puz Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 co do auta nie odpalił na stacji i okazało sie ze wtsraczyło odkredcic korek do baku i odpalił, nasmieszniejsze jest to za mielismy pomoc drogowa holowali nas mowili ze to pompa paliwowa a tu nagle :lol: zapowietrzył sie bak Quote
puz Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Ta trasa jest pechowa z rzeszowa jak wracałam z magda musiał nie odpaliło juz ato na szczescie w krakowie :lol: Quote
rOOn7 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 heh to faktycznie nie masz szczescia do tego kierunku, juz sie ciesze na zdjecia Bohunka Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Matagi napisał(a):Baaaaaaaaardzo proszę o stawkę akit :P :P :P Przykro mi bardzo , ale......0 Akit Quote
tunio Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Kika napisał(a):Matagi napisał(a):Baaaaaaaaardzo proszę o stawkę akit :P :P :P Przykro mi bardzo , ale......0 Akit A irlandow ? 8) I oczywiscie gratuluje ! :lol: Teraz BIS w Katowicach ? :wink: Quote
jostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 wilczarz 1 ATENA PRO PUBLICO BONO bearded collie 1 BASIE OF SLAVIC CHARM Quote
carotina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 do trzech razy sztuka :roll: moge prosić o shih-tzu...? chociaż o same psy, jeżeli tak dużo ich było :( Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 carotina napisał(a):do trzech razy sztuka :roll: moge prosić o shih-tzu...? chociaż o same psy, jeżeli tak dużo ich było :( szczeniaki psy SUNSET BOY Acte- wo otwarta suki BLACK AND WHITE CHRISTMANS DREAM Bast TASZA_ROXA z Jarkowego Grodu( nie wystawiano) Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 TANANA napisał(a)::D witam! a ktos widzial BIS baby? w baby były wystawiane cztery psiaki: alaskan, seter szkocki gordon,posokowiec bawarski, shar-pei, ale nie wiem jak ułożyli się finaliści. Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 dorotal napisał(a):Poprosze o stawke buldozków francuskich psy młodzież AMOR OF LOVE Król Arlekin champ. OLIFERT suki młodziez AMORE MIO Król Arlekin CHICHOLLINA FIONA ROZBAWIONA Chmiel L.A. Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Lara']Kika - beaucerony... plizzzzzzzzzz... :modla: Nie ma nic- ale nakłamałam :oops: CARMEN Siedemnaście Mgnień Wiosny w championach Quote
Zeliika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Kika']BIS Chart(z wrażenia nie pamiętam rasy)- 1 miejsce shar-pei- 2 miejsce dalamtyńczyk (mój) 3 miejsce pudel miniatura czarny 4 miejsc KIKA ogromne gratulacje !!!!!! Czy moge prosic o stawke RR ow? z gory dzieki Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Zellika dzięki! psy DERICK Saranga -kl.otwarta suki ZETA z Łeczyńskiego Pojezierza - młodzież ATTILA Kituo Simba - otwarta( chyba tylko ta sunia była na wystawie) reszta nie dojechała Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Lara']Kika - 100 razy DZIEKUJE!!! no i gratulacje ogromne dla Twojego piegusa!!!! :drinking: Jeszcze raz wszystkim dziękuję. Niedługo nauczę sie nazw psów na pamięć :wink: Quote
Zeliika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Kika dzieki za stawke :) Derick to pies z Czech, ktory championat Polski ukonczyl w Rzeszowie, wiec na pewno sie nie pofatygowal. Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='PSYLLA']Kika a znasz może wyniki posokowców ? Trzeba popytać Gosię od kropek- ona wystawiała jak zwykle posokowce - wydaje mi się ,że Dora Zachełmianka wzięła rasę, ale moge być w błędzie :oops: Ja jestem z reguły jakas taka zakręcona na wystawach, zwlaszcza lokalnych, że nie zapisuję wyników i potem klops . Quote
PSYLLA Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 No trudno. W takim razie jak się tylko pojawi Gosia to będe ją męczyła :wink: Quote
Recommended Posts