terra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wspaniale, że Kudłaty nabrał pewności siebie i kondycji. Teraz tylko dom potrzebny. Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 To teraz tylko super domek by się przydał! Quote
Lilmo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Halo, halo domku dla Kudłatego gdzie jesteś ? :razz: Quote
lunarmermaid Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kudłaty wczoraj i przedwczoraj był na spacerze z moim TZem!!!:-o I o dziwo nie było żadnych problemów z zapięciem mu smyczy czy wyjściem za bramkę. Przekonuje się pomalutku do innych ludzi!!! Super! Domek nadal poszukiwany. Quote
terra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeszcze się okaże, że Kudłaty jest doskonałym towarzyszem spacerów. Kudłaty do domu. Quote
lunarmermaid Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 No to Kudłatku domku szukamy!!! Kudłatek pięknie chodzi na smyczy,jest bardzo posłuszny. Wczoraj wracając ze spacerku zobaczył dwa psy przy ogrodzeniu.Zamiast cieszyć się na ich widok,jak zawsze to robi to on zaczął na nie szczekać... Normalnie wyrwał by mi rękę tak chciał się do nich dostać. Pies pilnujący z niego co się patrzy!!! Quote
Olena84 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kudłatku kochany! Już pokazałeś w hoteliku jakiś cudowny, teraz czas do domku łobuzie:mad:!!! Quote
lunarmermaid Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kudłatek jest bardzo mądrym i szybko uczącym się psem!!! Ponieważ teraz rano nie mam z kim zostawić córeczki więc chodzimy razem na spacer z Kudłatkiem. Kudłaty od razu się nauczył,już w czasie pierwszego wspólnego spaceru,że z Oleńką trzeba iśc pomalutku i nie ciągnąć. I tak chodzimy,nawet Ola czasami trzyma Kudzia na smyczy a on idzie jak takie duże cielątko - pomalutku,powolutku. Bardzo super pies!!! Czekamy na super domek dla Kudłatego!!! Quote
terra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kudłaty w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/krakow-duzy-pies-dom-z-ogrodem-147241/index4.html Warto poprosić o namiary domku z tego wątku, może Kudłatemu się uda: [FONT=Book Antiqua]http://www.dogomania.pl/forum/f97/krakow-duzy-niestary-pies-strozujacy-148791/ [/FONT] Quote
lunarmermaid Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 W górę Kudłatku!!! Piękny pies z Ciebie,może ktoś się zakocha?? Quote
lunarmermaid Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kudłatek jest grzecznym,wesołym psem. Jak wieczorem wychodzę,żeby z nim iść na spacer to jak tylko mnie widzi w drzwiach już skomle,bo wie,że będzie spacerek!!! On takm bardzo się ze spacerków cieszy!!! Quote
terra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Czas najwyższy, żeby Kudłaty zamieszkał we własnym domu i chodził na spacery z własnym człowiekiem. Quote
lunarmermaid Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Kudłatku w górę!!! Coraz mniej cioteczek cię odwiedza.:shake: Quote
Lilmo Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Oj zasiedział nam się Kudłatek u lunarmermaid :shake: Quote
martka1982 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Obawiam się,że w przypadku Kudłatego ludziom może przeszkadzać jego wiek:( Sama przygarnęłam dużego psa, który miał wtedy 8 lat ale dla większości ludzi zwierzę już nawet 3-4 letnie jest uważane za zbyt stare:-o Quote
__Lara Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 martka1982 napisał(a):Obawiam się,że w przypadku Kudłatego ludziom może przeszkadzać jego wiek:( Sama przygarnęłam dużego psa, który miał wtedy 8 lat ale dla większości ludzi zwierzę już nawet 3-4 letnie jest uważane za zbyt stare:-o Dokładnie :mad: kiedyś usłyszałam, że 1-roczny pies był dla kogoś za stary :mad: Quote
epe Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Przecież Kudłatek wcale nie wygląda na swój wiek! Gdzie ludzie oczy mają? Quote
__Lara Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Słuchajcie, poproście kogoś jeszcze o ogłoszenia. Ja ostatnio nie wyrabiam, więc się nie zobowiazuje. A przydałoby się więcej ogłoszeń. Quote
lunarmermaid Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jeżeli chodzi o wiek Kudłatka to może być on problemem przy adopcji. Chociaż moja ostatnia tymczasowiczka,6-cio letnia sunia ONka znalazła dom po 2 miesiącach. Quote
terra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Postaram się dziś/ jutro dorobić Kudłatemu ogłoszenia. Quote
Recommended Posts