Martali Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 22.03.br. Niedziela. Znaleźliśmy błąkającego się psa. Bardzo przyjazny, uroczy. Pogoda paskudna- deszcz, zimno. To ok. półtoraroczny, pies -bez obroży, zaniedbany, wychudzony, bezdomny a jednocześnie kochany, wesoły, potrzebujący bliskości człowieka. Kiedy mnie ujrzał wesoło zaczął skakać, przymilać się. Łapczywie rzucił się na jedzenie, które mu daliśmy... Z jego łapy leciała krew, sierść była zaniedbana. Nie mógł u nas zostać.. :placz: Mamy jednego psa (który raczej nie przepada za innymi), małe mieszkanie.. rodzice nie mogli zgodzić się na drugiego.. Choć pokochaliśmy Harolda od pierwszego wejrzenia nie mogliśmy dać mu nic innego jak obietnicę, że będziemy szukać mu domu..:placz: Harold- tak mu daliśmy na imię. Musieliśmy zawieźć go do schroniska... Ze łzami w oczach pożegnaliśmy psiaka. :-( :-( Proszę wszystkich o pomoc w ogłaszaniu Haroldzika... Na zdjęciach trudno było uchwycić jego zaniedbanie i wychudzenie... Harold jest pięknym psem tylko zabrakło mu odpowiedniego opiekuna: [SIZE=4] Pobierz banerek! [SIZE=3]Kontakt w sprawie adopcji - Weronika 511819130. Quote
Weronia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Bardzo prosimy o ogłoszenia, trzeba wyciągnąć psika z tego okropnego miejsca !!!!!!!! Quote
Martali Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Linka napisał(a):kolejna bieda wyrzucona na ulice? :shake::-( Tak.. :placz: A my nie mogliśmy go zatrzymać.. :placz::placz: Quote
Guest Agata_B Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Śliczny, wygląda na mix ONa i Amstaffa ;) Hopaj! Quote
Martali Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Ano, tak mordkę amstaffową ma. Piękny.. Quote
Brysio Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Martali jestem:) mogę zrobic ogłoszenia ale jest mały problem;/ zajmie mi to troche bo cos mi się z kompem dzieje, zawiesza sie, nie chce ładowac zdięc itp Quote
Martali Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Brysio napisał(a):Martali jestem:) mogę zrobic ogłoszenia ale jest mały problem;/ zajmie mi to troche bo cos mi się z kompem dzieje, zawiesza sie, nie chce ładowac zdięc itp Brysio, poczekajmy chwilkę z ogłoszeniami. Myślimy nad hotelikiem dla pieska. :) Quote
Linka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ogłoszenia ogłoszeniami, ale może chociaż banerki? ;) Quote
Peter Beny Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dziewczyny śliczny niunio , ale proszę was zmieńcie tytuł wątku ;) Przecież rozsądnie patrząc to on najwyżej dziadka miał ONka ( Owczarka ) :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts