Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mysz to, chomik, chihuahua ................nie pekińczyk

To teraz dla porównania wielkości, z naprawdę niezbyt wyrośniętym boksiem choć już i tak zaczynają przypominać psy a nie szczurki

Posted

A tera rodzinnie:loveu:

Fibi zwana Mućką - już dziewczynka nie dostaje kroplówek, pięknie je i macha chudziutkim długim ogonkiem, niestety nadal na antybiotyku i trzeba się wbijać w jej chude już i tak całe pokłute ciałko, nawet odgryza się tym jednym wystającym zębem

Kiki i Milka są w świetnej jak na sytuacje formie, nawet urządzają czasem miedzy sobą walki, obie dziewczynki jak już Ewa napisała po sterylkach, zaczeły wybrzydzać już z jedzeniem z tego dostatku i karma sucha może leżeć cały dzien a one szczekają dopominajac się o puszkę...pierwszego dnia rzucaly sie na suche jak szarańcza

Posted

[quote name='agaga21']:loveu:boksiu chyba zakochany w maleństwach!
śliczne są choć ja nigdy nie byłam fanką plaskatych;)! śliczne , słodkie i kochane!:loveu:

jutro mogą być z astem takiego tyż na stanie mamy :loveu:
a Jagerek kocha wszystkie stworzonka które są w domu i się nimi opiekuje, on jest tylko groźny poza terenem;)

a dziewczynki po ogoleniu szukaja ciepełka i futerka do grzania i się wtulają w siebie albo co akurat leży najbliżej

Posted

Fajnie że wszystkim się podoba bo miło było tyle stron i miło chcemy się pożegnać. Wypowiedz moda jest dla mnie niezrozumiała a lubię rozumieć. Jest też także w tonie i treści co najmniej niegrzeczna. Uważam, że kultura wymaga i mam nadzieję, że obowiązuje także modów - aby wyjaśnił lub przeprosił jak go poniosło bo miał zły dzień.

Tyle w temacie bo jak na razie mod rzekł koniec tematu - więc pozostaje mi tylko powtórzyć i tego się będę trzymać.

[quote name='Maupa4']
Koniec tematu.
Koniec tematu bo ja wbrew pozorom na prawdę mam co robić. I trochę mi szkoda czasu na słowne "przepychanki".

Jakby co znajdziecie aktualne informacje na naszej stronie - rozliczeniowe także.

Posted

bugsik napisał(a):
jutro mogą być z astem takiego tyż na stanie mamy :loveu:
a Jagerek kocha wszystkie stworzonka które są w domu i się nimi opiekuje, on jest tylko groźny poza terenem;)

a dziewczynki po ogoleniu szukaja ciepełka i futerka do grzania i się wtulają w siebie albo co akurat leży najbliżej

to ja czekam na astka w objęciach stada gremlinków:evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Bugsikowa, wstawiaj fotki z Cześkiem :eviltong: Stęskniłam się za maleństwem.

Hehe jak się stęskniła to ciotka wyrodna niech odwiedzi bydlaka bo to już maleństwem nazwać nie można :eviltong: przy okazji może szczurka Ci w kieszeń wsadzę

Posted

bugsik napisał(a):
Hehe jak się stęskniła to ciotka wyrodna niech odwiedzi bydlaka bo to już maleństwem nazwać nie można :eviltong: przy okazji może szczurka Ci w kieszeń wsadzę

Może se szczura pozyskam, ale tylko z tym sexi bandażem. :p W zamian jednak przywiozę Ci do stadka canarzyce Walentynę. :diabloti:

Posted

regerabit1 napisał(a):
Przelałam pieniążki na konto Azylu na plaskate:)
Czy będą wyciągnięte jakieś konsekwencje w stosunku do byłych (chyba) właścicieli? Jaka jest gwarancja, że sytuacja nie powtórzy się z następnymi psami?

bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='Ewa Pikulska']Fajnie że wszystkim się podoba bo miło było tyle stron i miło chcemy się pożegnać. Wypowiedz moda jest dla mnie niezrozumiała a lubię rozumieć. Jest też także w tonie i treści co najmniej niegrzeczna. Uważam, że kultura wymaga i mam nadzieję, że obowiązuje także modów - aby wyjaśnił lub przeprosił jak go poniosło bo miał zły dzień.

Tyle w temacie bo jak na razie mod rzekł koniec tematu - więc pozostaje mi tylko powtórzyć i tego się będę trzymać.

Jakby co znajdziecie aktualne informacje na naszej stronie - rozliczeniowe także.

Ewa czy ja dobrze czytam. Prosze odpocznij, wiem że mogłaś sie wkurzyć, rozumiem. Ale to jest JEDNA osoba nieistotne czy mod czy nie. Nie chcę usprawiedliwiać takiego wpisu, bo tez uważam że od czapy jest w tym przypadku.

Ale właśnie dlatego że to Maupa to spróbuję usprawiedliwić to. Ewa dzisiaj jest czwartek, a dla Maupy to bardzo ciężki dzień. Uwierz, tylko/aż takie widzę usprawiedliwienie w przypadku akurat Maupy.

Prosze tak na to spójrz i bądź tu z nami.

Posted

Heeeeeeeeeeeej!

Opanujcie się, proszę

Rzadko bywam ostatnio na dogo, ale tak dobrego wątku daaaaawno nie widziałam, zwłaszcza po interwencji, więc najczęściej w chaosie - tak to już jest :placz:

Ale ........

Ewa rozumiem Twoje stanowisko, bo też miałam kiedyś sama pomysł na wątki super rozliczające mnie z każdego kroku (nie myllić z groszem, bo to jasne musi być, a tu jasne dokładnie), ale ....... znaleźli się tzw "życzliwi" Odechciewało mi się wszystkiego i często odechciewa nadal!

Tylko tutaj nie było chyba aż tak źle ........ Poddenerwowanie i ....brak dobrego zrozumienia wypowiedzi w świetle miejsca jej ujawnienia - forum, a forum jak to forum .... często prowadzi do konfliktu nie zawsze potrzebnego ... :-(

Posted

dorcia44 napisał(a):
kobieta(sąsiadka mieszkająca vis a vis tej pseudo ,dzieliła je tylko malutka ścieżka) która wystawiła te psiaki na ale.gratce tłumaczyła mi ze kiedyś ta kobieta dbała o psy ,żółteczka ,mięseczka ,czesanko...ale jak można ogarnąć prawie 100 psów bo tyle było parę lat temu ,nie wierze w to i już....
tam wszyscy położyli uszy po sobie i tyle.
bo tak jest wygodnie ,nie widzieć nie słyszeć ,nie nasza sprawa...
Ja tej pseudo szukałam długo ,bo wiedziałam że jest taka ,wiedziałam że kobieta sprzedaje szczeniaki na stadionie ,potem przeszła na Grochów pod Universam

znajomi którzy dwukrotnie kupili u niej psiaka ,pierwsza sunia odeszła po długiej walce w wieku 4 lat ,wady genetyczne zrobiły z niej kalekę,cierpiącą kalekę ,kupili drugą(ma teraz 2 lata) i już zaczynają się problemy z kośćmi z chodzeniem ,idyjoci długo nie chcieli mi dokładnie powiedzieć gdzie i co bo ...bali się konsekwencji ,jakich dla nich konsekwencji :angryy:

powiem Ci że nie mogę tego zrozumieć :shake: przecież tyle psów i nikt tego wcześniej nie zgłosił jak one żyją :angryy: a sąsiedzi to niestety tacy u nas są :mad: dopóki im nie wchodzisz w paradę to mają w nosie co się u Ciebie dzieje :angryy: ktoś tak to opisał "przyzwolenie społeczne" :angryy: chory naród :mad:

Posted

Czyli Fibi, Kiki i Milka są w DT? Piękne zdjęcia, po prostu niesamowite! I boksiu z taką czułością i troską w oczach, powalające...

Pani Ewo, proszę nie znikać z wątku. Czytam pani wpisy jak nałogowiec, czytam też Państwa stronę, ale mam wrażenie, że tu jest więcje informacji. Proszę pisać dalej :placz:

Czekam też cierpliwie na info w sprawie adopcji wirtuanej, pewnie po weekendzie pani Kasia będzie mogła odpowiedzieć?
Gosiu, jeszzce nie zakończyłam rozmowy z synkiem na temat zamiany Yoko, ale obiecuję, że dziś dam ci znać co i jak.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...