Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Red Dingo napisał(a):
jakie slodkie kuleczki ..

chętnie przekażę fanty gdyby ktoś podjął się zrobienia bazarka dla tych maluszkow

a skąd jesteś?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Red Dingo mają świetne rzeczy dla zwierzaków- markowe!!!!Australijskie!!!
To klasa MERCEDES wśród akcesoriów dla zwierząt:multi::multi::multi:

Posted

Red Dingo napisał(a):
z gdyni .. :) .. ale przekaze wirtualnie zdjecie smyczki .. a wysle na swoj koszt juz do osoby ktora wylicytuje

to możesz przesłać do mnie, z proponowaną ceną - zmysl@op.pl. dzięki

Posted

Red Dingo napisał(a):
z gdyni .. :) .. ale przekaze wirtualnie zdjecie smyczki .. a wysle na swoj koszt juz do osoby ktora wylicytuje

posty przeskoczyły

to możesz przesłać do mnie, z proponowaną ceną - zmysl@op.pl. dzięki

Posted

Poker napisał(a):
wpłacę 60 zł, w tym od pani Bożeny, która adoptowała ode mnie Bellę- 40zł i od znajomych 20 zł.

Dziękujemy!!!:multi::multi::multi:

Posted

Zmysl zaraz wysle @ .. co do ceny to ustal prosze sama .. calosc idzie przeciez dla tych maluszkow .. mam nadzieje ze nawet wystawione od 1zl ..uzyska fajna cene

Posted

Poker napisał(a):
wpłacę 60 zł, w tym od pani Bożeny, która adoptowała ode mnie Bellę- 40zł i od znajomych 20 zł.

wielkie dzięki:loveu:

Posted

I ja przeleję parę groszy, może "po pierwszym" uda się więcej tym bardziej że Koci Świat jest mi bliski bo mam od nich moją małą Muszkę :)

Takie cuda szybko znajdą domki dlatego warto zebrać szybko pieniążki podleczyć i WYSTERYLIZOWAĆ psiaki a później oddać dobrym ludziom.

Posted

Dziękuję wszystkim osobom z dogo i spoza, od których wczoraj i dzisiaj odbierałem(i odbieram) rzeczy dla Kociego Świata:loveu:. Wszystkie domeczki, prześcieradła, środki czystości, czy inne są bardzo potrzebne.

Posted

Zmysł - pisałeś, żeby o nich nie zapominać. O nich nie da się zapomnieć. Zakraplając niewidzące oczka swojego widzę niewidomą Lunę i Egona, cierpiącą na owrzodzenie rogówek Otylkę i Czikę. Podając mu leki na serce - Gejszę, Gremlinkę i Tycię. I tulę go wtedy do siebie - "jak to dobrze, że mnie sobie wybrałeś".
Nie mam słów na to o czym czytam na wątku.
Pit już wypełniony z Kocim Światem na czele - mam nadzieję, że KŚ znajduje się na wykazie Ministra Pracy i Polityki Społecznej i Ministra Sprawiedliwości, który jest publikowany w Monitorze Polskim.

Posted

czarna01 napisał(a):
I ja przeleję parę groszy, może "po pierwszym" uda się więcej tym bardziej że Koci Świat jest mi bliski bo mam od nich moją małą Muszkę :)

Takie cuda szybko znajdą domki dlatego warto zebrać szybko pieniążki podleczyć i WYSTERYLIZOWAĆ psiaki a później oddać dobrym ludziom.

czy możemy zobaczyć KocioŚwiatowąMuszkę?

Posted

czarna01 napisał(a):

Dziękujemy serdecznie!!!

Posted

Dziękujemy bardzo pięknie za pomoc.
Uprzedzę od razu - aura sprzysięgła się chyba przeciw nam - po pierwsze dopiero ja i asia dojechałyśmy do domu bo śnieżyca okrutna u nas, a u mnie przed chwilą zgasło światło. Na razie się świeci, ale śnieg sypie taki, że może mnie na mojej wsi zasypać całkiem całkiem i jak mi prąd odetnie to komp nie wytrzyma długo na baterii.

Ale garść wieści z dziś - jutro uzupełnię opisy pozostałych gremlinków a dziś relacja z dnia dzisiejszego.

Z wieści okulistycznych - Egon nie widzi i widzieć niestety nie będzie,
Luna zwana Malinką ma szansę widzieć - obecnie nie widzi, ale z tego co zrozumiałam jak po wpuszczaniu 3 kropelek po kilka razy dziennie pigment się cofnie ( jest taka szansa) może zacząć widzieć. Tak samo Fibi/Pipi zwana też Mućką nasza najbiedniejsza bieduleńka. Też ma szansę widzieć.
Gremlinka widzi też dostała kropelki, i no nei wiem jak to powiedzieć, ale mam wrażenie, że Kaśka to każdego psa popsuje w 3 dni, Gremlinka jest jużrozpuszczona jak furmański bicz - za nic nie dałą sobie zmierzyć ciśnienia w oku, kręciłą tą główką, kręciłą że by sobie prawie oko sama własnogłownie i własnowiercipiętnie wykuła przy okazji badania.

Fibi/Pipi vel Mucia była jeszcze na USG ( hmm w poczekalniach wzbudzamy ogólną sensację - jak wyjmiemy maluchy a wyjąć je trzeba z transporterków bo troszkę dużo produkują siu i kuu i to w najmniej odpowiednich chwilach, to wszyscy się wzruszają i wypytują bo naprawdę one wyglądają jeszcze starsznie bidulkowato choćnaszym zdaniem i tak zadziwiająco szybko im się troszeczkę wygładzają boczki.

A wracając do USG - z Mucią może być niestety różnie - są zmiany w śródpiersiu i powiększone węzły chłonne, co prawda pozostałe organy bez zmian patologicznych raczej - tzn wątroba nieco powiększona i żołądek też rozciągniety jakoś dziwnie ale nie ma zmian nowotworowych, których się bałyśmy. To w płuckach mogą być to zmiany po np. wielu zapaleniach oskrzeli czy płuc, ale może być też coś gorszego. Trzeba będzie za jakiś czas powtórzyć badanie i zobaczyć jak się to zmienia.

No to na razie meldunek z 2 lecznic a byłyśmy dziś w 3 ale Kasia jeszcze nei dojechała z tej trzeciej do domku z Gremlinkami a nie chcę jej nękać w drodze telefonami bo jedzie się fatalnie ( sama jakby nie było przed chwilą wróciłam) i ważne żeby dojechali cało. Resztę doniesień jutro - bo szczerze troszkę padamy na tzw ryjek.

Posted

To nie wszytskie wieści medyczne, ale na resztę trzeba poczekać - bo jednoczesnie byłyśmy umówione w 2 miejscach na raz - więc się rozjechałysmy w różne strony z Gremlinkami i jeszcze więcej wieści ma Kasia, ale ona ma pewnie jeszcze ze 30 kilometrów do przejechania i jedzie sama z całym stadkiem - więc nie będę jej głowy zawracać i się wypytywać bo jeszcze w zaspie gdzieś wyladują - jutro rano zamelduje co jeszcze odkryto w Gremlince i pozostałych.

Posted

Bardzo dziękujemy za wiadomosci. Tym bardziej, że zima wokół i zmęczenie i jeszzce brak prądu :roll: I to tak opisane, że maluchy można sobie wyobrazić :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...