Ewa Marta Posted June 7, 2018 Author Posted June 7, 2018 Betinka miała wczoraj odwiedziny behawiorystki. Pani pochwaliła dotychczasowe działania Anecik. Powiedziała, że sunia jest bardzo proludzka i powinna być jedynaczką. Jej zachowanie może być podyktowane niepewnością w stosunku do reszty psów. Domownicy siłą rzeczy mają swoje prawa, z których skwapliwie korzystają. Pakują się na kolana swoich ludzi i to jest normalne. Betinka chciałaby mieć kolana dla siebie. Zniknięcie ludzi i pozostanie w domu z samymi psiakami powoduje u niej stres. Chociaz żaden psiak nie startuje do niej, ani ona do niego, to w niej jest dużo niepewności. Od kilku dni Anecik łączy na spacerze Betinkę z inną sunią z hoteliku. Sunie bardzo się polubiły i szaleją wspólnie. Zobaczymy co z tego wyniknie. Aneta będzie znikać jej na chwilę z oczu, a potem wydłużać ten czas. Dajemy sobie tydzień, a potem trzeba ruszać z ogłoszeniami. 2 Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Będzie dobrze! :) a swoja drogą ..... szkoda, że nie możemy sklonować Anety i Jej Męża, prawda? 1 Quote
Ewa Marta Posted June 7, 2018 Author Posted June 7, 2018 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Będzie dobrze! :) a swoja drogą ..... szkoda, że nie możemy sklonować Anety i Jej Męża, prawda? Oj prawda:) Quote
anica Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Zaległości czas nadrobić u Betinki miałam to szczęście że poznałam Anetkę i męża!... są tak niesamowici! jakaś 'dobra aura' ich otacza od pierwszej chwili! dzięki takim ludziom nie tracę wiary w człowieka! Uwielbiam Anetkę... no Ok... mogę tak długo! ...a to jest chyba wątek Betinki ;) Suuper fota 1 Quote
Ewa Marta Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 20 godzin temu, Anecik napisał: Uczennica pozdrawia na tym wygląda jak niewiniątko... Że niby ja niszczę? No nie:) Quote
Ewa Marta Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 8 godzin temu, anica napisał: Zaległości czas nadrobić u Betinki miałam to szczęście że poznałam Anetkę i męża!... są tak niesamowici! jakaś 'dobra aura' ich otacza od pierwszej chwili! dzięki takim ludziom nie tracę wiary w człowieka! Uwielbiam Anetkę... no Ok... mogę tak długo! ...a to jest chyba wątek Betinki ;) Suuper fota Nie znam ich osobiście, ale często rozmawiam z Anetą i mam absolutne zaufanie. Wiem, że dba o zwierzaki bardzo:) Quote
UlaFeta Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 9 minut temu, Ewa Marta napisał: Nie znam ich osobiście, ale często rozmawiam z Anetą i mam absolutne zaufanie. Wiem, że dba o zwierzaki bardzo:) Nic prostrzego.wsiadasz w samochod i jesteś:)))Super ludzie:) Kto był,ten wie:) Quote
b-b Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Odwiedzam czarnulke i trzymam kciuki za postepy w nauce:) Quote
Ewa Marta Posted June 9, 2018 Author Posted June 9, 2018 Kochane, póki co musza mi wystarczyc rozmowy telefoniczne:) Przygotowałam wstępny tekst ogloszenia. Zgłaszjcie uwagi, bardzo proszę, bo nie jestem za mocna w pisaniu tekstow ogłoszeń:( Betinka – 1-roczna wesoła sunia Betinka to roczna, bardzo proludzka sunia. Waży ok. 9 kg i sięga do połowy łydki. Jest wesoła, radosna, zgadza się z innymi psami. Zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy. Do pełnego szczęścia brakuje jej tylko domku i ludzi którzy pokochają ją na zawsze. Mogłaby zamieszkać z innym psem, ale nie może to być pies bardzo dominujący, bo przy takim Betinka traci pewność siebie. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. Na swoją nową Rodzinę czeka w hotelu w Górze Siewierskiej, (okolice Katowic) gdzie można ją odwiedzić i poznać. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed adopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: tel..... Quote
Ewa Marta Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 Zamowiłam Betince gryzaki, które powinny ją uspokajać, kiedy zostaje sama w domu. Nie wliczam tego w koszty jej utrzymani - to prezent ode mnie: ŻWACZE WOŁOWE - 500g ok.25-30szt. GRYZAK DLA PSA 1 sztuka 17,50 zł MIĘSO WOŁOWE RURKA- PRZEŁYK - 100g ok.6szt.GRYZAK 2 sztuki 9,60 zł za sztukę 4,80 zł ŚCIĘGNA WOŁOWE - 1Kg ok. 32szt. GRYZAK DLA PSA 1 sztuka 26,00 zł ROGI WOŁOWE - 250g ok. 1-2szt. GRYZAK DLA PSA 2 sztuki 11,00 zł za sztukę 5,50 zł METODA DOSTAWY Paczka pocztowa ekonomiczna (płatne z góry) ZMIEŃ 11,00 zł DO ZAPŁATY 75,10 zł Quote
Alaskan malamutte Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Obiecałam, zrobiłam. Anecik, rzuć okiem, czy wszystko ok https://www.olx.pl/oferta/betinka-mala-suczka-do-kochania-i-przytulania-CID103-IDuZsHl.html Quote
Anecik Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 5 godzin temu, Ewa Marta napisał: Zamowiłam Betince gryzaki, które powinny ją uspokajać, kiedy zostaje sama w domu. Nie wliczam tego w koszty jej utrzymani - to prezent ode mnie: ŻWACZE WOŁOWE - 500g ok.25-30szt. GRYZAK DLA PSA 1 sztuka 17,50 zł MIĘSO WOŁOWE RURKA- PRZEŁYK - 100g ok.6szt.GRYZAK 2 sztuki 9,60 zł za sztukę 4,80 zł ŚCIĘGNA WOŁOWE - 1Kg ok. 32szt. GRYZAK DLA PSA 1 sztuka 26,00 zł ROGI WOŁOWE - 250g ok. 1-2szt. GRYZAK DLA PSA 2 sztuki 11,00 zł za sztukę 5,50 zł METODA DOSTAWY Paczka pocztowa ekonomiczna (płatne z góry) ZMIEŃ 11,00 zł DO ZAPŁATY 75,10 zł Bardzo dziękujemy z Betinką za taki full wypas :) Quote
Ewa Marta Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 10 godzin temu, Anecik napisał: Bardzo dziękujemy z Betinką za taki full wypas :) Betinka ma podzielić się z innymi psiakami, a nie jeść wszystko sama:) Quote
Ewa Marta Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Obiecałam, zrobiłam. Anecik, rzuć okiem, czy wszystko ok https://www.olx.pl/oferta/betinka-mala-suczka-do-kochania-i-przytulania-CID103-IDuZsHl.html Bardzo serdecznie dziękujemy!!!! Ale pięknie napisałaś to ogłoszenie:) Za Twoja radą wyróżniłam ogłoszenie na miesiąc:) Koszt 17,81 zł - biorę to na siebie:) Quote
Anecik Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 8 godzin temu, Ewa Marta napisał: Betinka ma podzielić się z innymi psiakami, a nie jeść wszystko sama:) Przekażę żarłoczkowi :) 18 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Obiecałam, zrobiłam. Anecik, rzuć okiem, czy wszystko ok https://www.olx.pl/oferta/betinka-mala-suczka-do-kochania-i-przytulania-CID103-IDuZsHl.html Dzięki :) Pięknie. Betinka ze swoją najlepszą koleżanką Quote
Alaskan malamutte Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 9 godzin temu, Ewa Marta napisał: Bardzo serdecznie dziękujemy!!!! Ale pięknie napisałaś to ogłoszenie:) Dziękuję za uznanie. Oby przyniosło suni domek i za to trzymam kciuki! Quote
Ewa Marta Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 3 godziny temu, Anecik napisał: Przekażę żarłoczkowi :) Dzięki :) Pięknie. Betinka ze swoją najlepszą koleżanką Super,, że się zaprzyjaznily! Quote
b-b Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Wybacz Betinko,że mnie długo nie było. Trzymam kciuki za ogłoszenie maleńka! 1 Quote
Ewa Marta Posted June 13, 2018 Author Posted June 13, 2018 11 godzin temu, b-b napisał: Wybacz Betinko,że mnie długo nie było. Trzymam kciuki za ogłoszenie maleńka! Bardzo dziękujemy! Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2018 Author Posted June 14, 2018 8 minut temu, Gusiaczek napisał: Dołączam do kciukaczy :) każdy kciuk się przyda:) Dzięki Gusiaczku! Póki co cisza:( Quote
Recommended Posts