Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Supergoga mam wielką prośbę. Czy mogłabyś wkleić tutaj nowy tekst, gdy już go napiszesz? Ja wówczas również pozmieniałabym treść moich ogłoszeń.

Wygląda na to, że Aurorka to psi ideał. Mam nadzieję, że ktoś wkońcu to doceni, bo wstyd, żeby taka wspaniała sunia musiała tak długo czekać.

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://www.allegro.pl/item664699969_mala_aurora_w_typie_pinczerka_szuka_swego_domu.html]Mała Aurora - w typie pinczerka -szuka swego domu (664699969) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Tutaj jest tekst suni.

Kasiu - proszę, zmień jeszcze tytuł. Ona już nie jest ani strachliwa, ani chora. Jest mała i kochana pinczerkowata.

Jak wyjedziesz, to ja nie zmienię niczego!

• 2 weeks later...
Posted

Wrocilam wczesniej niz mialam bo wynikło jakies nieporozumienie z moimi praktykami w pozn wiec jestem, przynajmniej teraz napisze wiesci co u Aurorki ;)

Sunia w super formie, trzeba ja wyprowadzac te 3 razy dziennie bo na ogrodzie sie nie zalatwi tak jak pako, ubzdurala sobie ze to jej teren i bedzie na nim trzymac czystosc ku mojemu zadowoleniu mamy :eviltong: no i teraz mobilizowala tym moich rodzicow do bardziej regularnych spacerow z psami.
KOty przestala juz tak bardzo dreczyc, jesli nie uciekaja to jest w miare dobrze, gorzej jesli wieja, to goni i szczypie :mad:
chodzi za domownikami jak cien i gdy tylko usłyszy spacer albo ktos zaklada buty to nie mozna sie od niej odpedzic
ciekawa sprawa jest ze pilnuje domu :diabloti: taka pewna sie zrobila ze kto jej nie pasuje to go szczypie po lydkach i ciagnie za nogawki... robotnicy teraz mi tynk na domu klada i mała cały czas musi w domu siedziec bo im lydki i spodnie maltretowala, nie pasuja jej jako domownicy to robi pogrom, teraz siedzi w domu i jak kogos zobaczy przez drzwi balkonowe to warczy jak jakis pitbull :crazyeye:
nigdy tez nie probowala sie garnac do lozka i nie wchodzi na fotele, do spania ma swoje miejsce i juz

szkoda tylko ze domku nie ma, ja postaram sie o nowe fotki z wolnej chwili

Posted

W końcu mieszkała obok Dixona, coś jej z pitbulla się dostało :evil_lol::eviltong:. Już w boksie widziałam, że Aura jest bardzo czysta, zawsze kooopki robiła w przeciwnym kąciku do jedzenia, miała zawsze porządek.

Posted

Widzę, że uśmiech nie znika z jej pyszczka :loveu: Świetne zdjęcia!

Kto wkońcu pokocha tą radosną kruszynkę ? Domku odezwij się! Nie daj Aurorce tyle czekać!

Posted

Mała już wróciła do domku, była i sterylka i przy okazji wycięcie guza na brzuchu.
Teraz dochodzi do siebie śpiąc sobie słodko jak to po operacji ;)

Posted

Czy ten guz to coś poważnego? Przepraszam jeżeli już były informację na ten temat, ale najwyrażniej nie doczytałam, bądź umknęło mi z głowy :oops: W takim razie trzymam kciuki za szybkie gojenie się rany. Aurorko pozdrawiam!

Posted

Nie na szczęście guz to nie było nic poważnego. Serducho u małej też jest ok, no i ogólnie zdrowa baba z niej, tylko teraz rekonwalescencja i powinna iść do domku ale to sie jeszcze okaże :roll:

Posted

Aurorka trzymaj się. Masz szczęście że masz obok kasię i Jej przemiłych Rodziców - wielki szacunek Kasiu dla Nich.

Musimy się umówić na odebranie faktury i zwrot kasy za nią. Na Aurorke było kilka aukcji allegro i środki mamy.

Posted

Aurorka miała chyba ciężką noc bo nie wiadomo dlaczego przestraszona czymś wybiegła ze swojego posłania i wskoczyła do mojej szafy na pierwsza półkę z ciuchami - wcześniej nigdy się to nie zdażyło. Pewnie miała koszmar że ponownie wuja Marek chce jej dać zastrzyk w tyłeczek :-o