Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

morgens napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
fajne ujęcie "od tyłu" włascicielki:))

Pies się kręcił, ja spieczona, a zdjęcie chciałam mieć i inaczej się nie dało :)

Nie tłumacz się, ujęcie jest OK. Przecież nie każde zdjęcie musi być "tip-top". Takie też są ciekawe.
pzdr.

Posted

Piękne dzięki za tyle ciekawych zdjęć; myślę, że niektóre psiaki zostaną rozpoznane. A jeżeli nie - to sygnał dla Morgens, że robiła zdjęcia "obcym".
Mimo że bardzo się starałam, na żadnym zdjęciu nie ma zaprzyjaźnionych psiaków. Moich basków też nie ma:((
Pzdr.

Posted

Kadziumia - wielkie dzięki za pomoc. Prawda, ze psiuniek jest słodyczka?
Te zdjęcia dedykuję Kayla, Zachranianka i Dzia oraz tym wszystkim, którym podobają się Chi!!!
Pzdr.

Posted

Nic się nie stało. A zdjęcia zrobiła moja koleżanka z Rosji. Żal było nie wstawić ich do topiku, prawda? Jakoś tak mało pisze się o Chi. Trzeba to poprawić :D Początek został zrobiony.
Może Kadziumia da sie uprosić i wstawi te zdjęcia również do topiku "Chihuahua gładko- i długowłosy". Byłoby super, prawda?
Pzdr.

Posted

...byłoby fajnie, czekamy na zdjątka na stronce cziłałowskiej! jeśli tylko kadziumia możesz... :fadein:
chi to naprawdę wspaniałe psiaki, myślę o drugim takim urwisie... 8)

Posted

tym razem będzie biszkopcik... mniam, mniam - taki cały biszkoptowy :lol:
i chyba raczej dziewczynka, to Kenduś może się trochę ustatkuje... 8)
ale decyzję, z której hodowli, przemyślę 10 razy... albo i 20...

Posted

Masz rację. To trzeba przemyśleć. U tej mojej koleżanki z Rosji są i będą jakieś mioty na pewno, Jezeli chcesz, to dam ci do niej maila. Może cos z tego wyjdzie?
Pzdr.

Posted

bardzo chętnie Asiaczku! szczerze mówiąc szukam jakiejś naprawdę dobrej zagranicznej hodowli...
mam oko na jedną austriacką :wink:
jeśli twoja koleżanka ma stronkę internetową też chętnie na nią wskoczę :D
pozdrowionka

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='christoph']Zaległa fotka z Karkowa - Asiaczek i s-ka

Christoph - wielkie dzięki za pomoc!!! Jak sięokazuje, NA UCZESTNIKÓW DGM ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ!!!!!!

A psiak na zdjęciu to Mł.Ch.Polski, Rosji i Węgier Abotere's ADUNBI, jedyny pies w Polsce o tym umaszczeniu (rudo-biały pręgowany).
Pzdr.

Posted

lonka napisał(a):
Asiaczku piesek super!!!!! :lol: :D :D

Dzięki. Ale i zdjęcie też jest ekstra, prawda? To zasługa Christopha.

Abotere's ADUNBi (po domowemu Gusio-pręgusio vel BOG-uś) jest jeszcze trochę zbyt młodzieńczy, choć i tak ostatnio bardzo się poprawił. On widocznie jest z tych późno dojrzewających fizycznie. Nie ukrywam, że wiążę z nim duże plany...
Pzdr.

Posted

A my sie w Krakowie tak prezentowalismy =)

Moj maluch troche odmowil posluszenstwa przy wystwianiu w upale i wiekszosc czasu na ringu spedzil pod namiotem sedziny w cieniu... ;) No ale zeby nie bylo CAC przywiezlismy do domu :D :D :D

Posted

Jak tyle osob pisze to ja też sie pochwale :lol: Moje shih-tzu suczka bologna CWC,CACIB a piesek Coduś ZW.Mł i na biskach był w 9gr. wybrany do tróki,dalej mu nie poszlo ale i tak dobrze :wink: