Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

22.03.br. Niedziela. Znaleźliśmy błąkającego się psa. Bardzo przyjazny, uroczy. Pogoda paskudna- deszcz, zimno.
To ok. półtoraroczny, pies -bez obroży, zaniedbany, wychudzony, bezdomny a jednocześnie kochany, wesoły, potrzebujący bliskości człowieka.
Kiedy mnie ujrzał wesoło zaczął skakać, przymilać się. Łapczywie rzucił się na jedzenie, które mu daliśmy... Z jego łapy leciała krew, sierść była zaniedbana.

Nie mógł u nas zostać.. :placz: Mamy jednego psa (który raczej nie przepada za innymi), małe mieszkanie.. rodzice nie mogli zgodzić się na drugiego..
Choć pokochaliśmy Harolda od pierwszego wejrzenia nie mogliśmy dać mu nic innego jak obietnicę, że będziemy szukać mu domu..:placz: Harold- tak mu daliśmy na imię.

Musieliśmy zawieźć go do schroniska... Ze łzami w oczach pożegnaliśmy psiaka. :-( :-(
Proszę wszystkich o pomoc w ogłaszaniu Haroldzika...

Na zdjęciach trudno było uchwycić jego zaniedbanie i wychudzenie... Harold jest pięknym psem tylko zabrakło mu odpowiedniego opiekuna:

[SIZE=4]

Pobierz banerek!

[SIZE=3]Kontakt w sprawie adopcji - Weronika 511819130.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Śliczny, wygląda na mix ONa i Amstaffa ;)

Hopaj!

Posted

Martali jestem:) mogę zrobic ogłoszenia ale jest mały problem;/ zajmie mi to troche bo cos mi się z kompem dzieje, zawiesza sie, nie chce ładowac zdięc itp

Posted

Brysio napisał(a):
Martali jestem:) mogę zrobic ogłoszenia ale jest mały problem;/ zajmie mi to troche bo cos mi się z kompem dzieje, zawiesza sie, nie chce ładowac zdięc itp

Brysio, poczekajmy chwilkę z ogłoszeniami. Myślimy nad hotelikiem dla pieska. :)