helli Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Ta ostatnia minka, wypłosz, A ona jest chyba nieźle umięśniona? Udka ma takie silne 1 Quote
Ewa Marta Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 23 godziny temu, b-b napisał: Fajne zdjecia! Mam nadzieje,że szybko ktoś ją pokocha. Też mam taką nadzieję:) 8 minut temu, MALWA napisał: Zagladam do Betinki. Dawno mnie tu nie bylo.. Cześć:) Mam nadzieję, że troszkę wypoczywasz na urlopie:) 4 minuty temu, helli napisał: Ta ostatnia minka, wypłosz, A ona jest chyba nieźle umięśniona? Udka ma takie silne To ostatnie zdjęcie jest słodkie:) A o tym umięśnieniu i mocnej budowie rozmawiałyśmy dzisiaj z Anetką. Panienka rzeczywiście ma budowę jakby trenowala coś:) BARDZO DZIĘKUJEMY ZA ZDJĘCIA:) Quote
Ewa Marta Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 4 minuty temu, helli napisał: Pitbull w przodkach? No może:) Jak patrzę na jej uśmiech od ucha do ucha, to calkiem możliwe:) 1 Quote
Tyśka) Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 10 minut temu, helli napisał: Pitbull w przodkach? Mnie Beti kojarzy się ze staffikami :) Quote
Ewa Marta Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Mnie Beti kojarzy się ze staffikami :) Ja się nie znam, bo "robię" w kundelkach", ale wygląda na mocną babkę:) Quote
Alaskan malamutte Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Zaglądam do słodkiej Betinki. Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniu : Od: 9 lip Do: 10 sie Mała Betinka prosi o dom. podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 12 lip Statystyki Wyświetleń: 1110 Tel: 18 Obserwuje: 13 Pojutrze wygasa wyróżnienie..... Ewo, zmienić na inne miasto? Napisać jeszcze jedno ogłoszenie? Quote
Ewa Marta Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 Dnia 5.07.2018 o 11:38, Ellig napisał: Ewuniu, na Częstochowa z OLX i Bedzin z Gumtreehttps://www.olx.pl/oferta/mloda-sunia-czeka-na-kochajacy-dom-CID103-IDwil3X.html https://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenieta/bedzin/urocza-betinka-szuka-kochajacego-domu/1002449811940910480538809 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Zaglądam do słodkiej Betinki. Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniu : Od: 9 lip Do: 10 sie Mała Betinka prosi o dom. podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 12 lip Statystyki Wyświetleń: 1110 Tel: 18 Obserwuje: 13 Pojutrze wygasa wyróżnienie..... Ewo, zmienić na inne miasto? Napisać jeszcze jedno ogłoszenie? Może nie zmieniać, tylko coś dopisać? Ellig zrobiła jeszcze dwa ogłoszenia (załączam linki powyżej) Nie mam doświadczeń w tamtym rejonie gdzie najlepiej ogłaszać psiaki:( Podpowiecie coś? Wyróżniłabym wtedy w tym nowym miejscu. Mam jeszcze pytanie co to jest "odśwież za 1 zł" To kolejne wyróżnienie, czy po prostu na chwile ogłoszenie jest na górze? Quote
Tyśka) Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Pamiętam o niej :) Zaglądam zawsze z nadzieją, że już był TEN telefon. Quote
Ewa Marta Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Póki co ani jednego zapytania, ale w końcu ktoś zadzwoni:) Quote
Ewa Marta Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Betinka wzbogaciła się dzisiaj o 400 zł podarowane od jej stałych anonimowych opiekunów:) Bardzo dziękujemy!!! To dzięki nim zdecydowalam się wyciągnąć ją ze schronu, bo wiedziałam, że mnie nie zostawią z jej utrzymaniem:) Ponieważ nikt o nia nie pyta, a ja co miesiąc drżę, czy nie złapie jakiegoś kleszcza przy podawaniu samych spotów na skórę, dzisiaj zmaowiłyśmy jej obroże Foresto. Sunia niby mała, ale waży ponad 10 kg, w związku z tym musi byc duży rozmiar. Koszt 89 zł. Opłaciłam też hotelik za cały lipiec, bo nie zanosi się na jakiś domek w najbliższych dniach. Nie chcąc tworzyć kolejnego minusa (jak u Kami) dorzucam od siebie dla niej 50 zł. Tym samym w rozliczeniu na pierwszej stronie maleńka ma całą złotówke na plusie:) Quote
Anecik Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: Betinka wzbogaciła się dzisiaj o 400 zł podarowane od jej stałych anonimowych opiekunów:) Bardzo dziękujemy!!! To dzięki nim zdecydowalam się wyciągnąć ją ze schronu, bo wiedziałam, że mnie nie zostawią z jej utrzymaniem:) Ponieważ nikt o nia nie pyta, a ja co miesiąc drżę, czy nie złapie jakiegoś kleszcza przy podawaniu samych spotów na skórę, dzisiaj zmaowiłyśmy jej obroże Foresto. Sunia niby mała, ale waży ponad 10 kg, w związku z tym musi byc duży rozmiar. Koszt 89 zł. Opłaciłam też hotelik za cały lipiec, bo nie zanosi się na jakiś domek w najbliższych dniach. Nie chcąc tworzyć kolejnego minusa (jak u Kami) dorzucam od siebie dla niej 50 zł. Tym samym w rozliczeniu na pierwszej stronie maleńka ma całą złotówke na plusie:) Najważniejsze że na plusie :) 1 Quote
Anecik Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Damy (Betinka i Kami) dostały od Ewy Marty legowisko - bardzo dziękuję - Betinka pewnie będzie korzystać bo nie jest kanapowa. Na razie testują Mimronki i Tycia. Od Elig dostały zabawki za co również serdecznie dziękuję - na razie są testowane przez Ronisia - damska część się nie odzywa bo to jedyny facet póki co to co mają mówić :) Ja również dziękuję z calego serca za kocyki i poszwy - idą te rzeczy jak woda a przy takiej pogodzie jak ostatni to ciągle są potrzebne nowe. Pomijam skubaczy :) Ps. Legowisko idealnie dobrane do dodatków w salonie...hahahaha A u Betinki bez zmian - ma ogromny apetyt, ale ruch i karma light robi swoje - więc nie jest już paróweczką. Z psiakami fajnie się bawi i ciągle podstawia się do glasków. Uwielbia mizianie pod bródką. Zaraz jadę po odbiór foresto to będzie porządnie zabezpieczona . 1 Quote
Anecik Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 No i ciapa ze mnie bo legowisko również jest od Elig. Serdecznie dziękuję Elu i przepraszam :) Quote
b-b Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Legowisko duże to i wiekszczość chętnych w nie wejdzie ;) 1 Quote
Ewa Marta Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 Dnia 20.07.2018 o 23:46, b-b napisał: Legowisko duże to i wiekszczość chętnych w nie wejdzie ;) W sumie nie takie duże, ale wchodza tam maluszki, więc spokojnie trójka się zmieści:) Quote
Alaskan malamutte Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Podmienię zdjęcia w ogłoszeniu :-)) Quote
Ewa Marta Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 Dnia 21.07.2018 o 22:13, Anecik napisał: Piękna jest:) Anecik, bardzo dziękuję za zdjęcia:) W taki gorąc chciało Wam się ganiac z aparatem? Szacunek:) Dnia 21.07.2018 o 22:26, Alaskan malamutte napisał: Podmienię zdjęcia w ogłoszeniu :-)) Bardzo Ci kochana dziękuję! Quote
Recommended Posts