Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To w końcu jak z tym rodowodem?
Można by okreslic dokładnie jej wiek.
Moze udało by sie ustalic przydomek ? Własciciele chyba wiedza jak sie nazywa? Wypadałoby powiadomic hodowców,najczesciej hodowcy biora swoje dzieci przeciez.

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natula napisał(a):
O to super :multi: trzymamy kciuki

ale moze warto byłoby ustalic pochodzenie Bromby i poinformowac hodowców?

sunia ma 5 lat, hodowca sprzedał ją chyba (z tego co wiem) po kosztach czy jakoś tak ze względu na te oczy - widać te oczy to jakaś genetyczna przypadłość...w każdym razie sunia jedzie do ludzi, z którymi rozmawiała andzia - mieli ctr-kę ze schronu wiec wiedzą czym się to je, po rozmowach z właścicielką suni, po konsultacjach z wetami nt. oczu, uszu zdecydowali się pomimo wszystko na adopcję - więc źle tam jej na pewno nie będzie - tym bardziej, ze to dom z ogrodem i nawet jakby straciła całkiem wzrok to zanim to nastąpi to sunia pozna cały teren i nie będzie miała problemów

Posted

ja mam nadzieję, że ona tam juz na zawsze:lol:

a gdyby była sunia ctr-ka do adopcji to jest fajna rodzina (co prawda nie sprawdzona organolepnie) z W-wy - mieli ctr-kę 14 lat...niestety po Brombę się spóźnili, więc gdyby cos to proszę pamiątać;)

• 4 weeks later...
Posted

dzisiaj dostałam kolejne wieści i zdjęcia z nowego domku ctr-ki:p u niej wszystko dobrze...poza oczkami niestety:shake: operacja daje tylko 20-30% szansy powodzenia jak powiedział okulista...wobec tego, ze suni sobie doskonale radzi państwo nie podejmą decyzji o operacji. Sunia zwie się teraz Atena:lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
nio:loveu: trafiło się jej jak ślepej kurze ziarno:evil_lol:

Ojojoj, zaraz tam ślepej:mad:. Widzącej inaczej:evil_lol:.

• 2 weeks later...