Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

puz napisał(a):
Kika skoros masz ilosci to mozesz podac ile jest psów w otwartej w ogarach ?

Puz, a Ty bedziesz??? Mam nadzieje, ze bedzie kilka fajnych ogarkow i bedzie na co popatrzec.
Pozdrowienia.

Posted

Ja pana Noconia nie odpuszcze dla mnie to zaszczyt ten sedzia wiec Puzon i Bohun beda Puzonek jest w klasie otwartej a Bohunki w klasie szczeniat na marginesie Bohun to synek Bea100

Posted

No to super :lol: Male ogarki sa takie slodkie, choc dorosle tez sa piekne. Dla mnie ogar to taki prawdziwy pies. A ten sedzia fajny jest??? Nie slyszalam nic o nim.
Ja bede towarzysko (moja siostra i jej chlopak beda wystawiac bokserke Emke) wiec bede mogla sobie wszystko obejrzec :D
Do zobaczenia.

Posted

Ilona moj gamon lysieje wiosennie i jak bym byl przy zdrowych zmyslach to bym sobie odpuscil Jaroslaw ale mozliwosc ponownego spotkania Ciebie, Puza i oczywiscie Bohunka nie daje mi takiej mozliwosci :)
Do zobaczenia :D

Posted

Kika napisał(a):
nice_girl napisał(a):
Mogłabym prosic o ilość whippetów dla koleżanki? :wink:

2 szt.

Wielkie dzięki. :wink:
Pytam tak z ciekawości, jeżeli to nie problem, ile jest corgi? :D

Posted

aneta napisał(a):
A ja poproszę o pudle - u kogo i które idą ...
Plizzzzzz .......

Pudli mamy w tym 1 toy .Śędziuje Was Pani Dorota Ząbek

Aneta ja potrzebuje dobry szampon dla Bafiski - masz może dostęp?

Posted

dorotal napisał(a):
Chciałabym sie dowiedziec ilosci buldożków francuskich i King charles spanieli(tych pewnie nie ma)

King................- 7

buldog Frfrancuski-5

Posted

anabelka napisał(a):
No to jesli jestes tak mila to ja prosilabym o sawke bokserow - suki, mlodziez, zolte i ogolna ilosc rodezjanow.
Bede bardzo wdzieczna :D

suki w młodzieży zwłaszcza te z Lublina bez konkurencji.a RR 3 każdy w innej klasie.
A dla Justyny - corgi "0"- i czemu nie zgłosiłaś swojej suni

Posted

Dzięki Kika

Roon7 my tez sie cieszymy z waszego spotkania , a tym bardziej ze w koncu jest jakas konkurencja w otwartej z psów w mojej klasie, z pewnoscia nie mamy duzych szans ale tego sedziego nie odpuszcze

Posted

Kika a czy możesz nam jeszcze powiedzieć jak wygląda stawka w mastifah hiszpańskich? kto sędziuje i jako ktora rasa na ringu?
Przepraszam że tak zamęczam ale ponoc ma dosyc sypac i nie chcialabym niepotrzebnie gnac :wink:

Posted

Kika napisał(a):
dorotal napisał(a):
Chciałabym sie dowiedziec ilosci King charles spanieli(tych pewnie nie ma)

King................- 7

Dziekuje za buldozki. Odnosnie kingow to chodzi mi o NIE Cavaliery. 7 to za duzo jak na kingi.Nawet w Katowicach na miedzynarodowce jest ich 6.

Posted

Pudli mamy w tym 1 toy .Śędziuje Was Pani Dorota Ząbek

Aneta ja potrzebuje dobry szampon dla Bafiski - masz może dostęp?

Pudli mamy ??? w tym ? A o której mniej więcej będzie ocena ?

Szampon.... hmmmm... ja się nie zajmuję kosmetykami - to Bibi (z imienia Aneta ;) ) zajmuje się kosmetykami, ale na wystawie będą stoiska - jak podejdziesz do pudli to Cię zaprowadzę do znajomej która zawsze mi dobrze dobiera szampony.

Posted

dorotal napisał(a):
Kika napisał(a):
dorotal napisał(a):
Chciałabym sie dowiedziec ilosci King charles spanieli(tych pewnie nie ma)

King................- 7

Dziekuje za buldozki. Odnosnie kingow to chodzi mi o NIE Cavaliery. 7 to za duzo jak na kingi.Nawet w Katowicach na miedzynarodowce jest ich 6.

Ja już o 2 w nocy na oczy nie widząc - głupoty popisałam.Oczywiście ,że to Cavaliery :roll:

Posted

[quote name='fre-su']Kika a czy możesz nam jeszcze powiedzieć jak wygląda stawka w mastifah hiszpańskich? kto sędziuje i jako ktora rasa na ringu?
Przepraszam że tak zamęczam ale ponoc ma dosyc sypac i nie chcialabym niepotrzebnie gnac :wink:

mastif hiszpański wygląda całkiem dobrze- jesli lubi bez konkurencji? 8)

Spróbuję dzisiaj dorwać się do planu ringów