Nadziejka Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Cudna cudowna Vanilcia z ukochanymi ludeczkami Quote
Tola Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Cudna cudowna Vanilcia z ukochanymi ludeczkami Oj cudna, jeszcze jak cudna:) Quote
Poker Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Vanilka ma wspaniałe życie. Pozazdrościć można ,że inne psy nie mają. Biedna , tyle się namęczyła w poprzednim domu. 1 1 Quote
elik Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Wspaniałe życie ma teraz sunia :) Pięknie też wygląda. To zupełnie inna sunia, niż ta z pierwszych postów. Quote
Alaskan malamutte Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Z konta Vanilki przelałam 58,00zł na konto Saruni, która jest pod opieką Gabi79. Szczegółowe rozliczenie na 1 str wątku. Quote
Gabi79 Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Potwierdzam wpływ kwoty 58,- na konto Saruni, Mała Sarunia tak bardzo chce opuścić schronisko, próbuje przegryźć kraty. Bardzo prosi o wsparcie na utrzymanie i weta Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Tola Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Dzisiejszy sms z DS Vanilki: Zmęczyłam się już tym świętowaniem, ale życzę wszystkim moim przyjaciołom radosnych Świąt Wielkiej Nocy! Aha - moja rodzina też!!! Nila - Vanilka 3 1 Quote
Jolanta08 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Wesołych Świąt i słodkiego świątecznego leniuchowania 1 Quote
b-b Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 23 godziny temu, Tola napisał: Dzisiejszy sms z DS Vanilki: Zmęczyłam się już tym świętowaniem, ale życzę wszystkim moim przyjaciołom radosnych Świąt Wielkiej Nocy! Aha - moja rodzina też!!! Nila - Vanilka No i gdzie będzie jej lepiej? ;) Wspaniale,że trafiła na tą właśnie Rodzinę :) 1 Quote
Tola Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 U Vanilki wszystko dobrze - suczka nie sprawia żadnych problemów, jest radosna, zdrowa i bardzo, bardzo szczęśliwa, a jej rodzina kocha sunię ogromnie:) Od początku wierzyli, że delikatna i o tak bardzo spokojnym usposobieniu sunia znajdzie w ich domu warunki do rozkwitu. Vanilka uwielbia przebywanie w ogrodzie - tutaj drzemka wsród zapachu konwalii;) 1 Quote
Jolanta08 Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Cudna i szczęśliwa Vanilka , nic tak nie cieszy jak widok szczęśliwego psiaka mającego kochającą rodzinę 1 Quote
Tola Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 Pani Kasia napisała dzisiaj - Vanilka jest piękna i życie z Vanilką też jest piękne:) Tutaj sunia z koleżanką, która często przychodzi w odwiedziny;) 2 3 Quote
Tola Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 Listopadowe pozdrowienia od Vanilki z Poznania:) I taki sms od p. Kasi: U nas wszystko gra! Mała urzeka wszystkich. Jest otwarta do ludzi i innych psów. Nie lubi zostawać sama w domu i popłakuje. Nawet jak wracam po godzinie to wita mnie, jak p rocznym rozstaniu! Pozdrawiamy wszystkich miłośników naszej Vanilki. Wypoczynek na własnym trawniku Wczorajszy popołudniowy spacer Quote
Poker Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Jaka ona śliczna. Chyba własny , cudowny domek ja uszczęśliwił. 1 Quote
Tola Posted January 12, 2020 Author Posted January 12, 2020 Noworoczne pozdrowienia od Vanilki z Poznania:) 3 Quote
Recommended Posts