Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
23 minuty temu, Anecik napisał:

Na kotki zupełnie nie zwraca uwagi

DSC_6839.JPG.1d0c604fe19c5c3a306d37a55c72be8a.JPG

DSC_6843.JPG.b08c2b9eeb5dc1a743be3f58b18416cc.JPG

Mam jeszcze kilka zdjęć z dworu ale poprosiłam Ellig o "obrobienie"

Dziękuję Elu :)

Nie ma za co dziękować, czekam na maila :-)

Posted
14 godzin temu, Nesiowata napisał:

Kolejny piękny czarny psiak. Tylko czemu ludzie nie chcą tego widzieć?

Bo są ślepi. Niestety.

Posted

Wstrzymam się jeszcze dzisiaj z wyróżnieniem, bo do innego mojego psiaka, który jest u Anecik, ale nie ma wątku na dogo przyjeżdża dzisiaj rodzinka. Naszym zdaniem to rodzinka idealna dla Betinki i zaproponowałyśmy Państwu, żeby zapoznali się również z nią. 

Posted
Dnia 4.10.2018 o 13:40, Ewa Marta napisał:

Wstrzymam się jeszcze dzisiaj z wyróżnieniem, bo do innego mojego psiaka, który jest u Anecik, ale nie ma wątku na dogo przyjeżdża dzisiaj rodzinka. Naszym zdaniem to rodzinka idealna dla Betinki i zaproponowałyśmy Państwu, żeby zapoznali się również z nią. 

I co? Jak tam wizyta?

Posted
12 minut temu, b-b napisał:

I co? Jak tam wizyta?

No niestety Betinka nie skradła serc:( Do tego taka była zaaferowana, że jacyś nowi ludzie chcą ją głaskać, że podrapała do krwi Panią. 

Posted
1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

No niestety Betinka nie skradła serc:( Do tego taka była zaaferowana, że jacyś nowi ludzie chcą ją głaskać, że podrapała do krwi Panią. 

Biedna kruszynka z radości , z emocji dostało się pani i to pewnie skreśliło ją zaraz :(

A chociaż ten drugi piesek skorzystał?

Posted
3 godziny temu, b-b napisał:

Biedna kruszynka z radości , z emocji dostało się pani i to pewnie skreśliło ją zaraz :(

A chociaż ten drugi piesek skorzystał?

Pani to nie przeszkadzało, ale serce skradł całej rodzinie Pako, do którego przyjechali. Wyróżnie Betince ogłoszenia, ale teraz jestem poza domem. Odbieram sunie, której pewnie auraa założy wątek, bo ja nie mam możliwości prowadzenia kolejnego. Sunieczka będzie w DT i mojej koleżanki w Warszawie. To mama suni, która miesiąc temu wyadoptowalam rodzice, która ma już jedną sunie od nas. 

Posted
21 minut temu, Ewa Marta napisał:

Pani to nie przeszkadzało, ale serce skradł całej rodzinie Pako, do którego przyjechali. Wyróżnie Betince ogłoszenia, ale teraz jestem poza domem. Odbieram sunie, której pewnie auraa założy wątek, bo ja nie mam możliwości prowadzenia kolejnego. Sunieczka będzie w DT i mojej koleżanki w Warszawie. To mama suni, która miesiąc temu wyadoptowalam rodzice, która ma już jedną sunie od nas. 

Szczęśliwy Pako :)

Trafi i Betinka na swoich !

Kolejny psiaczek będzie Wam zawdzięczał zmianę swojego losu:)

Posted

Betinka robiła wczoraj za gwiazdę:) Na uroczystym otwarciu wybiegu dla psów w Czeladzi prowadziła razem z Panem Burmistrzem wszystkich gości:) Zero strachu:)

Zdjęcia ściągnięte ze strony www.czeladz.pl

Bet11.jpg.b495c76b07b2b7a5f62e6ae70d9f1a8e.jpg

Bet12.jpg.eab7ca31cd8c0a0a21a5de04b528aed1.jpg

Bet13.jpg.7145a56fa358158748c5099f58756472.jpg

Bet14.jpg.17e7cc3a3a5ec89e1fc3e6044df1f750.jpg

• 2 weeks later...