anovi Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Witam wszystkich bardzo ładnie, czy ktoś mógłby pomóc mi bardziej uściślić miejsce wystawy w Krakowie??? Moja znajomość Krakowa ogranicza się do: Dworca PKP, Wawelu, AE, ronda Grunwaldzkiego (jeśli dobrze pamiętam nazwę), Zakopianki i Woli Duchackiej. To wszystko - niewiele prawda - dlatego właśnie bardzo PROSZĘ O POMOC !!! Bez niej pewnie będziemy bładzić po wszystkich uliczkach Krakowa (a jest ich trochę)..... Będziemy jechać od Katowic... Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich! Quote
Asiaczek Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Parę stron wcześniej jest dokładnie opisany dojazd do Krakowa od strony W-wy. Może też jest i z Katowic. Pzdr. Quote
Billa Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 a pozatym wszyscy na miejscu jak zapytasz powiedzą Ci jak trafić :D Quote
Elitesse Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 czy gdzies pojawi sie wczesniej plan sędziowania lub wykaz zgloszonych psów ?? ja sie usiłowałam dowiedzieć w oddziale czy moje zgłoszonka dotarły ale miła panie nie umiały mi odzielic informacji :(( Quote
Złośnica Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Katalog przedwystawowy pojawia się "w chwilę" po tym jak mija termin przyjmowania zgłoszeń. Ja wysyłałam zgłoszenie mailem, faxem rodowód i wszystko doszło. Quote
Elitesse Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 kurcze próbuje wysłac meila do Krakowa i cały czas dostaje zwrotki :( moze maja skrzynke przepełniona ? Quote
anovi Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Nasze zgłoszenie też poszło fax'em i e-mailem. Przyszło potwierdzenie, że mail dotarł, a potem wiadomość mailowa, że wszystko dotarło i że dane sa sprawdzone i poprawne. Też by mnie bardzo interesował wykazik zgłoszonych pieszczochów. Tyle, że na razie chyba takowego nie ma :( Szkoda... Opis jak dojechać z Katowic faktycznie jest wcześniej. DZIEKUJE :) Quote
darek Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Jak ktoś czegoś nie wie,to pisać i pytać :wink: -Krakus pomoże 8) -uwaga na remonty. Quote
anovi Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 No właśnie, jakie remonty??? Proszę bardziej szczegółowo :) Quote
morgens Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 a o której zaczyna się wystawa w sobotę i w niedzielę w ramach namawiania rodziców na psa, zaciągnę ich na wystawę. w końcu mamy niedaleko :) Quote
sh_maniak Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Moze by mnie ktos mógł zabrac ze soba na tą wystawę ( miałby miejsce w samochodzie dla jednej osoby bez psów :wink: ) w sobotę :D Quote
flashka-g Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 martus gdybym ja miala prawko to bym Cie wziela..ale jade pociagiem i to juz w piatek;] Quote
Asiaczek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 morgens napisał(a):a o której zaczyna się wystawa w sobotę i w niedzielę w ramach namawiania rodziców na psa, zaciągnę ich na wystawę. w końcu mamy niedaleko :) Wystawy tradycyjnie zaczynają się o 10.00. Ale jeżeli masz już jakąś upatrzoną rasę, to proponuję zadzwonić do O/Kraków i tam dopytać się, o której godzinie jest prezentowana. Żeby nie było tak, że Wy bedziecie na wystawie o 10.00, a ta wymarzona rasa będzie prezentowana o godz. np. 14.20. Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ehh jednak nie jade :( od 2 miesięcy mówili na uczelni że egzamin z Makroekonomi bede miałą w tygodniu...a tu w niedziele informacja ze będzie w ...sobote 25 o godz 9 ! wrr...mam nadzieje ze uda mi się wycowafc zgłoszenia ehh no i znowu nie pojade do Krakowa :( tyle lat juz wystawiam a nigdy nie udaje mi sie tam pojechac :( Quote
flashka-g Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Elitesse ja zawsze tesh tak mialam..ale mam nadzieje ze wtym roku mi wypali w koncu wystawa w Krakowie. Quote
Elitesse Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ja może tam dojadę jak studias kończe...albo jak w końcu 2 grupa będzie sedziowana w niedziele a nie w sobote :( Quote
JustynaJK Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 spokojnie skończysz studia,a kraków nie ucieknie.Co się odwlecze to nie uciecze :) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Może już w przyszłym roku się uda... Elitesse - głowa do góry! Pzdr. Quote
anovi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Czy ktoś może wie o której godzinie będą szły dogi niem.??? Bo kawałek drogi przed nami, a szkoda mi suńki wyciągać z łożeczka o 6:00 rano (i przyznam się szczerze, że siebie troszkę też :oops: ) Pozdrow. Quote
Elitesse Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Asiaczek napisał(a):Może już w przyszłym roku się uda... Elitesse - głowa do góry! Pzdr. no nie wiem bo jeszcze mi 3 lata tego studiowania zostały a potem moze jeszcze cos podyplomowego... :)) Quote
Viktoria Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Witajcie ... Czy moznecie mi powiedzieć koło której godziny są dobermany w sobotę ?? Może mi się uda dotrzeć ... Z góry wielkie dzięki ... Quote
Billa Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Asiaczek pisał wyżej aby zadzwonić do związku i sie dowiedzieć o której godzinie jakie rasy. Chodz nie wiem czy sie dodzwonisz...a kiedy będzie katalog??????????? Quote
rysiczka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Mysle ze katalog za kilka dni moze se ukazac,poniewaz do 6 czerwca przyjmowali zgloszenia wiec jeszcze czekaja na te,ktore splyna poczta. Quote
anovi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 dodzwonić - marzenie ;) To raczej nie możliwe - mi przynajmniej się nie udało ani razu. Czyba poczekamy na katolog na stronce, ale dzięki :) Dajcie znać jak już ktoś wywącha katalog :) Papozdr. Quote
Recommended Posts