Asiaczek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Nasze "urobki" wystawowe z Krakowa: Abotere's ADUNBI - CWC (już II CWC do polskiego Championatu i to "duze" CWC!) Farique ... - CWC, r.CACIB Here and There... - II dosk.; niestety, nie zdobyłam ostatniego Zwyc. Młodzieży do Młodzieżowego Championatu. Moze uda nam się w Augustowie? Trzymajcie kciuki Felmeria - CWC, CACIB BOB'a zdobył piesek z Rosji (moich zaprzyjaznionych Rosjanek). Dokładne wyniki w topiku "Basenji na wystawach" - jeśli ktoś jest zainteresowany) Poza tym spotkałam Chrisa (ale miałam wyczucie, kogo zapytać, co? Pozdrawiam i może na innych wystawach będziemy mieli nieco więcej czasu na pogaduchy. No i pod koniec wystawy (przy pakowaniu się do samochodu spotkałam Bogarkę. Jak zwykle robiła zdjęcia innym psiakom i jak zwykle była uśmiechnięta i wcale nie zmęczona (w takim upale!). Również serdecznie pozdrawiam. Gratulacje dla wszystkich z tytułami, medalami, lokatami i wspaniałymi ocenami! Pzdr. Quote
golden_owner Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Goldeny championy: I.Trubadur Biale Zloto - dostal tez res.CACIB II.Funt Gordius III.Chequer Golden Erinor IV.Complement Romantyk Quote
Ania&Carmen Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Dziękuje golden_owner za wyniki. Trubadur przed Fiszerkiem? :hmmmm: To kto w takim razie dostał CACIBA? Quote
Noelani Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 My tez sie mamy czym pochwalic bo moja collie krotkowlosa Nesia (Timonan NORIANN NOELANI) wrocila z CWC, CACIB, BOB i ..... BOG :BIG: Do tej pory nie wierze :bigok: Ma ktos moze zdjecia z finalow grupy I? :oops: Quote
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Noelani']My tez sie mamy czym pochwalic bo moja collie krotkowlosa Nesia (Timonan NORIANN NOELANI) wrocila z CWC, CACIB, BOB i ..... BOG :BIG: Do tej pory nie wierze :bigok:Noelani, to byłaś TY????? Ja oglądałam te grupe z Ramir i jak Twoja suczka wyszła na ring, powiedziałam do Ramir - To jest piękna sunia! Z całej grupy tylko ją skomentowałam - ona ma to "coś" i wystawia się pięknie. A Ramir jeszcze powiedziała, że dla tak nietypowej rasy to naprawdę trudno o taki sukces. Ogromne gratulacje! :D Ja miałam tylko szczeniaka z mojej hodowli zgłoszonego i dostaliśmy to, po co przyjechałyśmy, czyli Zw. Mł. Z organizacją wystawy miałam problemy, z podróżą też, ogólnie jakiś niedosyt czuję po tej wystawie... Dzisiaj odsypiam. Quote
Noelani Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Flaire napisał(a):Noelani, to byłaś TY????? Tak, to bylam ja :multi: Dzieki Flaire za mile slowa, bardzo milo jest czytac ze moje zwierzatko sie podoba, tym bardziej ze strasznie sie wczoraj nastresowalam :errrr: :bigok: a moja suka byla taka wykonczona ze jeszcze sie nie obudzila od wczoraj ;) No i gratuluje Zwyciestwa Mlodziezy! :thumbs: Quote
nikit1 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Witam, I ja się pochwalę (a co tam... :wink: ) Nasz golden Immigrant Song - zw. mł., najlepszy junior w rasie z kolei nasz fox Dancer in the Moonlight - zw. mł. Także psy spotkały sie na ringu głównym, bo zakwalifikowały się do trójki - kazdy w swojej grupie :D :thumbs: Quote
Billa Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A gdzie i kiedy będą oficjalne wyniki z wystawy w Krakowie?? Quote
króliczek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 @MIGA-a gdzie shar-pei'e :o :wink: No nie mogę podnieść ręki do góry ,choć bardzo bym chciała 8) :wink: Quote
takatuka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Miga czy mogę te dwie fotki samoyedków wstawic na nasze forum? Pozdrawiam elka Quote
Miga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ja byłam tylko w sobotę, więc z niedzielnego dnia wystawy nie mam zdjęć np. owczarków czy retrieverów. Za rok postaram się być w niedzielę, jeśli znów w sobotę nie będzie Wianków (a będą na 98% ;) ) W zeszłym roku też w sobotę były Wianki, a jednak w niedzielę byłam na wystawie. Coś się rozleniwiłam 8) . Takatuka możesz wstawić fotki pod jednym warunkiem ;) Jak napiszesz mi co to za psy :lol: Czyżby krakowskie psiaki? Quote
Marek z Gromem Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A JA zapraszam do tez ciekawego topicu o wysatwie w krakowie http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24755 tylko nico skandalicznego. Quote
takatuka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Miga'] Takatuka możesz wstawić fotki pod jednym warunkiem ;) Jak napiszesz mi co to za psy :lol: Czyżby krakowskie psiaki? hmmm.. jak wstawie na nasze forum i spytam się innych to napewno napiszą,a ja przekażę Tobie :D więc co Ty na to :roll: :wink: Mi się wydaję, że to krakowskie ale nie wiem dokładnie :( Quote
morgens Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Ja mam fotki, tylko że wstawiać nie umiem :oops: . A w sprawach technicznych to ja ciężko kapująca jestem. Więc z pomocą bardzo jasnej i prostej instrukcji MOŻE uda mi się wstawić zdjęcia. A jest ich ok. 200 Quote
JustynaJK Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 napewno pomoże,bo ja niestety też tępa masz w tej kwestii :( Quote
takatuka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='morgens']Ja mam fotki, tylko że wstawiać nie umiem :oops: . A w sprawach technicznych to ja ciężko kapująca jestem. Więc z pomocą bardzo jasnej i prostej instrukcji MOŻE uda mi się wstawić zdjęcia. A jest ich ok. 200 Wyślij mi na email fotki które sie nadają - błagam tylko nie 200 :wink: - a ja już je tu wstawie. takatuka_wolf@ny.pl Quote
baskomaniak Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='morgens']Ja mam fotki, tylko że wstawiać nie umiem :oops: . A w sprawach technicznych to ja ciężko kapująca jestem. Więc z pomocą bardzo jasnej i prostej instrukcji MOŻE uda mi się wstawić zdjęcia. A jest ich ok. 200 Aby uzyskać różne porady techniczne możesz odwiedzić: ...wystarczy kliknąć powyższy banerek. Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 W sprawie hurtowego zmniejszania zapraszam bezpośrednio do TEJ instrukcji, a jak umieszczać na serwerze, do TEJ instrukcji. Pozdrawiam. :D Quote
Recommended Posts