M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Doberek :lol: Zrobiło się wietrznie i jakby sztormowo. Słonko nadal świeci:multi: Ja spędzam wolne chwile na szmacie :evil_lol: Dziś przyjechało okno, jutro reszta okien dojedzie ;). Pozdrawiam O sztormik będzie :p fajnie To okna zakładacie...upojna robota A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Doberek, Okna wybrane- Złoty dąb. teraz wybrałam kafle do łazienek :razz:. Zaraz będę wybierała drzwi do łazienek i do pokoi :roll:. Tynkowanie w toku. Jeszcze chwilka i będę mogła powiedzieć, że mam dach nad głową :evil_lol: Teraz jestem zmęczona. Jutro wyjazd do weta na autoszczepionkę dla Dolci. Alergia w odwrocie:multi::multi::multi:. Może do jesieni obrośniemy:roll: Pozdrawiamy. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Fajniusi co :lol: Miłego dnia. Quote
M&S Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek, Okna wybrane- Złoty dąb. teraz wybrałam kafle do łazienek :razz:. Zaraz będę wybierała drzwi do łazienek i do pokoi :roll:. Tynkowanie w toku. Jeszcze chwilka i będę mogła powiedzieć, że mam dach nad głową :evil_lol: Teraz jestem zmęczona. Jutro wyjazd do weta na autoszczepionkę dla Dolci. Alergia w odwrocie:multi::multi::multi:. Może do jesieni obrośniemy:roll: Pozdrawiamy. Hello, widzę że zbilizacie się do końca inwestycji ;) fajnie Biedna Dolcia, nie wiedziałam, że ma alergię....na pewno obrośniecie :p a skąd masz takiego słodkiego jeżyka....? Imageshack - 532925cd57jpeg i jeszcze jedno, jak wstawiasz foty przez "żabę", to tam jest opcja wielkości zdjęć. Ustaw sobie na 600x....(nie pamietam) i będą większe foty :) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 :lol: i tak byłam zadowolona ze ,,żaba" tym razem nie odmówiła posłuszeństwa. Jakoś mam z nią na bakier :angryy:. Nie kombinowałam z rozmiarami fot bo mogło być różnie ;) Iżyk Malusi - tak go nazwałam- dostałam fotkę od koleżanki i szybciutko pośpieszyłam podzielić się cudakiem. Ja wpatrywałam się w niego z godzinę :razz: Dolci alergia jest już w odwrocie. Budowa jej zaszkodziła na urodę i zdrowie :-(. I tak się cieszę, że tylko jeden misiek a nie wszystkie 3psy :p Quote
M&S Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: i tak byłam zadowolona ze ,,żaba" tym razem nie odmówiła posłuszeństwa. Jakoś mam z nią na bakier :angryy:. Nie kombinowałam z rozmiarami fot bo mogło być różnie ;) Iżyk Malusi - tak go nazwałam- dostałam fotkę od koleżanki i szybciutko pośpieszyłam podzielić się cudakiem. Ja wpatrywałam się w niego z godzinę :razz: Dolci alergia jest już w odwrocie. Budowa jej zaszkodziła na urodę i zdrowie :-(. I tak się cieszę, że tylko jeden misiek a nie wszystkie 3psy :p musisz zaprzyjaźnić się z żabą...;) Jeżyk jest cuuuudny :loveu: ma taką słodką buźkę :lol: Tak prace budowlane i remontowe nie sa obojętne dla naszych futer, wiem cos o tym...:cool1: A. Quote
bonia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jaki sliczniusi ten jeżyk, ale to chyba jeszcze niemowlę:roll: Quote
Błyskotka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a): Fajniusi co :lol: Miłego dnia. Jaki on jest ciaciany :loveu::loveu::loveu:. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 mały kolczasty gremlin:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale słodkości niesamowite;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dzień dobry w słoneczną niedzielę. Próba zaprzyjaźniania się z ,,żabą" Quote
M&S Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Dzień dobry w słoneczną niedzielę. Próba zaprzyjaźniania się z ,,żabą" ...i cudnie jest :lol: http://img41.imageshack.us/i/img0983cmx.jpg/ ...a może to królewicz zaklęty ;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Doberek. Podkradłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: link z Forum Chow Chow do fot z wystawy Warszawskiej. Kasia wszystko ładnie podpisała. Na fotkach jest MuSana siostrzyczka - Atai Aquillon Tocarian i Mamusia - O'liwka z Atutowej. Miłego ogladania. http://picasaweb.google.pl/aquillontoca ... SZAWA2009# Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Dziękuję. Jak dobrze pójdzie dziś zrobię fotki domu z oknami :roll::lol: Miłego dnia. Quote
M&S Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Witanko :lol: miłego dnia, jak okna wstawione...? A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 :lol: doberek Ehhhhhhhhhh, okna częściowo wstawione. Firma źle zrobiła pomiary i niektóre okna przyjechały za małe :evil_lol: a inne okazały się witrynami :roll:. Pan kafelkarz już 3 tydzień męczy się biedaczek w łazience z kaflami. Jeszcze z tydzień mu zejdzie:angryy:. Termin minął 18 lipca :angryy:. Ehhhhhhhhhh...... Pozdrawiamy. Quote
M&S Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: doberek Ehhhhhhhhhh, okna częściowo wstawione. Firma źle zrobiła pomiary i niektóre okna przyjechały za małe :evil_lol: a inne okazały się witrynami :roll:. Pan kafelkarz już 3 tydzień męczy się biedaczek w łazience z kaflami. Jeszcze z tydzień mu zejdzie:angryy:. Termin minął 18 lipca :angryy:. Ehhhhhhhhhh...... Pozdrawiamy. Uwielbiam prace remontowo-budowlane......:roll: Cierpliwości życzę :cool3: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Doberek ;) Ale UPAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ:angryy::angryy::angryy: idziemy popływać w morzu :lol:, może miski dla ochłody też popływają :roll::roll::roll:.Miłego dnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PS. Sukces Pana kafelkarza - ściny zrobione :multi::multi::multi:. Jeszcze tylko podłoga :diabloti: Quote
Błyskotka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Zazdroszczę tego morza w taki upał :placz:. Quote
Recommended Posts