Martali Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Harold jutro jedzie do nowego domu! :multi: Oby wszystko dobrze poszło! Quote
Weronia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Piesek już w nowym domu !!!! Martali dzwoniła do mnie przed godziną :) Psiak będzie miał jak w raju, wszystko jest ok:) Quote
Martali Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Harold już w nowym, wspaniałym domu!!! Nowi Państwo Harolda to wspaniali i dobrzy ludzie, na pewno obdarzą go miłością. Piesek będzie spał w łóżku, na kanapie... :lol: Harolda czekają długie, piękne spacery. Właściciele Harolda obiecali również przesłać mi jakieś zdjęcia i informacje co u pieska. Pan specjalnie wziął wolne w pracy by pierwszy dzień być z pieskiem cały czas! ;) Haroldzik ma prawdziwe szczęście, będzie miał jak w raju. :loveu: Temat zmieniony, kolejna psina szczęśliwa! Dziękuję za obecność na wątku i ogłoszenia! (Pan wypatrzył pieska na stronie Ogłoszenia zwierzęta - Petsy i zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia:p) Brysio, zdejmij proszę Harolda z ogłoszeń, dzięki! Quote
Saint Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Super, że Harold znalazł domek! :loveu: Przenoszę w takim razie ;) Quote
Martali Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Saint napisał(a):Super, że Harold znalazł domek! :loveu: Przenoszę w takim razie ;) Dziękujemy. ;) Quote
Weronia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Martali, wkleisz jakieś ładne fotki z nowego domku Haroldzika??? Wiem, że masz:cool3: Podziel się, my też chcemy zobaczyć:eviltong: Quote
Martali Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Weronia napisał(a):Martali, wkleisz jakieś ładne fotki z nowego domku Haroldzika??? Wiem, że masz:cool3: Podziel się, my też chcemy zobaczyć:eviltong: Mam na kom. a nie bardzo wiem jak je przesłać na komputer. :oops: Pan obiecał wysłać mailem, zobaczę co da się z tymi zrobić. :roll: Quote
Martali Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Właściciel Harolda dzwonił ostatnio ze spaceru z psiakiem. ;) Haroldzik szaleje na spacerach, bawi się... Przytł, śpi z Państwem w łóżku. Jest grzeczny, zaczął szczekać. Reaguje na imię, cieszy się i jest bardzo wdzięcznym psiaczkiem. ;) Był u weterynarza, jest wykąpany i odrobaczony. :) Pan obiecał przesłać mi na maila zdjęcia Harolda - wtedy je wstawie na dogo. Póki co dostaje dużo zdjęć psiaczka na kom. ale nie umiem ich wstawić :oops: w dodatku jest słaba jakość tych zdjęć. Więc poczekam i je wstwię. Jeszcze raz dziękuję Erazm, że sprawdziła ten domek! Quote
Martali Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Zdjęcie udało mi się wstawić dopiero teraz. :) Ale ważne, że jest. Harold ma się cudownie w nowym domku, chodzi na długie spacery, uwielbia bawić się z dziećmi, sierść mu wyładniała, przytył, Państwo bardzo o niego dbają i dobrze go karmią, śpi w łóżku (co zresztą widać na zdjęciu...;)). Teraz jest naprawdę SZCZĘŚLIWYM PSEM. Quote
Erazm Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wspaniale, ale kluskowaty gdzie niegdzie chlopak sie zrobil;) Quote
Martali Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 u Harolda bez zmian, trzyma się wspaniale, dużo wariuje. :lol: zdjęcia: Quote
Recommended Posts