Zmysł Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Red Dingo napisał(a):jakie slodkie kuleczki .. chętnie przekażę fanty gdyby ktoś podjął się zrobienia bazarka dla tych maluszkow a skąd jesteś?
Osa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Red Dingo mają świetne rzeczy dla zwierzaków- markowe!!!!Australijskie!!! To klasa MERCEDES wśród akcesoriów dla zwierząt:multi::multi::multi:
Zmysł Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Red Dingo napisał(a):z gdyni .. :) .. ale przekaze wirtualnie zdjecie smyczki .. a wysle na swoj koszt juz do osoby ktora wylicytuje to możesz przesłać do mnie, z proponowaną ceną - zmysl@op.pl. dzięki
Red Dingo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 z gdyni .. :) .. ale przekaze wirtualnie zdjecie smyczki .. a wysle na swoj koszt juz do osoby ktora wylicytuje
Poker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 wpłacę 60 zł, w tym od pani Bożeny, która adoptowała ode mnie Bellę- 40zł i od znajomych 20 zł.
Zmysł Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Red Dingo napisał(a):z gdyni .. :) .. ale przekaze wirtualnie zdjecie smyczki .. a wysle na swoj koszt juz do osoby ktora wylicytuje posty przeskoczyły to możesz przesłać do mnie, z proponowaną ceną - zmysl@op.pl. dzięki
Zmysł Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Red Dingo napisał(a):Zmysl zaraz wysle @ .. co do ceny to ustal prosze sama .. calosc idzie przeciez dla tych maluszkow .. mam nadzieje ze nawet wystawione od 1zl ..uzyska fajna cene dobra, sam postaram się ustalić;) a przy okazji zaproszę Cię na wątek innego psiaka z KŚ http://www.dogomania.pl/forum/f28/dingo-mlody-ladny-wesoly-czy-brak-lapki-uniemozliwia-milosc-76448/
Osa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Poker napisał(a):wpłacę 60 zł, w tym od pani Bożeny, która adoptowała ode mnie Bellę- 40zł i od znajomych 20 zł. Dziękujemy!!!:multi::multi::multi:
Red Dingo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zmysl zaraz wysle @ .. co do ceny to ustal prosze sama .. calosc idzie przeciez dla tych maluszkow .. mam nadzieje ze nawet wystawione od 1zl ..uzyska fajna cene
Zmysł Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Poker napisał(a):wpłacę 60 zł, w tym od pani Bożeny, która adoptowała ode mnie Bellę- 40zł i od znajomych 20 zł. wielkie dzięki:loveu:
Zmysł Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 zapraszam na bazarek z fantów podarowanych przez Cioteczkę Rozi:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/puszki-na-pekinki-ze-zlikwidowanej-pseudohodowli-do-31-03-godz-18-00-a-134243/#post12019405
czarna01 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 I ja przeleję parę groszy, może "po pierwszym" uda się więcej tym bardziej że Koci Świat jest mi bliski bo mam od nich moją małą Muszkę :) Takie cuda szybko znajdą domki dlatego warto zebrać szybko pieniążki podleczyć i WYSTERYLIZOWAĆ psiaki a później oddać dobrym ludziom.
Zmysł Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Dziękuję wszystkim osobom z dogo i spoza, od których wczoraj i dzisiaj odbierałem(i odbieram) rzeczy dla Kociego Świata:loveu:. Wszystkie domeczki, prześcieradła, środki czystości, czy inne są bardzo potrzebne.
Aga - Czakra Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zmysł - pisałeś, żeby o nich nie zapominać. O nich nie da się zapomnieć. Zakraplając niewidzące oczka swojego widzę niewidomą Lunę i Egona, cierpiącą na owrzodzenie rogówek Otylkę i Czikę. Podając mu leki na serce - Gejszę, Gremlinkę i Tycię. I tulę go wtedy do siebie - "jak to dobrze, że mnie sobie wybrałeś". Nie mam słów na to o czym czytam na wątku. Pit już wypełniony z Kocim Światem na czele - mam nadzieję, że KŚ znajduje się na wykazie Ministra Pracy i Polityki Społecznej i Ministra Sprawiedliwości, który jest publikowany w Monitorze Polskim.
Gosiapk Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 czarna01 napisał(a):I ja przeleję parę groszy, może "po pierwszym" uda się więcej tym bardziej że Koci Świat jest mi bliski bo mam od nich moją małą Muszkę :) Takie cuda szybko znajdą domki dlatego warto zebrać szybko pieniążki podleczyć i WYSTERYLIZOWAĆ psiaki a później oddać dobrym ludziom. czy możemy zobaczyć KocioŚwiatowąMuszkę?
Osa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 czarna01 napisał(a):I ja przeleję parę groszy, może "po pierwszym" uda się więcej tym bardziej że Koci Świat jest mi bliski bo mam od nich moją małą Muszkę :) Takie cuda szybko znajdą domki dlatego warto zebrać szybko pieniążki podleczyć i WYSTERYLIZOWAĆ psiaki a później oddać dobrym ludziom. Dziękujemy serdecznie!!!
Osa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Gosiapk napisał(a):czy możemy zobaczyć KocioŚwiatowąMuszkę? fundacja azylu koci swiat
Gosiapk Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cytat: Napisał Gosiapk czy możemy zobaczyć KocioŚwiatowąMuszkę? fundacja azylu koci swiat Przepięknie Muszka jest umaszczona :loveu:
Ewa Pikulska Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dziękujemy bardzo pięknie za pomoc. Uprzedzę od razu - aura sprzysięgła się chyba przeciw nam - po pierwsze dopiero ja i asia dojechałyśmy do domu bo śnieżyca okrutna u nas, a u mnie przed chwilą zgasło światło. Na razie się świeci, ale śnieg sypie taki, że może mnie na mojej wsi zasypać całkiem całkiem i jak mi prąd odetnie to komp nie wytrzyma długo na baterii. Ale garść wieści z dziś - jutro uzupełnię opisy pozostałych gremlinków a dziś relacja z dnia dzisiejszego. Z wieści okulistycznych - Egon nie widzi i widzieć niestety nie będzie, Luna zwana Malinką ma szansę widzieć - obecnie nie widzi, ale z tego co zrozumiałam jak po wpuszczaniu 3 kropelek po kilka razy dziennie pigment się cofnie ( jest taka szansa) może zacząć widzieć. Tak samo Fibi/Pipi zwana też Mućką nasza najbiedniejsza bieduleńka. Też ma szansę widzieć. Gremlinka widzi też dostała kropelki, i no nei wiem jak to powiedzieć, ale mam wrażenie, że Kaśka to każdego psa popsuje w 3 dni, Gremlinka jest jużrozpuszczona jak furmański bicz - za nic nie dałą sobie zmierzyć ciśnienia w oku, kręciłą tą główką, kręciłą że by sobie prawie oko sama własnogłownie i własnowiercipiętnie wykuła przy okazji badania. Fibi/Pipi vel Mucia była jeszcze na USG ( hmm w poczekalniach wzbudzamy ogólną sensację - jak wyjmiemy maluchy a wyjąć je trzeba z transporterków bo troszkę dużo produkują siu i kuu i to w najmniej odpowiednich chwilach, to wszyscy się wzruszają i wypytują bo naprawdę one wyglądają jeszcze starsznie bidulkowato choćnaszym zdaniem i tak zadziwiająco szybko im się troszeczkę wygładzają boczki. A wracając do USG - z Mucią może być niestety różnie - są zmiany w śródpiersiu i powiększone węzły chłonne, co prawda pozostałe organy bez zmian patologicznych raczej - tzn wątroba nieco powiększona i żołądek też rozciągniety jakoś dziwnie ale nie ma zmian nowotworowych, których się bałyśmy. To w płuckach mogą być to zmiany po np. wielu zapaleniach oskrzeli czy płuc, ale może być też coś gorszego. Trzeba będzie za jakiś czas powtórzyć badanie i zobaczyć jak się to zmienia. No to na razie meldunek z 2 lecznic a byłyśmy dziś w 3 ale Kasia jeszcze nei dojechała z tej trzeciej do domku z Gremlinkami a nie chcę jej nękać w drodze telefonami bo jedzie się fatalnie ( sama jakby nie było przed chwilą wróciłam) i ważne żeby dojechali cało. Resztę doniesień jutro - bo szczerze troszkę padamy na tzw ryjek.
Gosiapk Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dzięki za info. A Gremlinka nie była u kardiologa? Jej serduszko też nienajlepiej przecież działa.
Ewa Pikulska Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 To nie wszytskie wieści medyczne, ale na resztę trzeba poczekać - bo jednoczesnie byłyśmy umówione w 2 miejscach na raz - więc się rozjechałysmy w różne strony z Gremlinkami i jeszcze więcej wieści ma Kasia, ale ona ma pewnie jeszcze ze 30 kilometrów do przejechania i jedzie sama z całym stadkiem - więc nie będę jej głowy zawracać i się wypytywać bo jeszcze w zaspie gdzieś wyladują - jutro rano zamelduje co jeszcze odkryto w Gremlince i pozostałych.
sonikowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Bardzo dziękujemy za wiadomosci. Tym bardziej, że zima wokół i zmęczenie i jeszzce brak prądu :roll: I to tak opisane, że maluchy można sobie wyobrazić :-)
Red Dingo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jak sie czyta taka relacje to chce sie was usciskac !! mizianko dla gremlinkow .. :)
Ewa Pikulska Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 NIe ściskać, nie ściskać bo u mnie znowu ciemność nastała - mogłoby się niebezpiecznie skończyć:crazyeye::lol:;) Jedynym źródłem światłą pozostaje monitor kompa :)
Recommended Posts