Charly Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Trójka nie czyni wolnym / Cierpienie nie czyni wolnym Quote
Weronia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='mtf zalesie']mozna prosic o nazwe kropli Podaję nazwę kropelek potrzebnych pekinkom: Tobrex Quote
Weronia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 **************** Dziękujemy serdecznie za życzenia i z okazji Świąt Wielkanocnych również pozdrawiamy :) Dziękujemy na pomoc. Quote
Weronia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Za chwilkę najnowsze zdjęcia misiaczków - pekinków !!!! Quote
bea_m Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jak kurczaczki. Miłe, puchate, potrzebujące człowieka...... Weronia Tobie jak i PiSdzWT życzę Spokojnych Świąt. Quote
Weronia Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Dziękuję Beatko:) I Tobie wszystkiego dobrego:* Quote
niufek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Weronia'] Nie no , co to za cudo:crazyeye::loveu::loveu::loveu: No tak rozesmiana mordusia :evil_lol: Mordusie kochane ,slodziaki straszne . One dalej pomocy bidulenki potrzebuja . Quote
ULKA12 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Najcudowniejsze w psach jest tto, że szybko zapominają i pomimo wszystko kochają człowieka Quote
GoskaGoska Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 moze sie komus nie spodoba, ale moje zdanie jest takie , ze przy szukaniu domu - chétnych pewnie nie bédzie brakowac - to powinno pobierac sié oplaté -jako czesciowy zwrot kosztow leczenia. Jesli ludzie nagminnie kupujá psy z pseudohodowli-to czemu organizacje, ktore ratujá te psy nie majá pobierac oplat -zwrotu kosztow ? Quote
mortikia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Cześć. W święta byłam u rodziny. Moja ciocia jest miłośniczką pekińczyków. Miała samczyka pekinka z rodowodem, ale kilka miesięcy temu odszedł ze starości... Bardzo chętnie przygarnie pekińczyka - najlepiej samczyka. Wieronia, proszę o kontakt na priv :) (Pisałam -w innej sprawie- ale bez odzewu) Quote
bea_m Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Martikia a czy twoja Cicia zdaje sobie sprawę że to psy bardzo specjalnej troski? Że przez ich całe życie będzie trzeba wywalać ogrom pieniędzy żeby je utrzymać w zdrowiu? Czy Ty i Ciocia jesteście tego świadome? Quote
mortikia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 bea_m napisał(a):Martikia a czy twoja Cicia zdaje sobie sprawę że to psy bardzo specjalnej troski? Że przez ich całe życie będzie trzeba wywalać ogrom pieniędzy żeby je utrzymać w zdrowiu? Czy Ty i Ciocia jesteście tego świadome? Oczywiście, że tak. Moja ciocia miała pekińczyka - również "specjalnej troski", na którego leczenie wydała przez kilkanaście lat dużo pieniędzy, ale piesek miał doskonałe warunki i bardzo szczęśliwe życie :) Quote
Weronia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 mortikia napisał(a):Oczywiście, że tak. Moja ciocia miała pekińczyka - również "specjalnej troski", na którego leczenie wydała przez kilkanaście lat dużo pieniędzy, ale piesek miał doskonałe warunki i bardzo szczęśliwe życie :) Napisałam do Ciebie pw ;) Quote
Weronia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Połowa piesków jest już po zabiegach (sterylizacja/kastracja) Dziś zostanie podaną zabiegowi następne psiaki ;) Quote
stokrotka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Weronia'] Połowa piesków jest już po zabiegach (sterylizacja/kastracja) Dziś zostanie podaną zabiegowi następne psiaki ;) Kurcze, dzisiaj dzień sterylek. No to trzymam kciuki, i wy plaskacze też się trzymajcie. Quote
ewka1283 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 te maluszki są przecudowne :p a co do kosztów utrzymania pekińczyków to niestety ta rasa tak ma - są jak to mój weterynarz nazwał małymi świnakami skarbonkami ale cóż i tak są cudowne swojego za nic w świecie bym nie wymieniła na żadnego innego i nie wiem czy się powstrzymam żeby nie przygarnąć kolejnego :roll: Quote
bea_m Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ewka1283 napisał(a): i nie wiem czy się powstrzymam żeby nie przygarnąć kolejnego :roll: Jak przejdziesz wizytę przedadopcyjną pomyslnie to nie widzę przeciwwskazań :) Quote
Recommended Posts