Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Jak już popowracacie do domów, ogrzejecie się i swoje psiaki, napijecie się ciepłej herbatki, to przypominam o mojej prośbie o stawkę basenji. Nie powinno byc ich dużo, może 2-3. No i piszcie o swoich sukcesach lub skandalach (topik "Skandale wystawowe" coś mało aktywny). Pzdr. Quote
maga18 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 no nie wierze ze jeszcze nikt nie wrocil !!! :D chwalic sie prosze... :lol: i o stawke grzywaczy prosze :wink: Quote
rOOn7 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Gzywacze: Prosze bardzo : szcz : Vasco Rosa Thea mlod. DROPS z gangu Lysych posr. CYPISEK z Gangu Lysych otw. AGENT z Gangu Lysych Champ. CZAKO Interchart sunie mlod. DAFNE z Gangu Lysych pos. CANDY z Gangu Lysych EMMONA Sasquehanna otw. LAWENDA Maff-Staff Basenji chyba brak Quote
Tomek67 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ja niestety nie bylem, przegralem z choróbskami. Ale mój kolega ze szkolnej lawki zająl I miejsca z Bianką Echo Haiti w klasie pośredniej suk. Rasa - berneński pies pasterski. Zloty medal i ocena doskonala. Gratulacje dla Andrzeja. Quote
maga18 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 dzieki za grzywacze! dolaczam sie do gratulacji dla Andrzeja :lol: !!! a moze macie jakies zdjecia???? :wink: Quote
Martyna Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 rOOn7 - nie sprawdzilbys stawki flat coated retrieverow (8 gr) ??? byly gora dwa :) jesli wogole jakies byly ;) Quote
rOOn7 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 zdjeci zero :( my bylismy na zewnatrz, po wystawie rece mialem tak przemarzniete, ze moglbym kopac w betonie ;) Quote
sh_maniak Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Roon co ty mówisz :o husky miały ring na dwarze ... w tym sniegu :o Pisz mi tu szybko co i jak w husky było :wink: Quote
rOOn7 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dokladnie ring pod niebem :) sypiacy sniek, wiaterak , super pogoda na spacer heheh ,zimno ale w sumie psiaki polnocy :) Co do wynikow grrrrr kiepszczyzna, sedzina nie lubi samcow ;) Rase zasluzenie wziela Sunia z Championow ( nie mam pod reka katalogu) a ja bez Zw.Ml. hehehe , Connorek F. NPwR tez bez CWC, ale humorki dopisaly, gorzej z droga masakara co 15 km sie wracalem w duchu :) Quote
Matagi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Poproszę ślicznie o stawkę akit,może ktoś zna też wyniki :P :P :P Czy akity też miały ring pod niebem? Quote
Asiaczek Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Troszkę nie na temat. Jezeli chcecie znać stawki swoich ras z wystawy w Grazu/Austria, zapraszam na topik "Graz - show". Gratuluję uczestnikom wystawy w Jarosławiu, nawet pomimo nieraz niezbyt udanych ocen. Pzdr. Quote
carotina Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 bardzo prooosze o stawke shih-tzu :D i wyniki BOG IX :P Quote
PSYLLA Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich. A może ktoś zna też wyniki ... Quote
Kika Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 BIS Chart(z wrażenia nie pamiętam rasy)- 1 miejsce shar-pei- 2 miejsce dalamtyńczyk (mój) 3 miejsce pudel miniatura czarny 4 miejsc Quote
Matagi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Kika!!!! :P GRATULACJE!!!!! :P :P :P :P A nie podałabyś stawki akit? :D Quote
golden_owner Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ja jeszcze raz skromnie poprosze o goldeny, bo obawiam sie, ze moj malenki post zniknal w morzu innych postow :oops: Wiem tylko, ze mamusia mojego chlopczyka wziela CWC, a brat Zw.Ml. :D Quote
Asia_Focus Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 my mamy braz i oc. dosk :D GOLDEN owner ;) PSY mlodziez AMBASADOR GUSTAW Golden Eye SONGOKAN Basileus posrednia GINGER CReAM LEGEND Rejentówka otwarta EROL CASSOVIA White Star uzytkowa CARLOS z Zagłębia HARDY ALWIN Golden Erinor championow BARBO Scandinavia Finland Romantyk Complement SUKI ml. ALISHA Jodaret HAPPY Rejentówka HELENE Marakita PAPAJA BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów WATRA Złoty Kanion posr. AKSA ze Wzgórza Gawroniec FURRY GIRL Marakita GRACE Marakita JUPPIE z Zagłębia LEDA Bocheńskie Wzgórze MILKA Złotolandia otw. ANGIE Evidog BAJKA Dar LOsu COMPLEMENT A VISTA HERBA z LAwiny Quote
DRACA Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Kika - gratulacje ! :P i ja jeszcze raz poproszę o hovki, bo nam nie udało się dojechać :-( Quote
carotina Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 a ja jeszcze raz prosze o shih-tzu :roll: :wink: Quote
Martyna Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 WOW Kika BIS 3 swietna sprawa :-))) A ja sie berdzo ladnie usmiecham stawke flat coated retrieverow - nie powinno byc ich duzo Quote
Tomek67 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Gratulacje Kika, jestem pod wrażeniem i strasznie żałuję, że nie mogłem być. Pozdrówka kropkowane. Quote
Recommended Posts