Jump to content
Dogomania

Najwspanialszy Pierocik :) 8-letnie cudo ZOSTAJE U PIROMANKI :)

Recommended Posts

Posted

Pierot ma piękną długą puszystą sierść. Jest kochaniutki i bardzo przywiązany do obecności ludzi. Na spacerach cały czas domaga się głaskania. Podaje łapkę i mruczy.
To niesamowicie wdzięczny i uroczy pies. Jest bardzo łagodny i może zamieszkać z innymi psami.
Ma ok. 8 lat, co zmniejsza jego szansę na adopcję. Ludzie szukają małych i młodych piesków, najlepiej szczeniaków…
Został znaleziony na stacji PKP.
Czeka na dom w Azylu pod Psim Aniołem.
kontakt: 501-258-303

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Pierot sobie wszedł do mieszkania i każdemu podał łapkę :loveu: on jest tak uroczy, az niemozliwe byłoby żeby nikt go nie chciał. Porozmawiam z Anią o Dniu Ziemii, może ona z nim by pojechała.
Pierocika czeka kąpiel i czesanko, obciecie pazurków, odrobaczenie, odfiprexowanie, a po SPA dostane zdjęcia :loveu:
siersc na ogonie jest do obcięcia

• 5 weeks later...
Posted

Pierocik ma się super. właśnie czeka na smakołyki :) i o 1 w nocy wymusza kurczaka tym swoim wzrokiem :razz:

Cześć, jestem Pierot. Nie jestem szybki, nie szaleje, chociaż czasami lubię sobie pobiegać. Mam 8 latek, ale nie myśl, że ja jakiś taki stary! Lubie jeść pierogi, naleśniki i różne smakowitości. Hmm a kurczaczek to dopiero pycha! Powinienem już się trzymać diety..
Każdemu przechodniowi podaję łapkę. W końcu dobrze wychowany ze mnie facet. Uwielbiam być głaskany i lubie szczekać na puste korytarze i na spacerze jak nikt nie przechodzi : )
Jak ludzie wychodzą z domu to grzecznie na nich czekam. Obdarzają mnie miłością, to dlaczego miałbym im coś psocić?
Mówią, że jestem cudowny. A ja o tym dobrze wiem : )
Teraz przebywam w domu tymczasowym, ale chciałbym mieć już swój prawdziwy dom. Mogę zamieszkać z psem, kotem czy innym zwierzakiem.
Jeśli chciałbyś mnie poznać i dać mi dobry dom to zadzwoń: 501-258-303
lub napisz maila: adopcja.psianiol@gmail.com

Pozdrawiam Cię!

• 3 weeks later...
Posted

siekowa napisał(a):
Dobry mu się tymczas trafił :)

Rzeczywiście dobry, bardzo dobry...
Pierocik jest u mnie :lilangel: Ja nazywam go Misio i reaguje już na to imię.
Jest psem absolutnie cudownym!
Ma tak dobrze, że zaczął to wykorzystywać, skubaniec jeden ;)
Staruszek jest zadowolony, otoczony miłością i jak rzadko który potrafi to okazać. Nie da się go nie kochać :shake: Nie przeszkadzają mu inne zwierzaki. Psy na spacerach omija, nawet nie spojrzy. Jeden z moich szczurów go systematycznie okrada z miskowych specjałów. Oprócz tego chodzi po nim, włazi mu na głowę, grzebie w sierści... A Pierot nic... Spojrzy tylko z obrzydzeniem :p

Spójrzcie na mojego Misia.
Czy nie jest cudowny?

Posted

mariolka napisał(a):
oo czesc Aniu!
ja Ci dam za nieodpisywanie na maila :razz:

Mariola, przepraszam za nieodpisanie.... :oops:
Wybacz, ale trochę miałam na głowie... opracja, szukanie pracy itd.
Jest mi przykro z powodu tego co się stało. Uważam, że nadajesz się do tego zajęcia jak mało kto. Szkoda że fundacja tego nie rozumie... Jestem z Tobą :loveu:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pokarzę jeszcze kilka zdjęć Misia mojego kochanego :loveu:
Misio jest w domu na prawdę bardzo szczęśliwy!! Tarza się w trawce, bryka jak konik po pastwisku. Jest przeokropnym pieszczochem! No i przytył... :eviltong:

Posted

siekowa napisał(a):
Wspaniale wygląda. :loveu::loveu::loveu:

Bo to moje oczko w głowie :iloveyou:
Niedługo pewnie podzielę się z Wami inną wspaniałą wiadomością dotyczącą Misia. Na razie tylko nieśmiało napomknę...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...