martyna. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Pilnie potrzebna informacja o p.Kitty Sjong.Ma oceniać pudle na klubowej w Opolu. Z góry dziękuje za informacje :) Quote
Nyksandra Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Również chciałabym uzyskać jakiekolwiek informacje o tej Pani. Quote
goggi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Nyksandra napisał(a):Również chciałabym uzyskać jakiekolwiek informacje o tej Pani. To sędzina, która jest bardzo wymagająca, stosuje całą gamę ocen z przewagą dobrych. Quote
Genia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Mnie tez bedzie sedziowała . Wymagajaca ? Juz sie boje ! Hi,hi Ciekawa jestem w takim razie jej oceny mojej suki Quote
Urszulam Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Nas sędziowała ta Pani. Zgadza sie jest wymagająca, zwraca uwagę na wszystko. Onieśmielone psy częstuje smakołykami. Doradza nad czym trzeba popracować ;) Zwraca duża uwagę na ruch, prezentację psa. Raczej nic jej nie umknie. Oceniając jednego psa zagląda na inne :P Quote
Recommended Posts