martka1982 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Dziękujemy, przelew już doszedł, zrobiłam aktualizację w pierwszym poście. Dziś będziemy mieć wieści jakie Kudłaty robi postępy Quote
martka1982 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Kudłaty nadal rzuca się na michę z jedzeniem. Apetyt dopisuje mu od dnia przyjazdu, a jest to wilczy apetyt..... Już nie boi się ludzi, którzy z nimi pracują. Właścicielka mówi,że psychicznie jest z nim lepiej, tylko fizycznie nadal nie za bardzo,bo wciąż jest zdecydowanie za chudy. Quote
__Lara Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cieszę się, że Kundzio dochodzi do siebie. Quote
martka1982 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 ten drugi piesek, Spajki, już też zabrany z garażu do hoteliku:) Quote
lunarmermaid Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 I znowu martka mijasz się z prawdą bo Spajky nadal jest u mnie w garażu... I jeżeli nawet trafi do hoteliku to NIE dzięki dogo. Quote
martka1982 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 A dlaczego nie jest? bo obiecałaś go tam zawieźć ale widać się nie kwapisz z dotrzymanie słowa.......wolisz,żeby pies gnił w garażu zamiast był już bezpieczny w hoteliku.....po raz kolejny to wiele wyjaśnia..... Quote
lunarmermaid Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Wiele wyjaśnia twój post... Bo ja razen z kierownikiem schroniska w Orzechowcach,skąd jest Spajky,uzgodniłam kiedy pies trafi do hoteliku. A ty jak zwykle wiesz wszystko lepiej. I znowu kierownictwo schroniska nie ma nic przeciwko a ty tak... Quote
martka1982 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 szkoda słów...gdyby nie mieli nic przeciwko garażowaniu psa to by nie dzwonili i nie byłoby żadnych uzgodnień w kwestii zawiezienia psa do hoteliku. ciesze się jednak,że zareagowali po mojej interwencji. po raz kolejny to schron musiał wydzwaniać i dopytywać się co się dzieje z psem bo sama nie raczyłaś poinformować o swoich wyczynach. u nas było identycznie. Quote
terra Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Z coraz większą niechęcią wchodzę na wątek. Jeśli działo się źle w dt Kudłatego należało zareagować wcześniej. Teraz trzeba się skupić na psie. A co słychać u Kudłatego? Quote
martka1982 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 I właśnie dlatego chciałam założyć nowy wątek o Kudłatym i tylko o nim. Dziewczyny, nie rozumiecie jednego. Pisanie na dogomanii to tylko pisanie na dogomanii...właścicielem psa było i jest schronisko a o tak poważnych krokach powinno się informować w pierwszej kolejności właściciela psa a nie portal internetowy.....nie byłoby tego wszystkiego..... Od wieści z piątku, które tu zamieściłam nie miałam żadnych nowych. Jadę do niego znowu w niedzielę.Mam nadzieję,że poczynił postępy i oczywiście zrobię fotki, chyba że będzie lało. Quote
Cajus JB Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Dopiero wracam więc potrzebuję trochę czasu na przeczytanie. Quote
Onaa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 A ja dziękuję osobie, dzięki której to było możliwe :lol:. Bo to nie moja zasługa. Kudłaty tutaj: http://dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1055997-kudlaty-szuka-domu.html. Quote
martka1982 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 A ja dziś się dowiedziałam zupełnie przypadkowo od wolontariusza, który spotkał dziewczynę pracującą z Kudłatym w hoteliku,że Kudłaty cieszy się już na jej widok i podbiega do niej. Oprócz niej dużo czasu spędza z nim również pracownik hoteliku - Marcin, który zabiera Kudłatego 3 razy dziennie na spacer. Kudłaty nadal traktuje Marcina z większym dystansem niż kobiety ale już zaprzyjaźniają się ze sobą. Je 3 razy dziennie i ma mega apetyt, również regularnie go szczotkują. Reszta wieści w niedzielę. Quote
terra Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Super, że Kudłaty tak się otwiera na ludzi. Pomyślałam tylko, żeby nie utył za bardzo, bo duże pasiaki z wiekiem mają kłopoty ze stawami. A w takim przypadku nadwaga nie jest wskazana. No Kudłaty, trzymam kciuki, żeby domek cię szybko wypatrzył. Quote
martka1982 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 raczej nie, bo pewnie bym wiedziała Quote
martka1982 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Kudłaty pokaż się! Twój pech musi się przecież kiedyś skończyć! Quote
martka1982 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Dokładnie 659 wejść na allegro i NIC :( Quote
Recommended Posts