Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Terra bardzo, bardzo dziękuję! Mogę pozwolić sobie na małe zmiany?

W nocy z 19/20 lipca z posesji przy ul. Piastowskiej w Jaworznie, uciekł czarny, kudłaty pies wielkości owczarka niemieckiego.
Na przednich łapach ma białe skarpetki.
Pies przyjechał ze schroniska w Koninie. Jest bardzo nieufny i płochliwy.
Ostatnio był widziany 20 lipca w okolicach ul. Wolności. Od tego czasu nie ma o nim żadnych wiadomości.
Ktokolwiek widział psa lub wie gdzie on przebywa, proszony jest o kontakt : 606 312 909 !

W przypadku znalezienia Kudłatego prosimy o podanie mu wody i jedzenia i jak najszybszy kontakt na podany numer. Kudłaty bardzo boi się ludzi, dlatego prosimy go nie gonić, gdyż może to odnieść zupełnie inny skutek niż zamierzony.

Mile widziana jest jakakolwiek pomoc w odnalezieniu Kudłatego. Będziemy wdzięczni za przekazywanie informacji znajomym, pomoc przy rozwieszaniu plakatów bądź szukaniu psa.

Za wskazanie miejsca pobytu psa NAGRODA !!!

..............

Zaraz ( w następnym poście ) postaram się uporządkować wszystkie dane i możemy ruszać do pracy ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zapraszam chętne osoby do pomocy przy rozsyłaniu wiadomości na naszej klasie o zaginięciu Kudłatym !!! Na początek wiadomość będziemy wysyłać do osób z Jaworzna. Oto jak możesz nam pomóc:

Wystarczy zalogować się na n-k na specjalnie utworzonym w tym celu koncie. Oto dane:

login: kudlatyjaworzno@wp.pl
hasło: kudlaty

Następnie wchodzimy w znajomych na naszym profilu i widzimy użytkownika o nazwie : "Jaworzno i okolice". Klikamy na znajomych tego użytkownika. Na dole strony klikamy na "Pokaż stary widok".
Wówczas mamy 37 stron użytkowników. To do tych osób będziemy wysyłać wiadomości. Osoba chętna nam pomóc wybiera sobie stronę i wysyła wiadomość do osób, które na niej widnieją.

Oto treść wiadomości:

W nocy z 19/20 lipca z posesji przy ul. Piastowskiej w Jaworznie, uciekł czarny, kudłaty pies wielkości owczarka niemieckiego.
Na przednich łapach ma białe skarpetki.
Pies przyjechał ze schroniska w Koninie. Jest bardzo nieufny i płochliwy.
Ostatnio był widziany 20 lipca w okolicach ul. Wolności. Od tego czasu nie ma o nim żadnych wiadomości.
Ktokolwiek widział psa lub wie gdzie on przebywa, proszony jest o kontakt : 606 312 909 !

W przypadku znalezienia Kudłatego prosimy o podanie mu wody i jedzenia i jak najszybszy kontakt na podany numer. Kudłaty bardzo boi się ludzi, dlatego prosimy go nie gonić, gdyż może to odnieść zupełnie inny skutek niż zamierzony.

Mile widziana jest jakakolwiek pomoc w odnalezieniu Kudłatego. Będziemy wdzięczni za przekazywanie informacji znajomym, pomoc przy rozwieszaniu plakatów bądź szukaniu psa.

Za wskazanie miejsca pobytu psa NAGRODA !!!

...............

No i rozkład stron. Będziemy na tej liście notować kto do osób na danej stronie, żeby niepotrzebnie nie powtarzać. Gdy wybierzesz sobie strony to proszę skopiuj listę znajdującą się poniżej i uzupełnij ją oraz wklej do swojego postu. No to zaczynamy:

1. Lilmo
2. Lilmo
3. Lilmo
4. Lilmo
5. Lilmo
6. Lilmo
7. Lilmo
8. Lilmo
9. Lilmo
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.

Posted

No i rozkład stron. Będziemy na tej liście notować kto do osób na danej stronie, żeby niepotrzebnie nie powtarzać. Gdy wybierzesz sobie strony to proszę skopiuj listę znajdującą się poniżej i uzupełnij ją oraz wklej do swojego postu. No to zaczynamy:

1. Lilmo
2. Lilmo
3. Lilmo
4. Lilmo
5. Lilmo
6. Lilmo
7. Lilmo
8. Lilmo
9. Lilmo
10.basiapron
11.basiapron
12.basiapron
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.

narazie zrobię te 3 strony, akurat mam chwile czasu

Posted

1. Lilmo
2. Lilmo
3. Lilmo
4. Lilmo
5. Lilmo
6. Lilmo
7. Lilmo
8. Lilmo
9. Lilmo
10.basiapron
11.basiapron
12.basiapron
13.ketunia
14.ketunia
15.ketunia
16.ketunia
17.ketunia
18.ketunia
19.ketunia
20.ketunia
21.ketunia
22.ketunia
23.ketunia
24.ketunia
25.ketunia
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.

Posted

Dziewczyny wielkie dzięki za pomoc! Ja postaram się wieczorem także zrobić jeszcze kilka stron,bo wbrew pozorom całkiem szybko idzie to wysyłanie. A jak myślicie, warto wysłać także wiadomości do osób z miast w pobliżu czy ograniczamy się do Jaworzna?

Lunarmermaid -> Gdybyśmy założyli, że podczas burzy Kudłąty uciekł daleko w las to czy tym lasem miałby szansę dotrzeć do jakiś innych miast ? Jeżeli tak to jakich?

Posted

Zróbmy dzisiaj Jaworzno. Zobaczymy co powie ten Pan, który ponoć widział Kudłatka. Jeśli to jednak nie będzie Nasz piesio to wtedy można powysyłać do okolicznych miejscowości.

Posted

1. Lilmo
2. Lilmo
3. Lilmo
4. Lilmo
5. Lilmo
6. Lilmo
7. Lilmo
8. Lilmo
9. Lilmo
10.basiapron
11.basiapron
12.basiapron
13.ketunia
14.ketunia
15.ketunia
16.ketunia
17.ketunia
18.ketunia
19.ketunia
20.ketunia
21.ketunia
22.ketunia
23.ketunia
24.ketunia
25.ketunia
26.martka1982
27.martka1982
28.martka1982
29.martka1982
30.martka1982
31.martka1982
32.martka1982
33.martka1982
34.martka1982
35.martka1982
36.martka1982
37.martka1982

lista zakończona. zabieram się za wysyłanie

Posted

Jesteście niesamowite! Wielkie dzięki!

Zgadza się ja też przeczytałam tą wiadomość. Widzę, że ludzie zaczynają polecać nasz profil znajomych. Mam wielką nadzieję, że nawet jeżeli teraz nie dostaniemy żadnej wiadomości o Kudłatym, to chociaż od tej chwili ludzie będą mieć oczy szerzej otwarte. Tak bardzo bym chciała, żeby się udało.

Posted

Dziewczyny jesteście boskie!!! Ja niestety nie mam czasu siedzieć na necie,dopiero o tej porze jestem,czasami troche rano...
Co do Kudłatka to dzisiaj nikt go nie widział,pytałam tej Pani,która tam mieszka i tez ponoć go widziała.

Co do innych miast to lasem Kudłatek mógłby dojść do Bukowna i do Sosnowca.Ulica Piastowska jest w dzielnicy Szczakowa.

Jutro rano idę z psem i sprawdzę znowu czy Kudłatek się nie pojawił.
Cały czas myślę,że to może jednak on.Byłoby łatwo (w miarę) go złapać.