snuszak Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 nikt nawet nie odwiedził :shake: chyba już wszyscy zapomnieli o Aurorce, skoro jest w DT to nie trzeba się interesowac Quote
Lilmo Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Oj tam ja odwiedzam :cool3: I muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona jej nowymi zdjęciami. Nie ta sama sunia! A jak zobaczyłam to 3 zdjęcie to pomyślałam... Baster? :hmmmm: :lol: Quote
snuszak Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 to zwyczajnie nasza Aurorka :loveu: a Baster ma się dobrze, płocik zmodyfikowany u nowej Pani i chłop nie ma jak uciekac :multi: Quote
snuszak Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 no i nowa wiadomość, Aurorka lubi dzieci :loveu: jest od wczoraj testowana przez wnuka lokatorow, chodza sobie razem nad warte z pakiem i aurorka na spacerki sunia coraz lepiej, zrobiła sie pewna u nas, tzn czasem płaszczy sie jeszcze w strachu przed reka, zawraca tyłeczkiem ale ujada na wszytskie psy co ida ulica jak jakis pitbull :diabloti: Quote
snuszak Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Aurorka wręcz promienieje w swoim zachowaniu, każdego wracającego do domu wita skakaniem i domaganiem się pieszczot. Chętnie biega po podwórku ale równie chętnie spędza czas w domu na swoim legowisku. To bardzo aktywna sunia, biega na spacerach na smyczy jak szalona, już jak widzi że spacerek się szykuje to ogarnia ją wielka fala radości. Aż cięzko uwierzyć że na początku był z tym problem! Teraz tylko małej domku potrzeba, postaram się o więcej zdjęć i bardziej efektownych, cięzko poznać naszą starą Aurorke bo wykąpana, wyczesana i na lepszym jedzonku odmieniła się bardzo, sierść lśni, uśmiech na pysku, takie metamorfozy dają dużo radości i satysfakcji z działania. Quote
Lilmo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Postaram się jutro odnowić ogłoszenia i dodam nowe zdjęcia, bo w aktualnych ma tylko te ze schroniska. Z tego co czytam, wnioskuję, że Aurorka to wspaniała sunia. Jak to możliwe,że nikt jej nie chce pokochać ? :shake: Widzę, że Baster rzeczywiście świetnie trafił. Gdzie się chwają tacy wspaniali ludzie dla Aurory ? Quote
ania z poznania Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 snuszkak napisał(a):nikt nawet nie odwiedził :shake: chyba już wszyscy zapomnieli o Aurorce, skoro jest w DT to nie trzeba się interesowac Odwiedziła ciotka, jak tylko przyjechała, to zaraz na watek weszła. Niestety, nie mogłam już Słoneczka wymiziać, ale z przyjemnością obejrzałam sobie fotki, taka uśmiechnięta, aż miło. A jak tam DS, jest jakiś na horyzoncie? Quote
snuszak Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 niestety DS ani widu ani słychu :cool1: Quote
ab-agnieszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja rowniez odwiedzam ale nia za kazdym razem pisze. Quote
supergoga Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wczoraj w Plazie 2 osoby wzięły port folio z Aurorką. Były zainteresowane starszym pieskiem. Może coś się jeszcze wykluje. Quote
snuszak Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 jestem na jutro umówiona z jedną Panią na wizyte u Aurorki :p trzymajcie kciuki! Quote
Lilmo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Trzymam mocno! Tego trzymania ostatnio sporo się nazbierało, ale dla Aurorki zawsze jednego kciuki poświęcę ;) Quote
snuszak Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 wizyta będzie między 17 a 17.30 wtedy prosze o trzymanie kciuków bardzo mocno! Quote
snuszak Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Przyjechała Pani z córką, warunki mają dobre i widać że kochają psy, mają już 2 suki, dom z ogrodem, koło Kiekrza więc wspaniałe miejsce na spacery, chodzą 2 razy dziennie i cały ogród do dyspozycji, martwi mnie fakt że jej suki nie są ciachnięte. Twierdzi że nie ma potrzeby bo są pilnowane, raz tylko jakiś samiec się do nich dostał i pokrył prawdopodobnie, jeździła później do weta od razu więc szczeniaków nie było, ja jednak jestem za ciachaniem. Mają się w domu wszyscy zastanowić i zadzwonić jeszcze dziś wieczorem jeśli się zdecydują . Narazie nikt nie dzwonił. Ja jedak Aurorki ciachniętej dawać bym nie chciała i tak będę się teraz na zabieg umawiać. Quote
snuszak Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 wkleiłam na pierwszą dodatkowe fotki aktualne i tekst Marty, zmienione jest tylko że suczka czeka w DT domku gdzie jesteś bo ja wyjeżdzam juz na pewno w przyszłym tygodniu, nie będzie mnie miesiąc, a może i nawet 2. Wtedy bym prosiła o zmianę danych kontaktowych na Goge, która ewentulanie dobry domek by kierowała do moich rodziców. Quote
snuszak Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Z dzisiejszego wypadu nad jeziorko :) Aura pierwszy raz pływała!!! Bo zobaczyła kaczke z daleka i sama sie do wody po nią wgramoliła, jednak szybko zawróciła bo i na smyczy była i chyba przestraszyła się faktu że gruntu nie ma :diabloti: Quote
snuszak Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Goga na 15 stronie są jeszcze jakieś zdjęcia do ogłoszeń. Zdjęcia kiepskie ale jej coś cięzko zrobić bo ona cały czas jest w biegu, nawet w domu :) Quote
Lilmo Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Pływająca Aurorka -> :loveu::loveu::loveu: Odświeżyłam dziś ogłoszenia Aurorki na stronach, z których najczęściej otrzymuje odpowiedzi i ogłoszenia mają największą liczbę osób oglądających. Nowe ogłoszenia są na: poznan.gumtree.pl oxl.pl kupiepsa.pl eoferty.com.pl hodowcy.com.pl Quote
snuszak Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 troszke obawiałam się tego weekendu bo mam zjazd rodzinny w moim domu i 40 ludzi na chacie przez 2 dni. Już kombinowałam miejsce dla Aurorki na ten czas żeby się nie bała, taki tłum i podniesione głosy w domu, biegające dzieci. Jednak Aurorka już tak otworzyła się na ludzi, że podchodziła do każdego, biegała pod stołami pomiędzy nogami, domagała się pieszczot od wszystkich i wszystkich zauroczyła :loveu: Czuła się jak w swoim żywiole, jestem pod jej ogromnym wrażeniem! Najbardziej biega za dziećmi, które same ją na spacerki zabierały nad warte, kto teraz założy jej obrózke i idzie z nią jest jej Panem ;) Juz sie mama buntuje ze zdrada jakaś tej Aurorki bo przestała teraz na nią zwracac uwagę. Jak była zmęczona wieczorem to sama poszła sie połozyc na swoje miejsce gdzie miała spokój i spała juz do rana. Quote
supergoga Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Brawo Aura, zdałas test na 5. Zmieniam teksty w ogłoszeniach, opisze ja inaczej. I wymienię fotki. Teraz musi się udać. No i zmieniamy namiary kontaktowe na mnie. Quote
Recommended Posts