Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w ten weekend nie byłam u Kudłatego, bo wybierałam się na wesele ale Kudłaty i tak miał gości - pozował do zdjęć. Z całej sesji dostałam 3 fotki, wyszedł na nich na wystraszonego ale cóż, muszą wystarczyć do MP.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dziękujemy Ketunia!
chwilę mnie nie było na dogo i już takie zaległości mam....
rozmawiałam z wolontariuszką, która pojechała w tamtą niedzielę wraz z panią fotograf zrobić Kudłatemu zdjęcia do MP. Powiedziała mi,że Kudłaty bardzo się ich bał. Może miała ogromny, profesjonalny aparat i dlatego tak reagował? więc tak jak już pisałam wcześniej, na zdjęciach wygląda na przestraszonego. Pisałam maila do pani fotograf z pytaniem czy mogę jej zdjęcia zamieszczać w necie ale jeszcze mi nie odpisała. Jeśli się zgodzi pokaże Wam te fotki.
A dziś na moją skrzynkę dotarły zdjęcia Kudłatego przesłane przez hotelik. Niestety nie miałam czasu nawet ich obejrzeć ale postaram się je tutaj wkleić jak najszybciej.

Posted

dziekujemy wszystkim za wpłaty
udało nam się znaleźć kolejnego darczyńce na stałe dlatego sytuacja finansowa Kudłatego jest na jakiś czas unormowana.
czy mogę z związku z tym przeznaczyć około 20-30 zł z puli na ogłoszenia dla Kudłatego? jeśli ktoś z was ma dobrą orientację w bazarkach ogłoszeniowych na dogo i zaufaną osobę, która robi te ogłoszenia, to będę wdzięczna za linki. coś się wybierze, jeśli uznacie, że możemy tak postąpić.

Posted

zacytuję sama siebie. co o tym sądzicie? nie chce sama podjąć tej decyzji, bo ktoś się nie zgadza

[quote name='martka1982']dziekujemy wszystkim za wpłaty
udało nam się znaleźć kolejnego darczyńce na stałe dlatego sytuacja finansowa Kudłatego jest na jakiś czas unormowana.
czy mogę z związku z tym przeznaczyć około 20-30 zł z puli na ogłoszenia dla Kudłatego? jeśli ktoś z was ma dobrą orientację w bazarkach ogłoszeniowych na dogo i zaufaną osobę, która robi te ogłoszenia, to będę wdzięczna za linki. coś się wybierze, jeśli uznacie, że możemy tak postąpić.[/QUOTE]

Posted

Może nie powinnam zabierać głosu bo nie wpłacałam na psiaka ale wiadomo, że bez ogłoszeń domu się mu nie znajdzie więc jest to inwestycja w jego przyszłość.

Posted

Myślę, że trzeba próbować wszelkich sposobów. I allegro wyróżnione i inne ogłoszenia w internecie. I ogłoszenia w gazetach, jak jest taka możliwość. Może plakaty jakieś, sama nie wiem.

Posted

plakat jest zrobiony
w lokalnej gazecie ogloszenie miał, niestety nie mogę po powtórzyć. z tego co wiem to od wczoraj można obejrzeć Kudłatego w MP.
allegro ma u mnie wyróżnione od kiedy został zabrany a wcześniej miał czasem zwykłe a czasem wyróżnione

ogłoszenia zrobimy nowe, bo tamte są z września

tylko kurczę domu brak:((((