resuruss Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Miga!Ja poznalam swoje psy na Twoich fotach!!!!!!Dwa nagie grzywacze:jeden w ubranku to Grimii Rossini a drugi Harley Sub Divo!!!Dzieki za pstrykniecie!!!!! Quote
Złośnica Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='cockermanka']My wróciłyśmy ze złotem i CWC :D . tak tak ...udał nam się wspólny wyjazd , Lugerek również złoto i CWC 8) Quote
Billa Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 A może ślepa jestem ale gdzie są wyniki z wystawy w krakowie??? :-? patrze tu, patrze tam i nic nie widzę......... :evil: Quote
morgens Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Zdjęcia wolę wysłac mailem, bo z moimi zdolnościami to byłyby one tu za miesiąc :lol: . Maila wyślę, jak tylko wybiorę zdjęcia. Quote
~~Ada~~ Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 a ja też musze sie pochwalic ,że mój Zodiak Lazuryt zakończył w Krakowie młodzieżowy championat :):):):D:D:D:D !!! jestem z niego dumna Gratuluje wszystkim wystawiajacym ich sukcesów !!!!! :wink: AdA&ZodIaK Quote
cockermanka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Złośnica&LUGER napisał(a):tak tak ...udał nam się wspólny wyjazd , Lugerek również złoto i CWC 8) Chyba musimy jeździć razem :lol: :lol: :lol: Quote
takatuka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='morgens']Zdjęcia wolę wysłac mailem, bo z moimi zdolnościami to byłyby one tu za miesiąc :lol: . Maila wyślę, jak tylko wybiorę zdjęcia. Dostałam, zmniejszyłam, więc wstawiam :lol: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 A czy na jednym z tych zdjęć (czarny shar-pei) to nie jest NOBIS Króliczka? Tak czy siak - fajne ujęcie "od tyłu" włascicielki:)) Psiak - jak zwykle - super. Pzdr. Quote
Martyna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='Asiaczek']A czy na jednym z tych zdjęć (czarny shar-pei) to nie jest NOBIS Króliczka? Tak czy siak - fajne ujęcie "od tyłu" włascicielki:)) Psiak - jak zwykle - super. Pzdr. hihihi tez mi sie wydal znajomy :-) Gratulacje dla wszytskich Dogomaniakow :-) Quote
morgens Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Asiaczek napisał(a): fajne ujęcie "od tyłu" włascicielki:)) Pies się kręcił, ja spieczona, a zdjęcie chciałam mieć i inaczej się nie dało :) Quote
Ela_i_Morfeusz Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Zapraszam do obejrzenia fotoreportażu - OWCZAREK SZKOCKI COLLIE DŁUGOWŁOSY http://www.kynologia.pl/index.php?modul=reportaz&k=9 - OWCZAREK SZKOCKI COLLIE KRÓTKOWŁOSY http://www.kynologia.pl/index.php?modul=reportaz&k=10 Pozdrawiam Ela :Dog_run: Quote
Billa Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie???? Gdzie są wyniki z wystawy w Krakowie...bo nie widze...Proszę. Quote
asiek Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Chyba jeszcze nie ma - zapewne dadza na stronke za jakiś czas Quote
takatuka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 c.d. fotek morgens: [img=http://img253.imageshack.us/img253/3790/10002094ti.jpg] Quote
morgens Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Nie liczyłam na pieśni i wiersze pochwalne (no może troszeczkę :) ) ale chociaż na jakiś komentarzyk. Lepiej nie moich zdolności fotograficznich, ale pieskow. Może jakiś zostałby zidentyfikowany? Quote
Yoshko Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 No, zdjęcia super , ale popełniłaś jeden kardynalny błąd , nie ma tu mojej ukochanej rasy. Następnym razem proszę się poprawić! Bo do ukaranie pójdziesz . I czy ci się podobają czy też nie , to ja bardzo proszę o jamniki krótkowłose z wystaw na których będziesz. Pozdrawiam. Quote
morgens Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Jamniczki były robione przez mojgo kuzyna i wyszły bardzo nieostre. Ale to zapewne i tak nie jest usprawiedliwienie. :oops: Zgadłam? A następnym razem jamniczki będą na pierwszym miejscu obfotografowane :) Obiecuję Quote
Yoshko Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 No to masz moje wybaczenie , trudno niekiedy zdarzają się "zepsute "zdjęcia . No ale mam nadzieję że będziesz pamiętać o jamnikach. A jakiego ty masz pieska ,albo jaka jest Twoja ukochana rasa? Quote
morgens Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Pieska jeszcze nie mam, ale jak wszysko pójdzie dobrze, w przyszłe wakacje zawita do nas szczeniak. Ale jeszcze nie wiem jakiej rasy. Kocham wszystkie psiaczki, ale urzekł mnie samojedy, leonbergery (tutejsza leomania), landseery, bearded collie, bergamasco, berneńczyki, bobtaile, nowofundlandy, jamniki szorstkowłose i ostatnio polubiłam yorki, bo moja koleżanka wystawiała, a jej pies zaprzecza negatwnej opinii o psiakach tej rasy. Mam wielki problem z wyborem rasy dla mnie, bo najchętniej wzięłabym wszystkie psiaki ze schronisk (ale wiem, że jakbym miała wziąć jędnego to bym nie potrafiła wybrać) no i po przynajmniej jednym przedstawicielu prawie każdej rasy. Tylko gdzie ja bym to pomieściła? :hmmmm: Quote
Recommended Posts