lunarmermaid Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Muszę poprosić MartynęP.Ona robiła wcześniej ogłoszenia Kudłatemu,może je odnowi. Quote
martka1982 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 A ja poproszę o zdjęcia Kudłatego.Im ich więcej tym lepiej, bo jest z czego wybrać:) Quote
MartynaP Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 zrobię ale odraqzu mówie ze nie w tygodniu-tylko w weekend mam troche czasu,i tak nie za wiele ale zawsze wiecej :roll: Quote
mgie Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Piękne szczeniaki szukają dt.HELP http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172031 Quote
lunarmermaid Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Zaraz dodam dzisiejsze zdjęcia Kudłatka.Robione rano jak sprzatałam w ogrodzie a Kudzio sobie łaził i pilnował razem ze Spajkim. Quote
lunarmermaid Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 I obiecane zdjęcia. Portretowe... i pilnująco - odpoczywające.;) Quote
lunarmermaid Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Kudłatek ma zawsze taką smutną minkę,jak bernardyny.za to na spacerkach uśmiech pełną gębą,tylko nie mam jak zdjęć zrobić. A najbardziej zadowolony uśmiech to jak zrobi koopkę i może ją sobie "zakopać".Jaki on wtedy zadowolony!!! Spróbuję w któryś dzień wziąść córę ze mną i Kudłatkiem,żeby na spacerku trochę zdjęć zrobić.Może się uda... Quote
terra Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Piękny jest :loveu: On ma coś z kaukaza:roll: Quote
martka1982 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 No faktycznie głupol mały robi miny cierpiętnicze zamiast szczerzyć zęby do aparatu;) Dzięki za fotki. Uzupełnię allegro;) Quote
Lilmo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kudłaty :loveu: A ja myślę, że z niego to taki cwaniak :evil_lol: Wie, że trzeba do aparatu robić smutne miny, żeby łatwiej oglądających chwycić za serca :evil_lol: Mówie Wam, on wygląda na niezwykle mądrego psa, więc napewno sobie to dobrze wykombinował ;) Quote
lunarmermaid Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Musze kiedyś nagrać Kudłatka jak przychodzę po niego wieczorem,żeby iść na spacer.Nic nie będzie widać,ale to chodzi o jego odgłosy. Jest wtedy baaardzo rozmowny,tylko ktoś mógłby pomyśleć,że nie wiadomo co mu robię bo tak piszczy!!! Uśmiechnięte zdjątka to tylko ze spacerku... Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cudny ten Kudłatek. Jednak troszkę się zasiedział w dt. Dobrze mu u Was :lol: Quote
lunarmermaid Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Oj dobrze,dobrze...codzienne spacerki,wygłaskanie,pełna micha,podwórko do połażenia.Czegóż może więcej chcieć? Quote
lunarmermaid Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A to filmik o Kudłatku,nic na nim nie widać za to słychać jakie odgłosy wydaje Kudłatek jak mamy iść na spacer wieczorny. Mało się Kudziu postarał,czasem jest o niebo głośniejszy i więcej skomle... YouTube - kodak 292 Quote
lunarmermaid Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Gdzieś jest na pewno,tylko o tym jeszcze nie wie.;) Quote
martka1982 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Kudłaty nie zapominaj,że ty domu szukasz!...... Quote
lunarmermaid Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Oj bardzo by mu się domek przydał.Kudłaty zrobił się bardzo "proludzki" dla osób,które zna.Na spacerze co jakiś czas zaczepia pycholem,żeby go pogłaskać. Jak mój TZ pracował ostatnio w ogrodzie to do niego też przyszedł i dziabał go nosem po plecach,żeby go głaskać. Bardzo potrzebuje swojego człowieka.Ale na razie jest u mnie szczęśliwy i zadowolony.I oczywiście wygłaskany,kiedy tylko tego potrzebuje + dodatkowo wyczochrany,wyczesany i odkarmiony przysmakami.;) Quote
lunarmermaid Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kudłaty w górę!!! Cioteczki podbijajcie wątek ,bo mnie teraz prawie nie będzie na kompie z braku czasu. A Kudlatek domku potrzebuje!!! Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 lunarmermaid napisał(a):Kudłaty w górę!!! Cioteczki podbijajcie wątek ,bo mnie teraz prawie nie będzie na kompie z braku czasu. A Kudlatek domku potrzebuje!!! Trzeba kogoś wezwać na pomoc do zrobienia ogłoszeń! Quote
Lilmo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kudłaty leć na samą górę przypomnieć, że szukasz domu! Quote
Onaa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Lunarmermaid, trzymajcie się jakoś. Tak sie zastanawiam, czy Kudłatyto tylko do domku z ogródkiem ? Czy mógłby także zamieszkać w mieszkaniu w bloku ? Jak tam z zachowaniem czystości u niego ? Quote
lunarmermaid Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jestem doslownie na 5 minut. Kudlaty pewnie mógłby mieszkać w domu.W kojcu sie nie załatwia. chyba,że Spajek lub Milka tam wlezą to on też drzewko obsika.Nic poza tym.Koopka tylko na spacerkach.Jak wejdzie na chwilę do domu na schody to wącha,ale nie znaczy terenu tak jak Spajky. Musiałby tylko poznać ludzi,bo bardzo niepewnie czuje się w domu.Jest bardzo wystraszony. Quote
Recommended Posts