Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Udało mi się dodzwonić dzisiaj ;)
Mam nadzieję że potwierdzone, bo po podaniu nazwiska usłyszałam tylko 'było' a potem jakieś szumy i piski i się rozłączyłam xd. W każdym razie swoją robotę wykonałam.

Będę ze staffikiem, przydomek; STAFFKAR ;)

Posted

Gr. Starsza;

Im - Ola ze Springerem Ang.
IIm - Mateusz z ?
IIIm - ?
IV m - ?

nie patrzałam, w każdym razie gratulacje wszystikm ;)

Ja zostałam 'zdyskfalifikowana' za to, że przyszłam punktualnie o tej godzinie którą mi podano w sekreteriacie :roll:

Posted

Ja z Sheltie ;)
Gratuluję wszystkim i szkoda, że organizacja BEZNADZIEJNA (za mało powiedziane) i obsługa nie miła i bardzo zarozumiała :/ :mad::mad::mad:

Posted

Gr. starsza

Im - Ola ze Springerem Ang. + Zw.Dnia
IIm - Mateusz z Sheltie
IIIm - Ala z pointerem (?)
IV m - ?

Tak, ja jak przyszłam się poskarżyć że nie zostałam przyjęta na eliminacje do MP, ponieważ przyszłam tak jak mi podano w sekretariacie, to usłyszałąm, że to ja jestem nieodpowiedzialna i powinnam być w okolicach ringu honorowego już przed godziną 15... :mad:

Posted

Ja mówiłam, że Częstochowa to samo zUo :evil_lol: i nie ma co na nich tracić kasy i nerwów :evil_lol: jest tyle innych fajnych wystaw.........:eviltong:

Gratulki dla wytrwałych niespóźnialnyskich :lol:

Posted

Wiesz, na wystawie było dużo moich znajomych, chciałam się pokazać, zwłaszcza że był pies z którym dużo ćwiczyłam... I moim zdaniem trochę bez sensu jechać nie wiadomo gdzie kiedy w tym samym czasie jest wystawa w moim mieście...

Posted

Ja zostałam zdyskwalifikowana przez sędzinę za to, że nie było mnie w katalogu... Nie zgodziła się mimo to, że organizatorka przyszła jej powiedzieć, że to nie moja wina, że ona się pomyliła i że powinnam być oceniona, ale sędzina nie:shake: i koniec.... Także nie wystąpiłam:-(