bacha Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 kto może polecić mi dobrego fryca dla goldena w Gdańsku??? za wszelkie info z góry dziękuję Quote
Iwona. Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Psi fryzjer jest w Sopocie na Sikorskiego(obok związku), ale czy dobry i w jakich psach sie specjalizuje tego nie potrafię powiedzieć :shake: Quote
Iwona. Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Znalazłam jeszcze to; http://www.naszepsy.pl/salony_znal.asp?listid=5974&lid=5974&miasto=GdańskA5974 Quote
bacha Posted July 22, 2003 Author Posted July 22, 2003 dzięki :) liczę na jeszcze jakieś porady od osób, które wypróbowały ;) danego fryca Quote
exa Posted August 1, 2003 Posted August 1, 2003 W Gdańsku jest dużo psich fryzjerów. Są i we Wrzeszczu, i na Żabiance. Trzeba tylko dobrze poszukać. A po jakie licho chcesz strzyc goldena?! Quote
bacha Posted August 1, 2003 Author Posted August 1, 2003 wcale nie chcem ,ale muszem... zapytaj sędziów :-? już znalazłam i mam... pudla! ;) Quote
Iwona. Posted August 2, 2003 Posted August 2, 2003 To na wystawie w Sopocie przyjdę podziwiać tego Twojego pudla :wink: Quote
Lidka Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 Nie wiem jak w innych miastach, ale w Gdańsku nie radziłabym odwiedzać psich fryzjerów. Generalnie specjalizują się w sznaucerach, czyli strzyżenie na zero. Przerabiałam to szukając kogoś kto potrafiłby przygotować mojego futrzaka do wystawy, stanęło na tym, że robię to sama. Quote
Keda&Monika Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 bacha, ja miałam ostatnio przyjemność poznać bardzo dobrze strzyżącą osóbkę. Sama ma goldenka (nie pierwszego), więc wie co robi. Pokazywała mi na mojej suni, a poza tym ma dużą wiedzę o psim interesie. Quote
Keda&Monika Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 bacha, jak jesteś zainteresowana to napisz do mnie to prześlę ci namiary na fryzjera psiego. Odezwij się do mnie na prv. , bo tak to nie moge no wiesz ;)) :roll: Quote
Flaire Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 bacha, jak jesteś zainteresowana to napisz do mnie to prześlę ci namiary na fryzjera psiego. Odezwij się do mnie na prv. , bo tak to nie moge no wiesz ;)) :roll:Keda&Monika,po pierwsze, jeśli znasz dobrego fryzjera dla goldena w Gdańsku, czyli tam, gdzie potrzebuje go bacha, to jak najbardziej podaj namiary w topiku. Po drugie, jeśli wolisz na pw, to po prostu Ty napisz do niej - po co ona ma się do Ciebie odzywać pierwsza? Troszki nie rozumiem, o co Ci chodzi w tym poscie... Quote
Keda&Monika Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 ok ok, chciałam tylko pomóc. A nie chciałam pisać na forum, bo widziałam, że wiele danych jest usówanych stąd też te podchody :oops: Quote
Rafka Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Ja polecem salonik w Gdyni na Karwinach, przy ul. Wielkopolskiej. Znajduje się on w skepie zoo. Widziałam psy tam "robione" przed wystawami - cudo. Quote
Agnes_L Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Nieco już po czasie, ale być może komuś się jeszcze przyda: Polecam Salon Champion w Sopocie. Jest tam od niedawna, ale myślę, że warto: ..:: Salon Champion - Pielêgnacja Psa i Kota ::.. Pozdrawiam Quote
gabula Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ha! Istotnie, najgoręcej i najszczerzej na świecie polecam również salon Champion w Sopocie na Majkowskiego. Absolutnie bezkonkurencyjne miejsce! ..:: Salon Champion - Pielêgnacja Psa i Kota ::.. Quote
Recommended Posts