Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Jestem, ale na razie nie mogę wesprzeć was finansowo. Podrzucę wątek, gdzie się da.

bardzo dziękuję, podrzucaj

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
To jak bedziesz miał tekst to wyślij mi na pw :) Postaram się jutro wejśc na dogo i zrobic

a jak obszerny powinien być ten tekst?

Posted

kakadu napisał(a):
jak tylko sie dowiem czemu nie moge wstawiac zdjec :angryy:
to zaraz zrobie jakis minibazarek chociaz, skoro kazda zlotoweczka sie liczy;

dokładnie każda złotóweczka. dziękuję bardzo

Posted

beka napisał(a):
Dorzucę i ja grosik.

W aucji allegro można dać link to tych wiadomości TVN....

Przerażające :(

dziękuję bardzo

Posted

Rozmawiałem z Kasią przed chwilą. cały czas jest mocno zajęta. jak ktoś ma jakieś fanty i jest z Warszawy, chętnie odbiorę je jutro lub we wtorek i przekażę Kasi.
POTRZEBNE ODŻYWKI DO ZNISZCZONEJ PSIEJ SIERŚCI

Posted

Doszłam do was i ja - Osa mi pisała, że będzie akcja dwa dni temu, miała podesłać linka na pw, ale pewnie nie wie w co ręce włożyć :shake:
Idę poroznosić trochę po wątkach. W tej chwili finansowo ciężko, ale może coś na bazarek się uda wrzucić...

Posted

dorcia44 napisał(a):
a mi wciąż nie daje spokoju pytanie co z resztą maluchów???
gdzie są ,czy bezpieczne ??

Dokładnie to samo pytanie nasuneło mi się jako pierwsze. Co stało się 30-tką psiaków, które nie trafiły do Kociego Świata ?

Ogłądałam ten reportaż w tvn24 i czekałam z niecierpliwością, aż na dogo pojawią się jakieś informacje i ciesze się, że to się stało. Muszę przyznać,że byłam wstrząśnięta po obejrzeniu tego reportażu.

Za chwilkę wpłacę jaką symboliczną kwotę, bo niestety na zbyt wiele nie mogę sobie pozwolić :-(

Posted

Obejrzałam reportaż. Pan Grzegorz wspaniały :loveu: Ale ten pseudowlasciciel - koszmar, brak jakiegos kontaktu z rzeczyistoscia. Szkoda, ze nie znalazl sie tam apel o pomoc dla psiakow, wiadomo, ze po takim materiale jacys darczynscy by sie znalezli. Moze ktos kto uczestniczyl w akcji moglby odezwac sie do TVN i poprosic o umieszczenie prosby o dary i datki dla psiakow na ich stronie internetowej?

Jaka karma jest potrzebna dla biedakow?

Posted

Zauważyliście, że w reportażach o psich nieszczęściach najczęściej przewijają się zasuszone, starcze twarze mężczyzn, zdziwionych, czego inni od nich chcą?

Posted

Zaznaczam ,na razie .Miałam kiedyś panią zainteresowana adopcja pekińczyka spróbuje się z nią skontaktować czy jeszcze aktualne bo było to już trochę temu .

Posted

Zmysł dzięki za ten wątek.
Właśnie szykuję paczkę dla Kasi...
Serdeczne podziękowania dla Wszystkich za serce za dary za każdy grosik.

Chcę podziękować Oktawii,która na forum świnkowym umieściła apel o pomoc oraz zakupiła kontenerki dla maluchów.

Każdy wpłacony grosik i każdy dar jest na wagę złota

Szczotki, grzebienie, odżywki, szampony,posłanka typu "budka", dobra karma- wszystkie takie rzeczy są w tej chwili najbardziej potrzebne tym biedakom.

Dziesięć z 21 pekińczyków jest już "obrobione na cacy"- wykąpane , ostrzyżone.
Kasia jest półprzytomna.

Nie wiadomo co z resztą odebranych psiaczków.
Kasia przejęła te w najgorszym stanie ale to nie "Koci Świat" przeprowadzał interwencję.
O resztę trzeba pytać PiSdZ .

W pierwszym poście jest podany zły numer tel.
Prawidłowy
to 0-603-651-833

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ja się teraz wybieram do KŚ, mam nadzieję, że trafię. Jabym nie wróciła do północy to dzwońcie na policję.

Weź aparat i rób zdjęcia !!!

Oczywiście, zadzwonimy :p

Guest Lotty
Posted

Też podnoszę. W przyszłym tygodniu podeślę grosik tym biedakom:-(.Nie zostawię ich bez pomocy.

Posted

Kochani prośba ogromną - bo dopiero teraz zauważyłyśmy że założony wątek.
Prosimy na razie o nie jeżdzenie z partyzanta do Kasi - psy przejęłyśmy w piątek, do wieczora byłyśmy z nimi w lecznicy, Kasia wróciła z całą gromadą i teraz myje, strzyże, sprząta kupy - psiaki są wszędzie są po kąpieli - więc są wszędzie w domu - nie ma jak przyjmować w tej chwili gości. Zdjęcia są - mamy ok 2000 zdjęc - tak 2000 - więc będą - musicie zrozumieć - Kaśka pada na ryj - kto był w Kocim Świecie wie ze zwierzętami zajmuje sie tam 2 - 3 osoby - z całym szacunkiem, ale teraz Kasia nie ma jak kogoś oprowadzać pokazywać tłumaczyć - w każdym wolnym miejscu jest maleńki 2 kilogramowy pekińczyk, drzwi nie wolno otwierać bo się poprzeziębiają - nie róbcie jej tego i nie jeźdźcie tam z partyzanta - my staramy się nawet za bardzo do niej nie dzwonić bo już w czasie jednej rozmowy telefon w wodzie wylądował - zaraz postaram się napisać co wiem, a wiem sporo bo razem z Kasią siedziałam w lecznicy z maleństwami przedwczoraj i mam z nią stały kontakt.

PROSIMY O WSTRZYMANIE SIĘ Z ODWZIEDZINAMI LEPIEJ ZEBY KASIA ZAMIAST ZAJMOWAĆ SIĘ GOŚCI ZAJEŁA SIĘ PSAMI A W WOLNEJ CHWILI JEŚLI TAKA NASTĄPI MOGŁA SIĘ PRZESPAC CHOĆBY ALBO COŚ ZJEŚĆ, za parę dni sytuację opanujemy i wtedy jasne odwiedziny mile widziane - zaraz napisze więcej o pieskach.

Posted

O rany teraz dopiero zobaczylam watek:shake:.
Kochana, biedna Kasia.

Wplace pare zloty, tylko tyle moge, ale juz sie zakochalam w Mimi.

Mysle ze psiaki szybko znajda domki, na takie cuda niespecjalnie bedzie trzeba ludzi namawiac;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...