Shetanka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No, w tym roku darmowe :D Więc, kto będzie oprócz mnie i Zuzy? :D Quote
Zuza i Noddy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jak byłam w oddziale to było już kilka zgłoszeń, ale kogo to nie udało mi się zobaczyć. Quote
Shetanka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Dostaliście jakieś potwierdzenia na maila? Bo ja nic :shake: Quote
Zuza i Noddy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Shetanka napisał(a):Dostaliście jakieś potwierdzenia na maila? Bo ja nic :shake: Chyba nie wysyłają potwierdzeń. Quote
Shetanka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Różyczka napisał(a):Trzeba samemu potwierdzić w oddziale. Telefonicznie? Czy trzeba tam jechać? Quote
Różyczka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jechać nie ma po co, bo od jutra zamknięte :). Zadzwonić, ale łatwo nie będzie na "ostatni" dzień, bo telefon się "urywa". Quote
Biutka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Mnie jednak nie będzie :placz: Liczę na zdjęcia, powodzenia! :diabloti: Quote
Shetanka Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Udało mi się dodzwonić dzisiaj ;) Mam nadzieję że potwierdzone, bo po podaniu nazwiska usłyszałam tylko 'było' a potem jakieś szumy i piski i się rozłączyłam xd. W każdym razie swoją robotę wykonałam. Będę ze staffikiem, przydomek; STAFFKAR ;) Quote
Biutka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Shetanka napisał(a):Będę ze staffikiem, przydomek; STAFFKAR ;) Staffkar- Super! :multi: Życzę Ci powodzenia :razz: Quote
Shetanka Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Ja, Zuza, Mateusz... nie wiem kto jeszcze. Quote
Zuza i Noddy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bijou napisał(a):No ja też będe Pierwszy raz? Z jakim psiakiem? Quote
Shetanka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Gr. Starsza; Im - Ola ze Springerem Ang. IIm - Mateusz z ? IIIm - ? IV m - ? nie patrzałam, w każdym razie gratulacje wszystikm ;) Ja zostałam 'zdyskfalifikowana' za to, że przyszłam punktualnie o tej godzinie którą mi podano w sekreteriacie :roll: Quote
Shetanka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 W ogóle ktoś z grupy młodszej był? :roll: Czy wszyscy się 'spóźnili'? :roll: Quote
MateUsz Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja z Sheltie ;) Gratuluję wszystkim i szkoda, że organizacja BEZNADZIEJNA (za mało powiedziane) i obsługa nie miła i bardzo zarozumiała :/ :mad::mad::mad: Quote
Shetanka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Gr. starsza Im - Ola ze Springerem Ang. + Zw.Dnia IIm - Mateusz z Sheltie IIIm - Ala z pointerem (?) IV m - ? Tak, ja jak przyszłam się poskarżyć że nie zostałam przyjęta na eliminacje do MP, ponieważ przyszłam tak jak mi podano w sekretariacie, to usłyszałąm, że to ja jestem nieodpowiedzialna i powinnam być w okolicach ringu honorowego już przed godziną 15... :mad: Quote
McDzik Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ja mówiłam, że Częstochowa to samo zUo :evil_lol: i nie ma co na nich tracić kasy i nerwów :evil_lol: jest tyle innych fajnych wystaw.........:eviltong: Gratulki dla wytrwałych niespóźnialnyskich :lol: Quote
Shetanka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Wiesz, na wystawie było dużo moich znajomych, chciałam się pokazać, zwłaszcza że był pies z którym dużo ćwiczyłam... I moim zdaniem trochę bez sensu jechać nie wiadomo gdzie kiedy w tym samym czasie jest wystawa w moim mieście... Quote
Bijou Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ja zostałam zdyskwalifikowana przez sędzinę za to, że nie było mnie w katalogu... Nie zgodziła się mimo to, że organizatorka przyszła jej powiedzieć, że to nie moja wina, że ona się pomyliła i że powinnam być oceniona, ale sędzina nie:shake: i koniec.... Także nie wystąpiłam:-( Quote
Recommended Posts