Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
:lol: Doberek :lol: Zrobiło się wietrznie i jakby sztormowo. Słonko nadal świeci:multi:
Ja spędzam wolne chwile na szmacie :evil_lol: Dziś przyjechało okno, jutro reszta okien dojedzie ;).
Pozdrawiam

O sztormik będzie :p fajnie

To okna zakładacie...upojna robota

A.

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doberek,
Okna wybrane- Złoty dąb. teraz wybrałam kafle do łazienek :razz:. Zaraz będę wybierała drzwi do łazienek i do pokoi :roll:. Tynkowanie w toku. Jeszcze chwilka i będę mogła powiedzieć, że mam dach nad głową :evil_lol:
Teraz jestem zmęczona. Jutro wyjazd do weta na autoszczepionkę dla Dolci.
Alergia w odwrocie:multi::multi::multi:. Może do jesieni obrośniemy:roll:
Pozdrawiamy.

Posted

Doberek,
Okna wybrane- Złoty dąb. teraz wybrałam kafle do łazienek :razz:. Zaraz będę wybierała drzwi do łazienek i do pokoi :roll:. Tynkowanie w toku. Jeszcze chwilka i będę mogła powiedzieć, że mam dach nad głową :evil_lol:
Teraz jestem zmęczona. Jutro wyjazd do weta na autoszczepionkę dla Dolci.
Alergia w odwrocie:multi::multi::multi:. Może do jesieni obrośniemy:roll:
Pozdrawiamy.

Hello, widzę że zbilizacie się do końca inwestycji ;) fajnie

Biedna Dolcia, nie wiedziałam, że ma alergię....na pewno obrośniecie :p

a skąd masz takiego słodkiego jeżyka....?
Imageshack - 532925cd57jpeg

i jeszcze jedno, jak wstawiasz foty przez "żabę", to tam jest opcja wielkości zdjęć. Ustaw sobie na 600x....(nie pamietam) i będą większe foty :)

A.

Posted

:lol: i tak byłam zadowolona ze ,,żaba" tym razem nie odmówiła posłuszeństwa. Jakoś mam z nią na bakier :angryy:. Nie kombinowałam z rozmiarami fot bo mogło być różnie ;)
Iżyk Malusi - tak go nazwałam- dostałam fotkę od koleżanki i szybciutko pośpieszyłam podzielić się cudakiem. Ja wpatrywałam się w niego z godzinę :razz:
Dolci alergia jest już w odwrocie. Budowa jej zaszkodziła na urodę i zdrowie :-(. I tak się cieszę, że tylko jeden misiek a nie wszystkie 3psy :p

Posted

:lol: i tak byłam zadowolona ze ,,żaba" tym razem nie odmówiła posłuszeństwa. Jakoś mam z nią na bakier :angryy:. Nie kombinowałam z rozmiarami fot bo mogło być różnie ;)
Iżyk Malusi - tak go nazwałam- dostałam fotkę od koleżanki i szybciutko pośpieszyłam podzielić się cudakiem. Ja wpatrywałam się w niego z godzinę :razz:
Dolci alergia jest już w odwrocie. Budowa jej zaszkodziła na urodę i zdrowie :-(. I tak się cieszę, że tylko jeden misiek a nie wszystkie 3psy :p

musisz zaprzyjaźnić się z żabą...;)
Jeżyk jest cuuuudny :loveu: ma taką słodką buźkę :lol:

Tak prace budowlane i remontowe nie sa obojętne dla naszych futer, wiem cos o tym...:cool1:

A.

Posted

:lol: doberek
Ehhhhhhhhhh, okna częściowo wstawione. Firma źle zrobiła pomiary i niektóre okna przyjechały za małe :evil_lol: a inne okazały się witrynami :roll:. Pan kafelkarz już 3 tydzień męczy się biedaczek w łazience z kaflami. Jeszcze z tydzień mu zejdzie:angryy:. Termin minął 18 lipca :angryy:.
Ehhhhhhhhhh......
Pozdrawiamy.

Posted

:lol: doberek
Ehhhhhhhhhh, okna częściowo wstawione. Firma źle zrobiła pomiary i niektóre okna przyjechały za małe :evil_lol: a inne okazały się witrynami :roll:. Pan kafelkarz już 3 tydzień męczy się biedaczek w łazience z kaflami. Jeszcze z tydzień mu zejdzie:angryy:. Termin minął 18 lipca :angryy:.
Ehhhhhhhhhh......
Pozdrawiamy.

Uwielbiam prace remontowo-budowlane......:roll:

Cierpliwości życzę :cool3:

A.

Posted

Doberek ;) Ale UPAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ:angryy::angryy::angryy: idziemy popływać w morzu :lol:, może miski dla ochłody też popływają :roll::roll::roll:.Miłego dnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PS. Sukces Pana kafelkarza - ściny zrobione :multi::multi::multi:. Jeszcze tylko podłoga :diabloti: