iwona213 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 super że zaczyna sie coś dziać z ogłoszeniami, zrobie mu cafeanimala może do metro uda sie dostać. A z tymi czarnymi kwiatkami to uważam ze jest lekka przesada zwazywszy na fakt że tylko 2 osoby uważaja za winną lunarmermaid, a nie widzą winy u siebie... mam nadzieje że kudłaty szybko znajdzie dobry domek, czego równiez życze lunarmermaid i jej rodzinie. edit: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kudlaty,20686 Quote
martka1982 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Kudłaty........Został wyczesany i chcąc nie chcąc pozował. Może przydadzą się do ogłoszeń. Quote
iwona213 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ojej piękne zdjęcia, postaram sie edytować ogłoszenie na cafeanimalu i wrzucic nowe zdjęcia. Quote
martka1982 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Dogo7 czy takie fotki mogą być? U mnie ma wyróżnione allegro, dla niektórych to nic, ale ja jestem zdania,że lepiej je mieć niż go nie mieć. Quote
gonia66 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Alez on jest piekny:):) NAparwde nie widac, zeby był zabiedzony albo zaniedbany:) Ale mordunia jest najnormalniej do kochani i tulenia:):) Słodka i usmiechnieta:)...znajdzie domek, zobaczycie:) Quote
iwona213 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='martka1982'] U mnie ma wyróżnione allegro, dla niektórych to nic, ale ja jestem zdania,że lepiej je mieć niż go nie mieć. jesli do mnie uderzasz, to nie powiedziałam, że wyróznione allegro to nic ale że to za mało... rok czasu w dt na tak pięknego psa to niewiarygodne, u nas psy tak długo siedzą w dt jak mają 18 lat i z założenia idą na dożywocie ale nie tak piekny pies jak kudłaty. Mam nadzieje że nie będzie tutaj więcej kłótni i oskarżeń, ale każdy wyciągnie wnioski ze swojego działania i zachowania. wstawiłam nowe piękne zdjęcia i mam nadzieje że Kudłacz trafi w poniedziałek do metro. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kudlaty,20686 Quote
martka1982 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Dla mnie w dużej mierze sukces polegający na znajdowaniu psom domów z ogłoszeń zależy od dobrych zdjęć. Kudłaty ich nie miał, ani jednego. Miał ogłoszenia ale co z tego skoro fotki były byle jakie. Ogłaszam naprawdę sporo psów i wiem,że ludzie decydują się wejść w ogłoszenie i poczytać jeśli spodoba im się fotka, taka jest niestety brutalna prawda. Dla większości ludzi szukających psa w necie, ten pies ma się po prostu podobać! Quote
Onaa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Martka1982, zdjęcia piękne. Dajcie znać, które jedno dać do ogłoszenia. Quote
terra Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Piękny Kudłaty, na tym zdjęciu ma coś z collie. Śliczny :) Quote
Lidan Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 O jaki piękny i dostojny pies :loveu: [FONT=Impact]Kup cegiełkę i pomnóż Marsowi[/FONT] Quote
UBOCZE Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dopiero teraz odzywam się na wątku i przyjrzałem się Kudłatemu... Piękny psiak, a spojrzenie ma magiczne...:lol: Quote
edyta12 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 PIEKNY! przeslalam 100 zl. na paypal do AGA35. martka daj znac jak otrzymasz. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=12235 Quote
martka1982 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Zastanawiam się czy powinnam założyć Kudłatemu nowy wątek, z nowymi fotkami i nowym startem..oby w lepsze życie. Ten jest już długi, 137 stron.... Założyć? Quote
terra Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zawsze można poprosić moda o oczyszczenie wątku i usunięcie postów nic nie wnoszących. To ja usunę ogłoszenie Kudłatego: http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=5200 Quote
zachary Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Wszyscy się Kudłatym zachwycają, bo jest rzeczywiście niesamowity, tylko w oczach ma smutek... Hej, wspaniały domku! Kudłaty czeka z niecierpliwością! Quote
__Lara Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 martka1982 napisał(a):Zastanawiam się czy powinnam założyć Kudłatemu nowy wątek, z nowymi fotkami i nowym startem..oby w lepsze życie. Ten jest już długi, 137 stron.... Założyć? Ja uważam, że nie ma potrzeby. Można jedynie oczyścić wątek tak jak ktoś tu napisał. Quote
Ra_dunia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jestem na zaproszenie. Tylko dlaczego akcja i cały harmider zaczął się tak późno, skoro od tak dawna było wiadomo, że DT ma problemy?? DT = dom TYMCZASOWY, błagam, pamiętajcie o tym! To nie dom dożywotni, nie DS, DT z samego opisu jest czymś niestałym i niestety ulotnym. Psiak już na zdjęciach z lipca nie był gruby. Miał prawidłową, szczupłą sylwetkę (zdjęcia z sępienia pod balkonem), sądzę więc, że po nawet zaledwie paru dniach w garażu może wyglądać jak wygląda obecnie. Nie znam tego DT ani jego prowadzącej. Jestem totalnie bezstronna. Uważam, że pretensje są zbyt emocjonalne i niepotrzebne. Sama jako DT nagle zostałam postawiona pod murem. Była mowa o tygodniu jako awaryjnym przetrzymaniu, a przedłużyło się do 2 - skala niewielka, prawda? Ale dla mnie to była sytuacja podbramkowa. Potem dziwimy się na dogo, że nie ma chętnych DT na przyjmowanie psów... W sierpniu nie pomogę - jestem spłukana totalnie. Pomyślę we wrześniu. Proszę - nie zostawiajcie DT samym sobie. Pomagajcie im jak proszą o pomoc... Quote
AGA35 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 kochane cioteczki przyszedł przelew od edyty12 dla kudłatego (100zł.) bardzo proszę o numer konta na jaki mam przelać pieniązki Quote
martka1982 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 AGA35 napisał(a):kochane cioteczki przyszedł przelew od edyty12 dla kudłatego (100zł.) bardzo proszę o numer konta na jaki mam przelać pieniązki poszło PW:) dziękujemy:) Quote
Recommended Posts