Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasze "urobki" wystawowe z Krakowa:
Abotere's ADUNBI - CWC (już II CWC do polskiego Championatu i to "duze" CWC!)
Farique ... - CWC, r.CACIB
Here and There... - II dosk.; niestety, nie zdobyłam ostatniego Zwyc. Młodzieży do Młodzieżowego Championatu. Moze uda nam się w Augustowie? Trzymajcie kciuki
Felmeria - CWC, CACIB

BOB'a zdobył piesek z Rosji (moich zaprzyjaznionych Rosjanek). Dokładne wyniki w topiku "Basenji na wystawach" - jeśli ktoś jest zainteresowany)

Poza tym spotkałam Chrisa (ale miałam wyczucie, kogo zapytać, co? Pozdrawiam i może na innych wystawach będziemy mieli nieco więcej czasu na pogaduchy.
No i pod koniec wystawy (przy pakowaniu się do samochodu spotkałam Bogarkę. Jak zwykle robiła zdjęcia innym psiakom i jak zwykle była uśmiechnięta i wcale nie zmęczona (w takim upale!). Również serdecznie pozdrawiam.

Gratulacje dla wszystkich z tytułami, medalami, lokatami i wspaniałymi ocenami!
Pzdr.

Posted

My tez sie mamy czym pochwalic bo moja collie krotkowlosa Nesia (Timonan NORIANN NOELANI) wrocila z CWC, CACIB, BOB i ..... BOG :BIG:
Do tej pory nie wierze :bigok:
Ma ktos moze zdjecia z finalow grupy I? :oops:

Posted

[quote name='Noelani']My tez sie mamy czym pochwalic bo moja collie krotkowlosa Nesia (Timonan NORIANN NOELANI) wrocila z CWC, CACIB, BOB i ..... BOG :BIG:
Do tej pory nie wierze :bigok:Noelani, to byłaś TY????? Ja oglądałam te grupe z Ramir i jak Twoja suczka wyszła na ring, powiedziałam do Ramir - To jest piękna sunia! Z całej grupy tylko ją skomentowałam - ona ma to "coś" i wystawia się pięknie. A Ramir jeszcze powiedziała, że dla tak nietypowej rasy to naprawdę trudno o taki sukces. Ogromne gratulacje! :D

Ja miałam tylko szczeniaka z mojej hodowli zgłoszonego i dostaliśmy to, po co przyjechałyśmy, czyli Zw. Mł.

Z organizacją wystawy miałam problemy, z podróżą też, ogólnie jakiś niedosyt czuję po tej wystawie... Dzisiaj odsypiam.

Posted

Flaire napisał(a):
Noelani, to byłaś TY?????

Tak, to bylam ja :multi:
Dzieki Flaire za mile slowa, bardzo milo jest czytac ze moje zwierzatko sie podoba, tym bardziej ze strasznie sie wczoraj nastresowalam :errrr: :bigok: a moja suka byla taka wykonczona ze jeszcze sie nie obudzila od wczoraj ;)

No i gratuluje Zwyciestwa Mlodziezy! :thumbs:

Posted

Witam,
I ja się pochwalę (a co tam... :wink: )
Nasz golden Immigrant Song - zw. mł., najlepszy junior w rasie
z kolei nasz fox Dancer in the Moonlight - zw. mł.
Także psy spotkały sie na ringu głównym, bo zakwalifikowały się do trójki - kazdy w swojej grupie :D :thumbs:

Posted

Ja byłam tylko w sobotę, więc z niedzielnego dnia wystawy nie mam zdjęć np. owczarków czy retrieverów. Za rok postaram się być w niedzielę, jeśli znów w sobotę nie będzie Wianków (a będą na 98% ;) ) W zeszłym roku też w sobotę były Wianki, a jednak w niedzielę byłam na wystawie. Coś się rozleniwiłam 8)
.
Takatuka możesz wstawić fotki pod jednym warunkiem ;)
Jak napiszesz mi co to za psy :lol: Czyżby krakowskie psiaki?

Posted

[quote name='Miga']
Takatuka możesz wstawić fotki pod jednym warunkiem ;)
Jak napiszesz mi co to za psy :lol: Czyżby krakowskie psiaki?
hmmm.. jak wstawie na nasze forum i spytam się innych to napewno napiszą,a ja przekażę Tobie :D więc co Ty na to :roll:
:wink:
Mi się wydaję, że to krakowskie ale nie wiem dokładnie :(

Posted

Ja mam fotki, tylko że wstawiać nie umiem :oops: . A w sprawach technicznych to ja ciężko kapująca jestem. Więc z pomocą bardzo jasnej i prostej instrukcji MOŻE uda mi się wstawić zdjęcia. A jest ich ok. 200

Posted

[quote name='morgens']Ja mam fotki, tylko że wstawiać nie umiem :oops: . A w sprawach technicznych to ja ciężko kapująca jestem. Więc z pomocą bardzo jasnej i prostej instrukcji MOŻE uda mi się wstawić zdjęcia. A jest ich ok. 200

Wyślij mi na email fotki które sie nadają - błagam tylko nie 200 :wink: - a ja już je tu wstawie.

takatuka_wolf@ny.pl

Posted

[quote name='morgens']Ja mam fotki, tylko że wstawiać nie umiem :oops: . A w sprawach technicznych to ja ciężko kapująca jestem. Więc z pomocą bardzo jasnej i prostej instrukcji MOŻE uda mi się wstawić zdjęcia. A jest ich ok. 200
Aby uzyskać różne porady techniczne możesz odwiedzić:

...wystarczy kliknąć powyższy banerek.

Pozdrawiam.
:D