gruca Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Kika jeszcze raz gratulacje,ładnie wyszłyście na zdjęciach,też dostałam. Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='gruca']Kika jeszcze raz gratulacje,ładnie wyszłyście na zdjęciach,też dostałam. Dzięki Markowi je tu mamy- jak mię rodzina porzuciła. :wink: Chwal sie swoimi wynikami. Cieszę sie ,że tu jesteś - tzn,że dojechałas cała do domu. :D Quote
gruca Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 :lol: Dojechałam,ale kupiłam zimowe opony.A teraz się trochę pochwalę. Moje grzywacze- DAFNE - ZW.MŁ. CYPISEK-CWC AGENT-CWC,NPwR,BOB ukończył championat CANDY-srebro moja whippetka Meradith MODNA MELODIA CWC,NSwR,BOB,III BOG jak będę miała zdjęcia z grupy X to umieszczę. Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 gruca napisał(a)::lol: Dojechałam,ale kupiłam zimowe opony.A teraz się trochę pochwalę. Tak przypuszczałam ,że nie wypuścisz sie w taką droge na letnich kapciach- to by było szaleństwo. U nas dalej pada - musiałam sobie dzisiaj przypomniec jak sie jeździ autobusem MPK :wink: , bo tak nas zawiało,że nie sposób było autem wyjechać. :roll: Quote
gruca Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Na drugi rok na wystawę zamówcie pogodę wiosenną ,bo to co przeżyłam od Rzeszowa do Kielc to horror. Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 gruca napisał(a):Na drugi rok na wystawę zamówcie pogodę wiosenną ,bo to co przeżyłam od Rzeszowa do Kielc to horror. A po coś TY do Kielc jechała? Quote
gruca Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Bo mam najbliżej,póżniej na Piotrków i już drogą na Wrocław. Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 gruca napisał(a):Bo mam najbliżej,póżniej na Piotrków i już drogą na Wrocław. :roll: Aby pewna jesteś ,że to najkrótsza droga??????????????Chyba nie w tych okolicznościach przyrody :wink: Quote
DRACA Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Skoro do 3ech razy sztuka :wink: to ja poprosze o stawkę hovków. Quote
carotina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Kika napisał(a):carotina napisał(a):do trzech razy sztuka :roll: moge prosić o shih-tzu...? chociaż o same psy, jeżeli tak dużo ich było :( szczeniaki psy SUNSET BOY Acte- wo otwarta suki BLACK AND WHITE CHRISTMANS DREAM Bast TASZA_ROXA z Jarkowego Grodu( nie wystawiano) dzięki :angel: Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 DRACA napisał(a):Skoro do 3ech razy sztuka :wink: to ja poprosze o stawkę hovków. A nie podałam Ci jeszcze :wink: psy-młodzież ALEX Słodka Dolina EDDIE Pałacowe Piękności otwarta GANDALF Gośmir suki mlodzież DEBRA Z Atutowej RUSAŁAKA Z Radockiej Góry Quote
DRACA Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Kika, wielkie dzięki :) Pewnie dojechała połowa :-? Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 DRACA napisał(a):Kika, wielkie dzięki :) Pewnie dojechała połowa :-? Mam wrażenie,że były wszystkie.Na 100% był Gandalf, znam właściciela.Był też pies czarny podpalany, wiec ALEX z młodzieży, a suk nie widziałam. Quote
DRACA Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Jednej suki (Rusałki) nie mogłaś widzieć, bo zawróciliśmy po 50 km :roll: Ciekawe, czy była druga. Quote
Sonya-Nero Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 A czy jakaś litościwa duszyczka :D poda mi pełne dane dwóch pudli toy :modla: (i dane właścicieli) To nasze przyrodnie rodzeństwo :D :D :D Quote
jostra Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ja mam tylko jednego pudla Toy suka kl. pośr AIRI ARABESKA Givenchy Very Irresistible E.M.Mochaylo, Petlyury 39-56, Lvov Chyba, że chodzi Ci o coś innego :( Quote
gruca Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Sonya-Nero dziękuję za gratulacje,pudel toy był jeden,ale jeszcze ukrainki miały miniaturę pieska w pośredniej CROSHKA BRAD PITT czarny po( Sporrens All Over-Bjaka iz Russkogo Dvora)hod.E.Abdurahmanowa wł.Ilana Simkina Uzhgorod i miniaturę apricot ZOLOTOY ORFEY Negniy Angel (Ocharovanie Alvis podarok Fortuny-Selesta Far Sen) hod.E.V.Reznikova wł.E.M.Mochaylo,S.Petlyury) Lvov Quote
Santy Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 A ja jeszcze bardzo poproszę o datę urodz.pudla miniat.czarnego-CROSHA BRAD PITT. :wink: Z góry dziękuję ! :D Quote
Sonya-Nero Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Dzięki Gruca, o nie mi chodziło :D , tylko dostałam błędne informacje o tym drugim, że jest również toyem. Ilana właśnie nie dojechała, bo miała problemy na granicy :evil: , szkoda. Quote
gruca Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 CROSHKA BRAD PITT ur.04.01.14 chyba pomyłka w dacie urodzenia,ponieważ zgłoszony do klasy pośredniej a ma 14 miesięcy. Quote
Recommended Posts