martka1982 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 w ten weekend nie byłam u Kudłatego, bo wybierałam się na wesele ale Kudłaty i tak miał gości - pozował do zdjęć. Z całej sesji dostałam 3 fotki, wyszedł na nich na wystraszonego ale cóż, muszą wystarczyć do MP. Quote
Lidan Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Co słychać u przystojnego Kudłatego? Mało osób go odwiedza :( Quote
coronaaj Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 __Lara napisał(a):Ojej, szczęśliwy ten "nasz" kudłacz :) Kudlaty sliczny, oby szczescie do niego sie usmiechnelo i domek zawital. Zobaczymy jaki odzew po ogloszeniu.. Quote
ketunia Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Przelałam obiecane 200 zł z bazarku dla Kudłatego.:) Trzymam kciuki za domek. Oby szybko się znalazł. Quote
martka1982 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 dziękujemy Ketunia! chwilę mnie nie było na dogo i już takie zaległości mam.... rozmawiałam z wolontariuszką, która pojechała w tamtą niedzielę wraz z panią fotograf zrobić Kudłatemu zdjęcia do MP. Powiedziała mi,że Kudłaty bardzo się ich bał. Może miała ogromny, profesjonalny aparat i dlatego tak reagował? więc tak jak już pisałam wcześniej, na zdjęciach wygląda na przestraszonego. Pisałam maila do pani fotograf z pytaniem czy mogę jej zdjęcia zamieszczać w necie ale jeszcze mi nie odpisała. Jeśli się zgodzi pokaże Wam te fotki. A dziś na moją skrzynkę dotarły zdjęcia Kudłatego przesłane przez hotelik. Niestety nie miałam czasu nawet ich obejrzeć ale postaram się je tutaj wkleić jak najszybciej. Quote
Karolcia_ko5 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Na prośbę schroniska zrobiłam plakat dla Kudzia ;-) Oto on: Quote
martka1982 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 hotelik przesłał nam fotki Kudłatego. Super, ze spaceruje juz poza terenem hoteliku ale powrot do punktu wyjscia i tak mu z pewnoscia zajmie jeszcze duzo czasu Quote
__Lara Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jaki cudny, co za blyszczaca siersc! Quote
lunarmermaid Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Przelalam na konto Kudzia 100 zł,za wrzesień i październik. Quote
martka1982 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Kudłaty ale cicho u Ciebie psiaku! Quote
Lidan Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Zaglądnę przed snem do Kudłatego, żeby nie był taki samotny. Może ktoś z Was zajrzy do tych staruszków w beznadziejnej sytuacji: Quote
martka1982 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 dziekujemy wszystkim za wpłaty udało nam się znaleźć kolejnego darczyńce na stałe dlatego sytuacja finansowa Kudłatego jest na jakiś czas unormowana. czy mogę z związku z tym przeznaczyć około 20-30 zł z puli na ogłoszenia dla Kudłatego? jeśli ktoś z was ma dobrą orientację w bazarkach ogłoszeniowych na dogo i zaufaną osobę, która robi te ogłoszenia, to będę wdzięczna za linki. coś się wybierze, jeśli uznacie, że możemy tak postąpić. Quote
martka1982 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 zacytuję sama siebie. co o tym sądzicie? nie chce sama podjąć tej decyzji, bo ktoś się nie zgadza [quote name='martka1982']dziekujemy wszystkim za wpłaty udało nam się znaleźć kolejnego darczyńce na stałe dlatego sytuacja finansowa Kudłatego jest na jakiś czas unormowana. czy mogę z związku z tym przeznaczyć około 20-30 zł z puli na ogłoszenia dla Kudłatego? jeśli ktoś z was ma dobrą orientację w bazarkach ogłoszeniowych na dogo i zaufaną osobę, która robi te ogłoszenia, to będę wdzięczna za linki. coś się wybierze, jeśli uznacie, że możemy tak postąpić.[/QUOTE] Quote
Lidan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Może nie powinnam zabierać głosu bo nie wpłacałam na psiaka ale wiadomo, że bez ogłoszeń domu się mu nie znajdzie więc jest to inwestycja w jego przyszłość. Quote
martka1982 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 też tak sądzę. za kilka dni zacznie się trzeci miesiąc jak Kudłaty jest w hoteliku a domu ani widać ani słychać. czekamy na 20 października......... Quote
Onaa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Myślę, że trzeba próbować wszelkich sposobów. I allegro wyróżnione i inne ogłoszenia w internecie. I ogłoszenia w gazetach, jak jest taka możliwość. Może plakaty jakieś, sama nie wiem. Quote
martka1982 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 plakat jest zrobiony w lokalnej gazecie ogloszenie miał, niestety nie mogę po powtórzyć. z tego co wiem to od wczoraj można obejrzeć Kudłatego w MP. allegro ma u mnie wyróżnione od kiedy został zabrany a wcześniej miał czasem zwykłe a czasem wyróżnione ogłoszenia zrobimy nowe, bo tamte są z września tylko kurczę domu brak:(((( Quote
martka1982 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 nigdzie nie moge dostac MP, czy ktos ma i widzial jak sie Kudłaty zaprezentował??? Quote
Recommended Posts