Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kudłaty nadal rzuca się na michę z jedzeniem. Apetyt dopisuje mu od dnia przyjazdu, a jest to wilczy apetyt.....
Już nie boi się ludzi, którzy z nimi pracują. Właścicielka mówi,że psychicznie jest z nim lepiej, tylko fizycznie nadal nie za bardzo,bo wciąż jest zdecydowanie za chudy.

Posted

A dlaczego nie jest? bo obiecałaś go tam zawieźć ale widać się nie kwapisz z dotrzymanie słowa.......wolisz,żeby pies gnił w garażu zamiast był już bezpieczny w hoteliku.....po raz kolejny to wiele wyjaśnia.....

Posted

Wiele wyjaśnia twój post... Bo ja razen z kierownikiem schroniska w Orzechowcach,skąd jest Spajky,uzgodniłam kiedy pies trafi do hoteliku. A ty jak zwykle wiesz wszystko lepiej. I znowu kierownictwo schroniska nie ma nic przeciwko a ty tak...

Posted

szkoda słów...gdyby nie mieli nic przeciwko garażowaniu psa to by nie dzwonili i nie byłoby żadnych uzgodnień w kwestii zawiezienia psa do hoteliku. ciesze się jednak,że zareagowali po mojej interwencji. po raz kolejny to schron musiał wydzwaniać i dopytywać się co się dzieje z psem bo sama nie raczyłaś poinformować o swoich wyczynach. u nas było identycznie.

Posted

Z coraz większą niechęcią wchodzę na wątek.
Jeśli działo się źle w dt Kudłatego należało zareagować wcześniej.
Teraz trzeba się skupić na psie.

A co słychać u Kudłatego?

Posted

I właśnie dlatego chciałam założyć nowy wątek o Kudłatym i tylko o nim.
Dziewczyny, nie rozumiecie jednego. Pisanie na dogomanii to tylko pisanie na dogomanii...właścicielem psa było i jest schronisko a o tak poważnych krokach powinno się informować w pierwszej kolejności właściciela psa a nie portal internetowy.....nie byłoby tego wszystkiego.....

Od wieści z piątku, które tu zamieściłam nie miałam żadnych nowych. Jadę do niego znowu w niedzielę.Mam nadzieję,że poczynił postępy i oczywiście zrobię fotki, chyba że będzie lało.

Posted

A ja dziś się dowiedziałam zupełnie przypadkowo od wolontariusza, który spotkał dziewczynę pracującą z Kudłatym w hoteliku,że Kudłaty cieszy się już na jej widok i podbiega do niej. Oprócz niej dużo czasu spędza z nim również pracownik hoteliku - Marcin, który zabiera Kudłatego 3 razy dziennie na spacer. Kudłaty nadal traktuje Marcina z większym dystansem niż kobiety ale już zaprzyjaźniają się ze sobą. Je 3 razy dziennie i ma mega apetyt, również regularnie go szczotkują. Reszta wieści w niedzielę.

Posted

Super, że Kudłaty tak się otwiera na ludzi.
Pomyślałam tylko, żeby nie utył za bardzo, bo duże pasiaki z wiekiem mają kłopoty ze stawami.
A w takim przypadku nadwaga nie jest wskazana.
No Kudłaty, trzymam kciuki, żeby domek cię szybko wypatrzył.