Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

W Gdańsku jest dużo psich fryzjerów. Są i we Wrzeszczu, i na Żabiance. Trzeba tylko dobrze poszukać. A po jakie licho chcesz strzyc goldena?!

• 1 year later...
Posted

Nie wiem jak w innych miastach, ale w Gdańsku nie radziłabym odwiedzać psich fryzjerów. Generalnie specjalizują się w sznaucerach, czyli strzyżenie na zero. Przerabiałam to szukając kogoś kto potrafiłby przygotować mojego futrzaka do wystawy, stanęło na tym, że robię to sama.

• 2 weeks later...
Posted

bacha, ja miałam ostatnio przyjemność poznać bardzo dobrze strzyżącą osóbkę. Sama ma goldenka (nie pierwszego), więc wie co robi. Pokazywała mi na mojej suni, a poza tym ma dużą wiedzę o psim interesie.

Posted
bacha, jak jesteś zainteresowana to napisz do mnie to prześlę ci namiary na fryzjera psiego. Odezwij się do mnie na prv. , bo tak to nie moge no wiesz ;)) :roll:
Keda&Monika,

po pierwsze, jeśli znasz dobrego fryzjera dla goldena w Gdańsku, czyli tam, gdzie potrzebuje go bacha, to jak najbardziej podaj namiary w topiku.

Po drugie, jeśli wolisz na pw, to po prostu Ty napisz do niej - po co ona ma się do Ciebie odzywać pierwsza? Troszki nie rozumiem, o co Ci chodzi w tym poscie...

• 1 month later...
  • 4 years later...
  • 1 month later...