Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich bardzo ładnie,

czy ktoś mógłby pomóc mi bardziej uściślić miejsce wystawy w Krakowie???
Moja znajomość Krakowa ogranicza się do: Dworca PKP, Wawelu, AE, ronda Grunwaldzkiego (jeśli dobrze pamiętam nazwę), Zakopianki i Woli Duchackiej. To wszystko - niewiele prawda - dlatego właśnie bardzo PROSZĘ O POMOC !!! Bez niej pewnie będziemy bładzić po wszystkich uliczkach Krakowa (a jest ich trochę).....
Będziemy jechać od Katowic...

Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc..
Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich!

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy gdzies pojawi sie wczesniej plan sędziowania lub wykaz zgloszonych psów ??

ja sie usiłowałam dowiedzieć w oddziale czy moje zgłoszonka dotarły ale miła panie nie umiały mi odzielic informacji :((

Posted

Nasze zgłoszenie też poszło fax'em i e-mailem. Przyszło potwierdzenie, że mail dotarł, a potem wiadomość mailowa, że wszystko dotarło i że dane sa sprawdzone i poprawne.

Też by mnie bardzo interesował wykazik zgłoszonych pieszczochów. Tyle, że na razie chyba takowego nie ma :( Szkoda...

Opis jak dojechać z Katowic faktycznie jest wcześniej. DZIEKUJE :)

Posted

a o której zaczyna się wystawa w sobotę i w niedzielę w ramach namawiania rodziców na psa, zaciągnę ich na wystawę. w końcu mamy niedaleko :)

Posted

morgens napisał(a):
a o której zaczyna się wystawa w sobotę i w niedzielę w ramach namawiania rodziców na psa, zaciągnę ich na wystawę. w końcu mamy niedaleko :)

Wystawy tradycyjnie zaczynają się o 10.00. Ale jeżeli masz już jakąś upatrzoną rasę, to proponuję zadzwonić do O/Kraków i tam dopytać się, o której godzinie jest prezentowana. Żeby nie było tak, że Wy bedziecie na wystawie o 10.00, a ta wymarzona rasa będzie prezentowana o godz. np. 14.20.
Pzdr.

Posted

ehh jednak nie jade :( od 2 miesięcy mówili na uczelni że egzamin z Makroekonomi bede miałą w tygodniu...a tu w niedziele informacja ze będzie w ...sobote 25 o godz 9 ! wrr...mam nadzieje ze uda mi się wycowafc zgłoszenia

ehh no i znowu nie pojade do Krakowa :( tyle lat juz wystawiam a nigdy nie udaje mi sie tam pojechac :(

Posted

Czy ktoś może wie o której godzinie będą szły dogi niem.???
Bo kawałek drogi przed nami, a szkoda mi suńki wyciągać z łożeczka o 6:00 rano (i przyznam się szczerze, że siebie troszkę też :oops: )

Pozdrow.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może już w przyszłym roku się uda... Elitesse - głowa do góry!
Pzdr.

no nie wiem bo jeszcze mi 3 lata tego studiowania zostały a potem moze jeszcze cos podyplomowego... :))

Posted

Asiaczek pisał wyżej aby zadzwonić do związku i sie dowiedzieć o której godzinie jakie rasy. Chodz nie wiem czy sie dodzwonisz...a kiedy będzie katalog???????????

Posted

dodzwonić - marzenie ;)

To raczej nie możliwe - mi przynajmniej się nie udało ani razu.
Czyba poczekamy na katolog na stronce, ale dzięki :)
Dajcie znać jak już ktoś wywącha katalog :)

Papozdr.