Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ O ROZREKLAMOWANIE AUKCJI CEGIEŁKOWEJ NA ŻYCIE BULLTERIERKI DUMKI :

http://allegro.pl/item602558740_bullterierka_przypalany_papierosami_wrak_uratuj.html

Posted

Bromba była dziś u weta, który bliżej zajmuje się problemami okulistycznymi. Bo badaniu z użyciem fluoresceiny stwierdził, że oczy suni nie są uszkodzone, ma natomiast bardzo silny stan zapalny trzeciej powieki (w obu oczach). Przepisał jej Atecortin (2-3 razy dziennie). Smrodek jaki Andzia była gotowa przesyłać na PW pochodzi prawdopodobnie od uszu - drożdżyca z powikłaniami bakteryjnymi. DT dostał leki (chyba Optisan) do stosowania 4-5 razy dziennie. W poniedziałek będą u kontroli. Mam nadzieję, że leki pomogą. W ostateczności, jeśli nie będzie efektów, trzeba będzie usunąć trzecią powiekę.
Aha, suńka ma cieczkę:eviltong:.

Posted

No, przykro mi, m~ój mż bardzo chciał terierkę, ale boksi, niestety, nikt nie szuka, zgłosiłAm w schronisku, straży miejskiej, lokalnej "Wyborczej" i nic... więc wygląda na to to, że to nie tyle będzie tymczas , co - no, jak to nazwać- pobyt stały? los nie wybiera, zsyła boksera!

Posted

[quote name='Seymour666'] los nie wybiera, zsyła boksera!
:evil_lol::evil_lol: haslo dnia:eviltong::lol:
Pokazala bys zdjecia boksi:lol:Moze galerie zalozycie?:cool3:

Szkoda,ale duza czarna na pewno znajdzie dobry kochany domek:loveu:Kto by nie chcial takiej pieknosci:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak nie urok to... cieczka :mdleje: :lol:

może to zachowanie było związane z PMS :evil_lol:

Nie traktujmy tego zjawiska jako dopust boszy. Dzięki temu wiemy:
1. suka nie zaciążyła,
2. nie jest wysterylizowana.

Seymour666 boksy cudne psiaki są. W ubiegłym roku los zesłał mi jednego, a jeszcze bardzo bym chciała aby odesłał mi tego ze z podpisu:evil_lol:.

Posted

Niestety Broma do weta nie dotarła - DT miał zajęcie z kotem, który wrócił do domu po tygodniowej nieobecności, w stanie mocno sfatygowanym. Oczka wyglądają zdecydowanie lepiej:p, ale nie można jeszcze odpowiedzieć, czy obędzie się bez zabiegu.

Posted

saga_86 napisał(a):
Nie musimy wypożyczać, przecież mamy Ewelinkę:eviltong:

:splat: no tak! w końcu wg. licznika Erkowego (:evil_lol::evil_lol:) mam 12 lat...ale nadal staro....:mad:
a z Brombą już sie widziałam, Saga nie widziałaś moich zdjęć :mad:

Posted

Raz byłam w odwiedzinach u Bromby z 3,5 letnim dzieckiem. Nie była nim specjalnie zainteresowana. Ale pewnie zależy też od dziecka. Ponieważ mało widzi może być zestresowana zbyt ruchliwym lub hałaśliwym osobnikiem:eviltong:.