Suciune Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ja mam, ale tylko z pokazu agility, posłuszeństwa i obrony, bo resztę wystawy lało. wrzucę potem do mojej galerii. Quote
Tecia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Darianna napisał(a):Tecia, jak poszło??? :) Średnio na jeza:) tz Daki niestety musiala uznac wyzszosc konkurentki a Dess po raz kolejny NJwR:) a sedzia wyjatkowo mily zamiast BOB Junior lub NJwR kazal nam w karcie wpisac BIS Junior :) hihihi Quote
Judit Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Tecia napisał(a):Średnio na jeza:) tz Daki niestety musiala uznac wyzszosc konkurentki a Dess po raz kolejny NJwR:) a sedzia wyjatkowo mily zamiast BOB Junior lub NJwR kazal nam w karcie wpisac BIS Junior :) hihihi hoho tak odrazu BIS Junior :cool3::cool3: nieźle :cool1: gratulacje dla Dess! :lol: Quote
Tecia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Judit napisał(a):hoho tak odrazu BIS Junior :cool3::cool3: nieźle :cool1: gratulacje dla Dess! :lol: Hihihihi nie wiem czy sedziego tak rozkojarzyl lejacy deszcz czy tez poprostu zapomnial o podstawach regulaminu wystaw, nie mniej jednak na moja uwage ze przyjmuje wynik w ciemno ale chyba ma byc BOB Junior stwierdzil ze on wie co robi i taki wpis upowaznia mnie do wejscia na BIS Junior, no coz po kilku latach wystawiania mozna sie jesczze dowiedziec cos ciekawego:) szkoda tylko ze to my wystawcy dowiadujemy sie o takich "kwiatkach" a sedziowie nawet wzorcow ras sobie nie odswiezaja, ale to juz na inny watek sie kwalifikuje:) Quote
McDzik Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ze zdjęć widac, ze nieźle padało i było błoto.............. Quote
McDzik Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 to mastifka z BOBa: a to juz poza wystawą :lol: takie buzi buzi na zakonczenie :loveu: Quote
Dumisiowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Gratulacje dla zwycięzców!! a mozna prosić staweczkę wyżłów niemieckich krótkowłosych??? :) Quote
Dumisiowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 aaa i czeskiego fouska jak mozna prosić :) bodajże tylko jedna sunia była:) Quote
McDzik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dumisiowa napisał(a):Gratulacje dla zwycięzców!! a mozna prosić staweczkę wyżłów niemieckich krótkowłosych??? :) PSY kl.ml HUGO ze spitek kl,posr GRAF z Czarnego podmuchu kl.uzyt TIM Mysliwski Tabor SUKI kl.ml FLINTA Sandamirus kl.posr FIONA z Czarnego dworu kl.otw ABRA z Powiśla dąbrowskiego Quote
McDzik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dumisiowa napisał(a):aaa i czeskiego fouska jak mozna prosić :) bodajże tylko jedna sunia była:) suka, kl,otw DORIS z Brdu :) Quote
Dumisiowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 McDzik dzięki wielkie:loveu::loveu::loveu: a fouska..hmm..moze faktycznie nie było tylko mi się coś pokićkało:D:D Quote
McDzik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dumisiowa napisał(a):McDzik dzięki wielkie:loveu::loveu::loveu: a fouska..hmm..moze faktycznie nie było tylko mi się coś pokićkało:D:D Był byl jeden, juz poprawilam tamten post :lol: Quote
Dumisiowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dzięki!!!! a skoro taka dobra jesteś :D to może wpadły ci w oko rasy na pudle grupy VII ?? Quote
macsow1 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 a stawczkę lhasaków?? chyba były tylko dwa... Quote
Tecia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dumisiowa napisał(a):Dzięki!!!! a skoro taka dobra jesteś :D to może wpadły ci w oko rasy na pudle grupy VII ?? I - seter irlandzki - Gipsy Gentle Girl z Arislandu II - seter szkocki - Asti z Ojcowskiej Doliny III - pointer - Kora z Halinkarnasu Quote
McDzik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dumisiowa napisał(a):Dzięki!!!! a skoro taka dobra jesteś :D to może wpadły ci w oko rasy na pudle grupy VII ?? Nie ma za co :-) ja pojechałam z wystawy od razu po finale młodego prezentera ale tam juz zostało napisane :) macsow1 napisał(a):a stawczkę lhasaków?? chyba były tylko dwa... psy kl.posr JARON'S Roma-Jo Tails of Glory suki kl.otw\ TOLA Lhamco Laco Quote
Amberka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 o tu tak cicho nikt nie ma zdjęć z tej wystawy Quote
Angie_ Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Czy były jakieś białe owczarki szwajcarskie? Jeśli tak, to poproszę staweczkę :) Quote
Recommended Posts