Zabka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 A można wiedzieć ile jest yorków suczek w kl.mł, poś i ot? Quote
anabelka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Kika napisał(a):suki w młodzieży zwłaszcza te z Lublina bez konkurencji.a RR 3 każdy w innej klasie. Bardzo dziekuje Kika. :buzi: Quote
DRACA Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 To ja jeszcze raz poprosze o hovawarty. :) Ile suczek w młodzieży? Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 puz napisał(a):a moze skrócony katalog jak w katowicach na stronie oddziału Jak zostanę prezesem oddziału :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: takie decyzje beda natychmiastowe Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 DRACA napisał(a):To ja jeszcze raz poprosze o hovawarty. :) Ile suczek w młodzieży? hovki - suki mlodziez -2 Quote
jostra Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Kika napisał(a):puz napisał(a):a moze skrócony katalog jak w katowicach na stronie oddziału Jak zostanę prezesem oddziału :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: takie decyzje beda natychmiastowe I tego Ci z całego serca życzymy :D Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 jostra napisał(a):Kika napisał(a):puz napisał(a):a moze skrócony katalog jak w katowicach na stronie oddziału Jak zostanę prezesem oddziału :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: takie decyzje beda natychmiastowe I tego Ci z całego serca życzymy :D Nie mogę przyjąć tych życzeń, bo nawet mi nikt nie zaproponował stanowiska, .................:wink: Quote
Zabka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Zabka napisał(a):A można wiedzieć ile jest yorków suczek w kl.mł, poś i ot? Chyba nikt nie zauważył więc się przypominam :D Quote
aneta Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Kika - Dzięki :) A godzinki by się przydały bo wstawać o 4 a o 6 czy 7 to jest duuuuuuuuuza różnica :) Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Zabka napisał(a):Zabka napisał(a):A można wiedzieć ile jest yorków suczek w kl.mł, poś i ot? Chyba nikt nie zauważył więc się przypominam :D szczeniaki-2 młodziez-5 posrednia-8 otwarta-5 ch-2 Quote
Nitencja Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 no wlasnie plan sedziowania by sie przydal :) Jest roznica jak sie wstaje o 5 rano lub o 6 ;-) Quote
maga18 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 no to ja zycze sukcesow (troche spoznione :P) i czekam na relacje i oczywiscie ZDJECIA!!! :D :kciuki: Quote
Yoshko Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 A czy są zgłoszone jamniki krótkowłose standard? Quote
Kika Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Yoshko napisał(a):A czy są zgłoszone jamniki krótkowłose standard? A nie ma - inne odmiany są Quote
Jolly Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 A ja bardzo proszę o stawkę owczarków szkockich ( bo ,że dwa moje to wiem :D ) Quote
Asia_Focus Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Kika, a moglabym prosic o inf czy labradory wchodza jako pierwsz,e czy pierwsze sa goldeny i jesli tak to ile ? ogolnie po ilu psach wchadzy laby-psy-posrednia ? Bardzo to dal mnie wazne .. Błagam o pomoc :wink: Od tego zalezy czy pojade na wystawę, czy tez nie... Quote
Kika Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Asia&Focus napisał(a):Kika, a moglabym prosic o inf czy labradory wchodza jako pierwsz,e czy pierwsze sa goldeny i jesli tak to ile ? ogolnie po ilu psach wchadzy laby-psy-posrednia ? Bardzo to dal mnie wazne .. Błagam o pomoc :wink: Od tego zalezy czy pojade na wystawę, czy tez nie... Asiu wg planu ringu masz przed sobą 26 psów - wchodzicie po goldenach wg alfabetu Quote
Kika Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Napadało sporo śniegu - nie jedźcie w ostatniej chwili. Quote
tomcioh Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 witam!!! my tez jedziemy ale jako widzowie, właśnie straszliwie napadało ha i dalej pada życzymy wszystkim zwycięstwa choć tak się nie da :wink: powodzonka i do zobaczenia Quote
tomcioh Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 a jeszcze.... czy mogłby ktoś podac stawke malamutków i syberianów dzieki Quote
DRACA Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Witam, my niestety nie dojedziemy do Jarosławia, zawrócilismy po 50 km jazdy w sniegu :cry: . Na szczęście jeszcze tym roku będzie kilka krajówek :-) Poprosze o podanie stawki hovków :D Powodzenia dla wystawiajacych. I uważajcie na drogach, jest naprawdę ślisko. Quote
Martyna Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 A ja sie berdzo ladnie usmiecham stawke flat coated retrieverow - nie powinno byc ich duzo :-) Quote
Recommended Posts