Zmysł Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 agata51 napisał(a): Jestem, ale na razie nie mogę wesprzeć was finansowo. Podrzucę wątek, gdzie się da. bardzo dziękuję, podrzucaj
Zmysł Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Izabela124. napisał(a):To jak bedziesz miał tekst to wyślij mi na pw :) Postaram się jutro wejśc na dogo i zrobic a jak obszerny powinien być ten tekst?
Zmysł Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 kakadu napisał(a):jak tylko sie dowiem czemu nie moge wstawiac zdjec :angryy: to zaraz zrobie jakis minibazarek chociaz, skoro kazda zlotoweczka sie liczy; dokładnie każda złotóweczka. dziękuję bardzo
beka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dorzucę i ja grosik. W aucji allegro można dać link to tych wiadomości TVN.... Przerażające :(
Zmysł Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 beka napisał(a):Dorzucę i ja grosik. W aucji allegro można dać link to tych wiadomości TVN.... Przerażające :( dziękuję bardzo
Zmysł Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Rozmawiałem z Kasią przed chwilą. cały czas jest mocno zajęta. jak ktoś ma jakieś fanty i jest z Warszawy, chętnie odbiorę je jutro lub we wtorek i przekażę Kasi. POTRZEBNE ODŻYWKI DO ZNISZCZONEJ PSIEJ SIERŚCI
dorcia44 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 a mi wciąż nie daje spokoju pytanie co z resztą maluchów??? gdzie są ,czy bezpieczne ??
Zmysł Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Rozi podarowała fanty na bazarek z przeznaczeniem na maluchy. dzięki
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Doszłam do was i ja - Osa mi pisała, że będzie akcja dwa dni temu, miała podesłać linka na pw, ale pewnie nie wie w co ręce włożyć :shake: Idę poroznosić trochę po wątkach. W tej chwili finansowo ciężko, ale może coś na bazarek się uda wrzucić...
GameBoy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 postaram sie jutro cos wplacic musze przeliczyc co mi tam jeszcze zostalo biedne maluchy :shake:
teacherka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Wysłałam grosik. Podziwiam Was! Oprocz ludzkich bestii są jeszcze Anioły.
Lilmo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 dorcia44 napisał(a):a mi wciąż nie daje spokoju pytanie co z resztą maluchów??? gdzie są ,czy bezpieczne ?? Dokładnie to samo pytanie nasuneło mi się jako pierwsze. Co stało się 30-tką psiaków, które nie trafiły do Kociego Świata ? Ogłądałam ten reportaż w tvn24 i czekałam z niecierpliwością, aż na dogo pojawią się jakieś informacje i ciesze się, że to się stało. Muszę przyznać,że byłam wstrząśnięta po obejrzeniu tego reportażu. Za chwilkę wpłacę jaką symboliczną kwotę, bo niestety na zbyt wiele nie mogę sobie pozwolić :-(
sonikowa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Obejrzałam reportaż. Pan Grzegorz wspaniały :loveu: Ale ten pseudowlasciciel - koszmar, brak jakiegos kontaktu z rzeczyistoscia. Szkoda, ze nie znalazl sie tam apel o pomoc dla psiakow, wiadomo, ze po takim materiale jacys darczynscy by sie znalezli. Moze ktos kto uczestniczyl w akcji moglby odezwac sie do TVN i poprosic o umieszczenie prosby o dary i datki dla psiakow na ich stronie internetowej? Jaka karma jest potrzebna dla biedakow?
ewab Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zauważyliście, że w reportażach o psich nieszczęściach najczęściej przewijają się zasuszone, starcze twarze mężczyzn, zdziwionych, czego inni od nich chcą?
ATLANTYDA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zaznaczam ,na razie .Miałam kiedyś panią zainteresowana adopcja pekińczyka spróbuje się z nią skontaktować czy jeszcze aktualne bo było to już trochę temu .
Osa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zmysł dzięki za ten wątek. Właśnie szykuję paczkę dla Kasi... Serdeczne podziękowania dla Wszystkich za serce za dary za każdy grosik. Chcę podziękować Oktawii,która na forum świnkowym umieściła apel o pomoc oraz zakupiła kontenerki dla maluchów. Każdy wpłacony grosik i każdy dar jest na wagę złota Szczotki, grzebienie, odżywki, szampony,posłanka typu "budka", dobra karma- wszystkie takie rzeczy są w tej chwili najbardziej potrzebne tym biedakom. Dziesięć z 21 pekińczyków jest już "obrobione na cacy"- wykąpane , ostrzyżone. Kasia jest półprzytomna. Nie wiadomo co z resztą odebranych psiaczków. Kasia przejęła te w najgorszym stanie ale to nie "Koci Świat" przeprowadzał interwencję. O resztę trzeba pytać PiSdZ . W pierwszym poście jest podany zły numer tel. Prawidłowy to 0-603-651-833
Gosiapk Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja się teraz wybieram do KŚ, mam nadzieję, że trafię. Jabym nie wróciła do północy to dzwońcie na policję.
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Gosiapk napisał(a):Ja się teraz wybieram do KŚ, mam nadzieję, że trafię. Jabym nie wróciła do północy to dzwońcie na policję. Weź aparat i rób zdjęcia !!! Oczywiście, zadzwonimy :p
Inez de Villaro Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 dzięki gameta za linka...żałuję, że to koniec miesiąca... :( kieszen pusta... podnoszę!!!
Guest Lotty Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Też podnoszę. W przyszłym tygodniu podeślę grosik tym biedakom:-(.Nie zostawię ich bez pomocy.
Ewa Pikulska Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kochani prośba ogromną - bo dopiero teraz zauważyłyśmy że założony wątek. Prosimy na razie o nie jeżdzenie z partyzanta do Kasi - psy przejęłyśmy w piątek, do wieczora byłyśmy z nimi w lecznicy, Kasia wróciła z całą gromadą i teraz myje, strzyże, sprząta kupy - psiaki są wszędzie są po kąpieli - więc są wszędzie w domu - nie ma jak przyjmować w tej chwili gości. Zdjęcia są - mamy ok 2000 zdjęc - tak 2000 - więc będą - musicie zrozumieć - Kaśka pada na ryj - kto był w Kocim Świecie wie ze zwierzętami zajmuje sie tam 2 - 3 osoby - z całym szacunkiem, ale teraz Kasia nie ma jak kogoś oprowadzać pokazywać tłumaczyć - w każdym wolnym miejscu jest maleńki 2 kilogramowy pekińczyk, drzwi nie wolno otwierać bo się poprzeziębiają - nie róbcie jej tego i nie jeźdźcie tam z partyzanta - my staramy się nawet za bardzo do niej nie dzwonić bo już w czasie jednej rozmowy telefon w wodzie wylądował - zaraz postaram się napisać co wiem, a wiem sporo bo razem z Kasią siedziałam w lecznicy z maleństwami przedwczoraj i mam z nią stały kontakt. PROSIMY O WSTRZYMANIE SIĘ Z ODWZIEDZINAMI LEPIEJ ZEBY KASIA ZAMIAST ZAJMOWAĆ SIĘ GOŚCI ZAJEŁA SIĘ PSAMI A W WOLNEJ CHWILI JEŚLI TAKA NASTĄPI MOGŁA SIĘ PRZESPAC CHOĆBY ALBO COŚ ZJEŚĆ, za parę dni sytuację opanujemy i wtedy jasne odwiedziny mile widziane - zaraz napisze więcej o pieskach.
kakadu Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wystawilam na maluchy jedyna rzecz, ktora moglam wystawic nie wstawiajac zdjecia czyli nowa karte pamieci SD 2GB do aparatu fotograficznego; wytluszczam to tutaj bo ona zginie w fwerworze bazarkow, a moze ktos bylby zaiteresowany - tanio ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowa-karta-pamieci-sd-2gb-na-pekinczyki-z-kociego-swiata-134079/ na razie nic wiecej nie dam rady dla nich zrobic...
haliza Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Pomogę jutro.....:placz::placz::placz: a wy dziewczyny trzymajcie się....
anouk92 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 O rany teraz dopiero zobaczylam watek:shake:. Kochana, biedna Kasia. Wplace pare zloty, tylko tyle moge, ale juz sie zakochalam w Mimi. Mysle ze psiaki szybko znajda domki, na takie cuda niespecjalnie bedzie trzeba ludzi namawiac;).
Recommended Posts