dorotal Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Chciałabym sie dowiedziec ilosci buldożków francuskich i King charles spanieli(tych pewnie nie ma) Quote
anabelka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 No to jesli jestes tak mila to ja prosilabym o sawke bokserow - suki, mlodziez, zolte i ogolna ilosc rodezjanow. Bede bardzo wdzieczna :D Quote
puz Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Kika skoros masz ilosci to mozesz podac ile jest psów w otwartej w ogarach ? Quote
anabelka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 puz napisał(a):Kika skoros masz ilosci to mozesz podac ile jest psów w otwartej w ogarach ? Puz, a Ty bedziesz??? Mam nadzieje, ze bedzie kilka fajnych ogarkow i bedzie na co popatrzec. Pozdrowienia. Quote
puz Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ja pana Noconia nie odpuszcze dla mnie to zaszczyt ten sedzia wiec Puzon i Bohun beda Puzonek jest w klasie otwartej a Bohunki w klasie szczeniat na marginesie Bohun to synek Bea100 Quote
anabelka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 No to super :lol: Male ogarki sa takie slodkie, choc dorosle tez sa piekne. Dla mnie ogar to taki prawdziwy pies. A ten sedzia fajny jest??? Nie slyszalam nic o nim. Ja bede towarzysko (moja siostra i jej chlopak beda wystawiac bokserke Emke) wiec bede mogla sobie wszystko obejrzec :D Do zobaczenia. Quote
maga18 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 a czy moge prosic o ilosc grzywaczy??? Dzieki :D Quote
rOOn7 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ilona moj gamon lysieje wiosennie i jak bym byl przy zdrowych zmyslach to bym sobie odpuscil Jaroslaw ale mozliwosc ponownego spotkania Ciebie, Puza i oczywiscie Bohunka nie daje mi takiej mozliwosci :) Do zobaczenia :D Quote
nice_girl Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Kika napisał(a):nice_girl napisał(a):Mogłabym prosic o ilość whippetów dla koleżanki? :wink: 2 szt. Wielkie dzięki. :wink: Pytam tak z ciekawości, jeżeli to nie problem, ile jest corgi? :D Quote
aneta Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A ja poproszę o pudle - u kogo i które idą ... Plizzzzzz ....... Quote
aneta Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A ja poproszę o pudle - u kogo i które idą ... Plizzzzzz ....... Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 puz napisał(a):Kika skoros masz ilosci to mozesz podac ile jest psów w otwartej w ogarach ? 3 szt Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 aneta napisał(a):A ja poproszę o pudle - u kogo i które idą ... Plizzzzzz ....... Pudli mamy w tym 1 toy .Śędziuje Was Pani Dorota Ząbek Aneta ja potrzebuje dobry szampon dla Bafiski - masz może dostęp? Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 dorotal napisał(a):Chciałabym sie dowiedziec ilosci buldożków francuskich i King charles spanieli(tych pewnie nie ma) King................- 7 buldog Frfrancuski-5 Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 anabelka napisał(a):No to jesli jestes tak mila to ja prosilabym o sawke bokserow - suki, mlodziez, zolte i ogolna ilosc rodezjanow. Bede bardzo wdzieczna :D suki w młodzieży zwłaszcza te z Lublina bez konkurencji.a RR 3 każdy w innej klasie. A dla Justyny - corgi "0"- i czemu nie zgłosiłaś swojej suni Quote
puz Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Dzięki Kika Roon7 my tez sie cieszymy z waszego spotkania , a tym bardziej ze w koncu jest jakas konkurencja w otwartej z psów w mojej klasie, z pewnoscia nie mamy duzych szans ale tego sedziego nie odpuszcze Quote
fre-su Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Kika a czy możesz nam jeszcze powiedzieć jak wygląda stawka w mastifah hiszpańskich? kto sędziuje i jako ktora rasa na ringu? Przepraszam że tak zamęczam ale ponoc ma dosyc sypac i nie chcialabym niepotrzebnie gnac :wink: Quote
dorotal Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Kika napisał(a):dorotal napisał(a):Chciałabym sie dowiedziec ilosci King charles spanieli(tych pewnie nie ma) King................- 7 Dziekuje za buldozki. Odnosnie kingow to chodzi mi o NIE Cavaliery. 7 to za duzo jak na kingi.Nawet w Katowicach na miedzynarodowce jest ich 6. Quote
aneta Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Pudli mamy w tym 1 toy .Śędziuje Was Pani Dorota Ząbek Aneta ja potrzebuje dobry szampon dla Bafiski - masz może dostęp? Pudli mamy ??? w tym ? A o której mniej więcej będzie ocena ? Szampon.... hmmmm... ja się nie zajmuję kosmetykami - to Bibi (z imienia Aneta ;) ) zajmuje się kosmetykami, ale na wystawie będą stoiska - jak podejdziesz do pudli to Cię zaprowadzę do znajomej która zawsze mi dobrze dobiera szampony. Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Pudli mamy :) 6 w tym 1 toy. Widziałaś o której ja to pisałam???? Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 dorotal napisał(a):Kika napisał(a):dorotal napisał(a):Chciałabym sie dowiedziec ilosci King charles spanieli(tych pewnie nie ma) King................- 7 Dziekuje za buldozki. Odnosnie kingow to chodzi mi o NIE Cavaliery. 7 to za duzo jak na kingi.Nawet w Katowicach na miedzynarodowce jest ich 6. Ja już o 2 w nocy na oczy nie widząc - głupoty popisałam.Oczywiście ,że to Cavaliery :roll: Quote
Kika Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='fre-su']Kika a czy możesz nam jeszcze powiedzieć jak wygląda stawka w mastifah hiszpańskich? kto sędziuje i jako ktora rasa na ringu? Przepraszam że tak zamęczam ale ponoc ma dosyc sypac i nie chcialabym niepotrzebnie gnac :wink: mastif hiszpański wygląda całkiem dobrze- jesli lubi bez konkurencji? 8) Spróbuję dzisiaj dorwać się do planu ringów Quote
puz Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 a moze skrócony katalog jak w katowicach na stronie oddziału Quote
Recommended Posts