie to w tym sezonie możliwe :-( Ale przed nami w październiku ważniejsza wystawa :cool1:.

Spoko odrośnie, a w Bratysławie też będzie dobrze :lol:

A.