Błyskotka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kto się wybiera :cool3: ? �portov� klub stava�ov Slovensko - v�stavy Quote
kivik Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A czy ktos ma namiar na jakies noclegi? Z Seneca jade do Nitry i jakos szukam i nic sensownego w rozsadnej cenie nie znajduje:( Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 tutaj poszukaj Słowacja Domki i kwatery, Hotele i pensjonaty, Pensjonaty rodzinne, Uzdrowiska - Limba, rezerwacja noclegów na Słowacji Quote
kivik Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']tutaj poszukaj Słowacja Domki i kwatery, Hotele i pensjonaty, Pensjonaty rodzinne, Uzdrowiska - Limba, rezerwacja noclegów na Słowacji Dziekuje - juz sie zabieram do szukania:) oby owocnego:) Quote
kivik Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Jesli ktos szuka transportu do Senec i Nitry na sobote lub moze mnie przygarnac to prosze o info.pliz:) Quote
jovi Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No to jak chcesz możesz się zabrać . Tylko nie wiem jak z noclegiem, ja śpię pod namiotem . Quote
Błyskotka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 http://www.pointer-sportclub.sk/Rozdelenie_Kruhov2009.rtf http://www.pointer-sportclub.sk/Zoznam_Majitelov2009.rtf Znowu zmiana sędziego :roll:. Quote
Błyskotka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Ja jeszcze nie ale jestem na liście więc się nie martwię. Quote
moon_light Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A jaki jest adres tej wystawy ?? nie moge znalezc na ich www. pomoooccyyyyy I o której zaczyna się sędziowanie ? błagam pomóżcie :( Quote
Błyskotka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dostałam potwierdzenie :multi:. Sędziowanie zaczyna się o godz. 12:00 . A adres wystawy to Slnecne Jazera-Sever Quote
Błyskotka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Mój Sułtan w Senec skromnie CAC i BOB :multi::multi::multi: Quote
Tecia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Błyskotka']Mój Sułtan w Senec skromnie CAC i BOB :multi::multi::multi: Hihihi, coz za skromnosc:) a wogole to serdeczne gratulacje:) A moge poprosic o stawke rudych swetrow:) Quote
Błyskotka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Proszę bardzo :) Psy klasa cestna: Dion Spod Zobora klasa otwarta: Icy-Breeze Jay Slovak Base klasa championów: Edy Spod Zobora Suki klasa młodzieży: Lara Jay Slovak Base klasa pośrednia: Kankan Jay Slovak Base klasa otwarta: Penny Meskov Dvor Quote
JOLY Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Gratulacje!!! Super!:loveu: Poproszę o stawkę bearded collie. Z góry dziękuję.:lol: Quote
Irviers Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Gratulacje !! Cos mało dogomaniaków wybrało się do Senec.. wszyscy pewnie do Nitry wybyli. Błyskotko- mogę prosic o stawkę sznaucerów mini pieprz i sól i czarnych? :) Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 JOLY napisał(a):Gratulacje!!! Super!:loveu: Poproszę o stawkę bearded collie. Z góry dziękuję.:lol: Psy klasa młodzieży: Another Boy Kasiterit Karkulin Od Emy Destinove klasa otwarta: Sammy Lee Black v.d Augustinerhohe klasa championów: Crazy For Dance Klaora Indian Od Emy Destinove Suki klasa szczeniąt: Ofelie Vanilka klasa młodzieży: Again Belong to You Kasiterit Ask Me Why Kasiterit klasa pośrednia: Angel Face Anarinya klsa otwarta: Yes I'M Girl Kasiterit klasa championów: Dea-Dro My Fair Lady Quote
Błyskotka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Irviers napisał(a): Błyskotko- mogę prosic o stawkę sznaucerów mini pieprz i sól i czarnych? :) Pewnie ;). Pieprz i sól Psy klasa championów: Gun Fire Moldau North Suki klasa pośrednia: Cinderella Astronaut klasa otwarta: Icy Queen Moldau North Czarny Psy klasa młodzieży: Faithful Friend Bohemia Ness klasa otwarta: Barney Novozamecka Suki klasa młodzieży: Fairy Frances Bohemia Ness Quote
Recommended Posts