Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.04.2018 o 20:07, Jo37 napisał:

Zapraszam na szybki bazarek . Dla Vanilki będzie 50% utargu.

12 godzin temu, Tianku napisał:

Dzień dobry Vanilko :)

poproszę konto bo chciałabym wpłacić moją cegiełkę

33 minuty temu, dorcia2 napisał:

stała kwietniowa dla myszki poleciała 

9 minut temu, Poker napisał:

Ja też poproszę konto do przelewu 67 zł z mojego bazarku

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc 22.gif

Posted

TZ zamówił dzisiaj 24 puszki animondy (puszki po 800 g ) bo sunia  na razie objada Majkę i bidusię ;) 

Vanilka koniecznie musi nabrać ciałka i też podzielić się z koleżankami;  mam nadzieję, że apetyt dopisuje wszystkim psiakom:)

Posted
Przed chwilą, Tola napisał:

TZ zamówił dzisiaj 24 puszki animondy (puszki po 800 g ) bo sunia  na razie objada Majkę i bidusię ;) 

Vanilka koniecznie musi nabrać ciałka i też podzielić się z koleżankami;  mam nadzieję, że apetyt dopisuje wszystkim psiakom:)

Majeczka i bidusia nie są chudziutkie to się podzieliły z Vanilką :). A Vanilka to biedna najszczuplejsza ze wszystkich i a puszeczki zawsze się zjada z większym smakiem niż suchą karmę :).

Posted

Wczoraj Vanilka była u weta. Została zaszczepiona na choroby zakaźne,  dostała krople na pchły i kleszcze. Odrobaczona była zaraz po przyjeździe ze schroniska.

Sunia waży 7,5 kg, przez naszego weta została określona na 2,5 - 3 lata. Na zębach tylnych ma kamień, który musiał budować się na pewno z 2 lata, z przodu ząbki są śliczne bialutkie. Pytałam, czy trzeba zdjąć ten kamień, wetka zaproponowała, żeby zalecić do domowi stałemu,  ponieważ na dzień dzisiejszy nie sprawia suni bólu, ani żadnych problemów, a to jednak jest koszt.

Vanilka jest bardzo pozytywną, ciepłą, delikatną sunią. Okazuje radość i chęć do zabawy, skacze na nas, zaczepia. Toleruje psy, koty, dzieci, motylki, pszczółki itd :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 12.04.2018 o 22:23, Alaskan malamutte napisał:

Na konto Vanilki wpłynęło 15 zł od Tianku oraz 20 zł od Dorcia2. ślicznie dziękujemy! Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony kwiatek i serduszko

Pięknie dziękujemy22.gif

Dnia 13.04.2018 o 19:14, Havanka napisał:

Wieści o Vanilce lepsze być nie mogą ! Kiedy tylko pojawią sie zdjecia, będzie mozna ją ogłaszać.

Myślę, że tak, jest bezproblemowa, spragniona bliskości - znajdziemy jej  cudny domekhttp://emoty.blox.pl/resource/ok.gif

Posted
Dnia 13.04.2018 o 17:57, szafirka napisał:

Wczoraj Vanilka była u weta. Została zaszczepiona na choroby zakaźne,  dostała krople na pchły i kleszcze. Odrobaczona była zaraz po przyjeździe ze schroniska.

Sunia waży 7,5 kg, przez naszego weta została określona na 2,5 - 3 lata. Na zębach tylnych ma kamień, który musiał budować się na pewno z 2 lata, z przodu ząbki są śliczne bialutkie. Pytałam, czy trzeba zdjąć ten kamień, wetka zaproponowała, żeby zalecić do domowi stałemu,  ponieważ na dzień dzisiejszy nie sprawia suni bólu, ani żadnych problemów, a to jednak jest koszt.

Vanilka jest bardzo pozytywną, ciepłą, delikatną sunią. Okazuje radość i chęć do zabawy, skacze na nas, zaczepia. Toleruje psy, koty, dzieci, motylki, pszczółki itd :)

Dziękujemy za bardzo dobre wieści, domek musi być równie motylko - pszczółkolubny  kODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQf05_jZ_orig.gif

Posted
Dnia 13.04.2018 o 17:57, szafirka napisał:

Psi ideał:)

Posted
Dnia 15.04.2018 o 10:48, Poker napisał:

Przemiła sunia

Dnia 15.04.2018 o 11:34, Onaa napisał:

I słodka - jak to Vanilka  :).

22 godziny temu, Radek napisał:

Psi ideał:)

Przemiły słodki psi ideał pozdrawia:)

Świeżutkie zdjęcie, dostałam od szafirki:)

V__BEDE.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 13.04.2018 o 20:22, szafirka napisał:

IMG_20180413_133059_450x600.jpg.dd74a622decee3b8019491e33d80dc97.jpg

IMG_20180413_133219_450x600.jpg

Dziękuję za wstawienie rozliczenia, Alaskan przelej proszę 30 zł za SPA, wizyta u weta będzie opłacona z konta fundacji.